kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Selamlar efendim. Elimdeki NTSC 3ds XL'i satıyorum. Yanında bir ömürlük oyun ve aksesuarlarını da verecem. Genel tercihim hepsini toptan olarak satmak o yüzden şimdilik oyunları ayrı satmayı düşünmüyorum. Öncelikle cihazımız. Mavi renkli ABD'den getirttiğim Nintendo 3ds XL. 2 yıllıktır ve donanımsal ya da kozmetik olarak sorunu yoktur. Sırf alete yazık olmasın diye çok istediğim Super Smash Bros'u bile almadım. Gözüm gibi baktım emin olabilirsiniz. Tuşlar, analog vs sorunsuzdur. Cihaz 4gb karta sahip. Stylus mevcut. Şarj cihazını nintendo ayrı olarak satıyordu onu ayrıca aldım. Kutusu mevcut fakat kutuda hafif eziklikler falan var. Fotolarda görürsünüz zaten. AR kartlar mevcut. Foto 1 foto 2 Foto 3 Foto 4 Ek olarak ayrıca aldığım Circle Pad Pro XL. Kullanmak pek nasip olmadı. Sorunsuzdur. Kutusunda bazı ezikler mevcut. Circle Pad Kutulu 3ds oyunları (Hepsi çalışmaktadır ve eksikleri yok. Nintendo Club kodları kullanılmıştır) Shin Megami Tensei Devil Survivor Overclocked smt Kid Icarus Uprising (circle pad pronun faydalarını bu oyunda göreceksiniz) Kid Icarus Code of Princess Code Of Princess Heroes Of Ruin HOR The Legend of Zelda: Ocarina of Time Zelda oot Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance kh Super Mario 3d Land Mario Tales of The Abyys tota Kutulu DS oyunları: (Tek tek foto upload etmeye üşendim artık. İstenirse yüklerim. 3DS ile oynanabiliyor pek tabi.) Pokemon Black (oyunun dış kabında ufak bir kırık var) İşte o kırık :( Pokemon Diamond Mario and Luigi: Bowser's Inside Story The Legend of Zelda: Phantom Hourglass DS Oyunları Şöyle plastiğimsi, yumuşağımsı bir adı ne haltsa işte bi zamazingo da yollayacam. Alete geçirince böyle oluyor. Plastiğimsi ve yumuşağımsı Gelelim e-shop üzerinden alınan oyunlara. Bunları da pek tabi oynayabileceksiniz. Fire Emblem: Awakening (dlc'lere yaklaşık 30-40 dolar harcamışımdır. Zibilyon tane dlc dahil.) Pokemon X Animal Crossing: New Leaf Paper Mario Sticker Star Monster Hunter 3 Ultimate (circle pad pro zaruri) Eski oyunlar, indieler vs The Legend of Zelda Oracle Of Ages Super Mario Land (1989 yapımı olan) The Legend Of Zelda Link's Awakening DX The Legend Of Zelda (ilk oyun 1987) Zelda II Adventure of Link (1988) Gunman Clive 3D Classics Kirby's Adventure Mutant Mudds The DENPA MEN They Came By Wave Crimson Shroud Donkey Kong Original Edition Metroid II Return of Samus Brain Age Express: Sudoku Mighty Switch Force! Tabi alacak olan arkadaşa bunların satın alındığını kanıtlayacağım. Önemli Not: Nintendo bildiğiniz gibi psn, xbox live ya da steam gibi account bazlı olarak dijital oyunlarınızı saklamaz. E-Shop yoluyla satın alınan oyunlar cihaza linklenir ve orda kalır. Mesela cihazınızı kaybettiniz ya da bozuldu diyelim; oyunlara elveda dersiniz fakat mesela ilerde yeni bir 3ds alırsanız bir cihazdan diğer cihaza oyunlarınızı gönderebilirsiniz. (2 cihazda fiziksel olarak elinizde olmalı) Ben size cihazla birlikte Nintendo id bilgilerimi değiştirmeden vereceğim böylece yukardaki oyunların tamamını istediğiniz zaman indirip oynayabileceksiniz. Bunun dışında aleti satın alacak kişi ile satın alma işlemi öncesinde konuşup değişebilen bilgileri onun istediği şekilde değiştireceğiz fakat Nintendo id'yi değiştirme şansımız yok. Bu mevzuya ben de çok hakim değilim. Dediğim gibi haberleşiriz ne yapılacaksa yapar cihazın satın alma işlemini öyle gerçekleştiririz. Gelelim fiyata. Ne fiyat isteyeceğimi ben de bilmiyor(dum) fakat 2. el olduğu için mevcut harcadığım tutarı %50 kırpıyorum ve üç haneli rakamlar çıkmıyor. . 