Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Sony pulse elite var bende herseyle calisiyor padlerini degistirdim ama terletiyordu, kumas olandan getirttim cinden birde biraz siki ilk basta.. Closed back bu arada , tittiyor falan filan basslarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 DareJedi said: TR fiyatı gold headset için zaten 200TL civarında niye amazona kastın ki? Nerde mesela 200? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Geçtiğimiz hafta D&R da 210TL idi. Şimdi nedir fiyatı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ayni indirimle sony gold kulakliktan ben de aldim, fiyatina gore baya basarili. 200tl'a bulan kacirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bir daha denk gelirseniz başlığı uplasanıza plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 hediye olarak geldi ps4'un kulaklığı, app kurup destiny profilini kurdum ve çalıştırdım. ben hayatımda böyle bir ses kalitesi, detay görmedim duymadım lan. bir ilki yaşayıp mutlulukla doldum resmen. multi platformu nasıl bilmiyorum da ps4'deki özel profillerle şaka gibi. yürürken yerdeki taşın yuvarlanışını duydum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 cok kulagimi terletmisti o benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 dur ya, daha 2 saat bile kullanamadım. warframe'de falan çok iyi ama özel profili olanlarda direkt epic. yılbaşı ayağına perşembe fln uzun uzun kullanırım bakalım terletecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar