Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Merhaba patiler, Simdi elimde 1 adet laptop var (HDMI ve dogal olarak VGA cikisi mevcut) 1 adet de eski bi tane LCD monitorum var. Simdi istedigim seye gelecek olursak LCD monitorde veya Laptop'ta barkod programini calistiracagim ( dogal olarak hep satis ekrani acik kalacak) diger ekranda da normal calistigim programlari calistiracagim. sizce oluru var midir bu isin? olursa nasil olur?
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Olur tabi niye olmasın. 2 ekranda açık oluyor "extend desktop" seçeneği ile.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 peki diger monitordeki klavye+mouse olayini nasil yapicam? atiyorum; laptopta barcode reader takili olsun, diger monitorde de klavye+mouse'u kullanayim. daha once ne yaptim, ne de kalkistim o yuzden cok aklim ermedi
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 2. bişlgisayar bağlamıyorsun 2. monitor bağlıyorsun haliyle klavye mouse aynı kalıyor mouse u sadece diğer monitöre sürüklüyorsun. bağladığın zaman windows+p tuşuna bas işine yarayan extended seçeneğini seç ve monitörde barkod programını çalışır vaziyette bırak bu kadar.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 onu ofiste ben de çok istiyordum ama it ci arkadaş yapamazsın onu dediydi :/
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ben vga ile bağladım 2. monitörü çok tatlı oluyo. yazılmış zaten ama evet aynı klavye-mouse ile iş görüyosun
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 http://dualmonitortool.sourceforge.net/swapscreen.html surada lock cursor diye bisi var belki ise yarar. oteki monitorde barcode u kullanan program olacagi icin barcode calisinca program kayidi alacak.senin cursorda diger tarafa gidip programa ellesemeyecek falan falan... buda baska: http://www.snakebytestudios.com/projects/apps/cursor-lock/ yada sanal makina kurup native sistemde barcode programi calisacak sanalda kendi isini yapican.sanalin icinden klavye mouse u kisa yolla cikarman lazim disari.o tuslara basmadigin surece oteki tarafa ellesemezsin(left ctrl mesela yada abzurd bi kisa yol atayabilirsin buna)... vice versa ... X(
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 oha bu guzel bi seymis ya dur deneyeyim haftasonu
Öne çıkan mesajlar