1000-1100 tl arası bir fiyat düşünüyorum. 1000 tl artı gittigidiyor, sanalpazar vs komisyonu karşılanırsa satarım büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 takip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Fiyat belirtildi. :) Detaylı konuşmak isteyen olursa diye steam id koyayım şuraya eklersiniz. http://steamcommunity.com/id/hsynoztrk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Parça parça da satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Nintendo satilmiyo pek 1/5 fiyatina satarsin ne harcadiysanda assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Fin said: Nintendo satilmiyo pek 1/5 fiyatina satarsin ne harcadiysanda assdf Şu bulunsun burada yeni mesaj yazmaya üşendim. http://forum.donanimhaber.com/m_112378252/f_//tm.htm#112378252 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 burayı baltalıo yanda 410 liraya oyunsuz ps vita konusu açmış. pardon adamın kendi konusuymuş zaten asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 imamizer said: burayı baltalıo yanda 410 liraya oyunsuz ps vita konusu açmış. pardon adamın kendi konusuymuş zaten asdfg Olm bişey demiyorsunuz ki. Yani çık de hacı 400 tl fazla şöyle yap de vs. Hiç yardımcı olmuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 3DS'i ogz den bir arkadaş ayırttı. Yarın alacak gibi. Bilgilerinize :)D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ahali son durumu özet geçiyorum. Satılanların haricinde elde kalanlar bunlar. NTSC Oyunlar Shin Megami Tensei Devil Survivor Overclocked 75 tl Kid Icarus Uprising 80 tl Code of Princess 75 tl Heroes Of Ruin 70 tl The Legend of Zelda: Ocarina of Time 65 tl Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance 80 tl Tales of The Abyys 65 tl DS Oyunları Mario and Luigi: Bowser's Inside Story 40 tl The Legend of Zelda: Phantom Hourglass 40 tl NTSC 3ds oyunlarının tamamını almak isteyen olursa 7 oyun için totalde 420 tl ye anlaşırız. DS oyunlarını hedaye olarak veririm yanında. Bundan daha iyi bir fiyat bulunamaz sanırım sevgili Nintendocular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 circle pad + kid icarusu duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Fin said: circle pad + kid icarusu duruyor mu circle padî 3ds ile veriyorum, büyük ihtimalle bugün satılacak. Kid icarus duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 3 haneli rakamlar çıkmıyosa 99 tl verim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Osuran_boğa said: 3 haneli rakamlar çıkmıyosa 99 tl verim hadi 3ds gitti oyunlar duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 3ds oyunlarını toptan almak isteyen olursa flash, şok ve çok pis indirim yapacam. Shin Megami Tensei Devil Survivor Overclocked Kid Icarus Uprising Code of Princess Heroes Of Ruin The Legend of Zelda: Ocarina of Time Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Tales of The Abyys Bu ds oyunları da hedaye olacak Mario and Luigi: Bowser's Inside Story The Legend of Zelda: Phantom Hourglass Tamamını pazarlıksız 350 tl ye bırakacam. Yani tanesi 50 tl ye gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Oyunlar da satıldı ogz de. Alacağınız olsun yahu tek bir şey bile almadı herifler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 3ds seven çok yok yahu, bende burada satamamıştım nintendopazar mı ne aldığım fiyatın üstüne satmıştım, teknosada ucuz 3dsler vardı bir ara o dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Dar oligark kadrolarına almıyorlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar