Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Merhaba patiler, Simdi elimde 1 adet laptop var (HDMI ve dogal olarak VGA cikisi mevcut) 1 adet de eski bi tane LCD monitorum var. Simdi istedigim seye gelecek olursak LCD monitorde veya Laptop'ta barkod programini calistiracagim ( dogal olarak hep satis ekrani acik kalacak) diger ekranda da normal calistigim programlari calistiracagim. sizce oluru var midir bu isin? olursa nasil olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Olur tabi niye olmasın. 2 ekranda açık oluyor "extend desktop" seçeneği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 peki diger monitordeki klavye+mouse olayini nasil yapicam? atiyorum; laptopta barcode reader takili olsun, diger monitorde de klavye+mouse'u kullanayim. daha once ne yaptim, ne de kalkistim o yuzden cok aklim ermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 2. bişlgisayar bağlamıyorsun 2. monitor bağlıyorsun haliyle klavye mouse aynı kalıyor mouse u sadece diğer monitöre sürüklüyorsun. bağladığın zaman windows+p tuşuna bas işine yarayan extended seçeneğini seç ve monitörde barkod programını çalışır vaziyette bırak bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 onu ofiste ben de çok istiyordum ama it ci arkadaş yapamazsın onu dediydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ben vga ile bağladım 2. monitörü çok tatlı oluyo. yazılmış zaten ama evet aynı klavye-mouse ile iş görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 http://dualmonitortool.sourceforge.net/swapscreen.html surada lock cursor diye bisi var belki ise yarar. oteki monitorde barcode u kullanan program olacagi icin barcode calisinca program kayidi alacak.senin cursorda diger tarafa gidip programa ellesemeyecek falan falan... buda baska: http://www.snakebytestudios.com/projects/apps/cursor-lock/ yada sanal makina kurup native sistemde barcode programi calisacak sanalda kendi isini yapican.sanalin icinden klavye mouse u kisa yolla cikarman lazim disari.o tuslara basmadigin surece oteki tarafa ellesemezsin(left ctrl mesela yada abzurd bi kisa yol atayabilirsin buna)... vice versa ... X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 oha bu guzel bi seymis ya dur deneyeyim haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar