barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Arkadaşlar telefonumda bir sorun var. Ses çok ama çok az çıkıyor. Tamir/değişim neyse artık gösterip, vermek istiyorum düzeltilmesi için. Nitekim telefonu kullanamayacak kadar az ses geliyor. Şimdi randevu alayım da götüreyim diye günlerdir uğraşıyorum. Sürekli dolu. en son 6 aralık doluydu ve 7 aralık daha gelmemişti sisteme. gece 00.00'da girdim sisteme ve 7 aralık da geldi. DOLU olarak. Direk dolu olarak geliyor. Kaç gündür deniyorum. önceleri 12.15 civarı denediğimden 15 dakikada bitti heralde diyordum. Şimdi 00.00 da bile dolu olarak geldi. Zorlu şubesine gittim oradakiler de biz buradan yapamayız. İnternetten almanız lazım diyorlar. keywords: Sahtekar Apple Türkiye, Sahtekar apple turkey, Garanti işletmeyen apple Ya bildiğin sahtekar herifler dolu açıyor. Büyük ihtimalle alıyorlar önceden rezervasyonları. İmkansız ya 30 saniyede bütün günün dolması. Napıcam. Bir yol gösterin. Yetkili teknik servise götürmek istemiyorum. Güvenmiyorum. Şikayet edebileceğim bir yer de söyleyin lütfen. Bulamadım global, tr filan. Valla kafayı yicem. telefonu gidip atıcam suratlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ben ipad bozulunca bostancidaki servise goturduydum 3 gunde yenisini vermislerdi hic ugrastirmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 arkadaş ekranı kırmıştı zorlu'ya telefon açtı önce getirin dediler. ertesi gün götürdü 500 lira verip yaptırdı, parayı koklat onlar seni arar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 lanet olası apple simgesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Beni ara opsiyonu yok mu apple'in sitesinde? Gir oraya, beni arayin lan de, iki dk icinde ariyolar zaten, anlat derdini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 var öyle bir seçenek. denedim de zaten. aradılar. Randevu almanız lazım diyorlar. Randevu alınmıyor. mesele bu zaten. 00.00'da denedim dolu geldi yeni gün. Kaç gündür deniyorum. gidip silkicem etrafı o olacak. sonra pati avukatları yardım eder sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 önceki günün işleri bitmemiştir nasıl yetişsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 taşak mı geçiyorsun? Rezervasyon sistemi neden var önceki gün bitmedi diye yarına da erteleyeceklerse? 1 haftadır mı bitmiyor lan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bi de 01:00 da dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 barbu said: taşak mı geçiyorsun? Rezervasyon sistemi neden var önceki gün bitmedi diye yarına da erteleyeceklerse? 1 haftadır mı bitmiyor lan işler. yoo apple geçiyor 1 ay içinde sorunu çözmek zorunda ya yoğunluktan dolayı yeni işi almıyor takvimi işletmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 e tabi peynir ekmek gibi satilip da yurtdisindan gelenler sunlar bunlar da eklenince muhtemelen ayni anda atiyorum 30 isi aliyorlarsa ..onlarin nihayetlendirilmesi bayagi suruyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kardeşimin macbookprosu patladıydı hoparlörü sadece. verdi yenisini verdiler. telefonun tuşu bozulduydu verdi yenisi verdiler falan. sensin bence sahtekar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 gerek yok git direkt store a orda eleman sana yarım saat yada 1 saat sonraya randevu verecektir ;) profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Şikayet vara yaz bunları yarın aralar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Vingthor said: kardeşimin macbookprosu patladıydı hoparlörü sadece. verdi yenisini verdiler. telefonun tuşu bozulduydu verdi yenisi verdiler falan. sensin bence sahtekar Aptal adam belli oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Editor said: gerek yok git direkt store a orda eleman sana yarım saat yada 1 saat sonraya randevu verecektir ;) profit. vermiyorlar. Randevu alamıyorum. Ne internetten, ne telefondan, ne mağazadan. Hani telefonu değiştirmediler, tamir etmediler değil olay. direk randevu vermiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 sen ne bicim turksun lan, gir magazaya bagir cagir agizlarina sic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Noterden ihtarname cek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 dana22 said: e tabi peynir ekmek gibi satilip da yurtdisindan gelenler sunlar bunlar da eklenince muhtemelen ayni anda atiyorum 30 isi aliyorlarsa ..onlarin nihayetlendirilmesi bayagi suruyordur.. abicim herkese tek tek mi anlatmak zorundayım. Tamire gidip bekleme süresi değil olay. Bildiğin mağazadaki adama GÖSTERMEK için randevu almak gerekiyor. Ben bu randevuyu alamıyorum. Kaç gündür adamlar dolu olarak açıyor yeni günü. Internette arattım. Şikayetvar gibi yerlerde de yazmışlar aynı olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 aquila said: sen ne bicim turksun lan, gir magazaya bagir cagir agizlarina sic. Bağırdığım adamlar bir bok olsa tamam da, bağırdığımla kalıyorum. Bağırdım bugün zaten. Liseden kaçan bebeleri toplayıp koymuşlar işte. Okuma yazma zor biliyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 barbu hukuki haklarini aramak yerine, orda hic bir yetkisi olmayan buyuk ihtimalle asgari ucretle calisan coluga cocuga bagirip, gelip bir de burada asagiladigina gore senaryodaki kiddo sensin. yapacagin sey noterden ihtarname cekip geregi yapilmazsa tuketici hakem heyetine basvuracagini belirtmek. Sana geri donduklerinde ihtarname icin odedigin ucreti de talep edersin. bu kadar basit bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 store'da kimse bunu takmamis gelmis burada da bize carliyor. bence konudaki haksiz sensin. apple oyle sey yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kaç kere dedik androidden şaşmayın, iphone köylü işi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Ya cidden ayip ettiniz surada bazilariniz. Uzatmayacagim ama eskiden olan gibi bir ortam cidden kalmamis patide. Devam edin. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 sahtekar barbu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar