spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 gelmicek boşuna beklemeyin. MSg geldi blizzarddan türklere söyle yatsınlar bütün accları onlar aldı bütün yerleride onlar doldurmasınlar diyolar yani kısadcası yatın :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam yatar uyurdum :)[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla bak bu oyun kaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yatıcam zaten, normalde bu saate kalmazdım da, CNBC-E'de Conan 2 vardı izledim, çok dalgaydı ya. Gece gece güldürdü saolsun :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 normalde 4-5 gibi yatarımda bu oyun saat 8 kadar belemz ben bu blizzard güvenmem beli olmuyo bu herifler[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar yatın uyuyun bu saatte kadar beklenmez.Account mu alıcazda bekliyosun bırakın acılınca girer saatlerce oynarsınız.Nedir zorunuz anlamadım işi olmayan yatsın abi[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bu saatte bliz'de de uyanik adam kalmamistir ki... 9 10 saat onceden acilmasini beklemeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Uyku yok onlara![signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 LAN Party deyiz, her oyundan sıkıldığımızda yeni oyuna geçmeden evvel bakıyoruz forumlara ve oyuna. Bari 1-1,5 saate gelse.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Owned by Blizzard =)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b][b]Hellnar - Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 eeeee ben patch yapamıyorum :) yeni kalktık millet patchlemıs bile bu arada HM üyeleri aranızda tailor kasan vardır bana oyuna girince bag yaparsanız çok sevinirim tutun bizim elimizden geliyoruz 3-4 kişi :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 29 Ocak 2005 05:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hmm tahminimce 1 yada 1:30 saat sonra giricez bir hareketlilik var sanki hissediyorum birşeyler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yazık o hayvana :P[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Açılsın artık![signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: zlorwf, 29 Ocak 2005 06:01 tarihinde demiş ki: Açılsın artık! aynen dediğinden bu arada benim beklemekten uykum geldi artık yarın kaç ta kalkarsam o zaman bakacam beklemek insanı şıkıyor umarım uyanana kadar açılır [Bu mesaj ratrex tarafından 29 Ocak 2005 06:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 off hala yok kafayı yıyecem 6 dan kalkdım hala server yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya açılmasın beyler daha tome3ü oglen indiricez insallah :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 oha ya. hala mı açılmadı.. oynayacak oyun kalmadı 9 saat sonunda cafe'de. bütün gece ayakta kaldık tık yok. bari bi 30 dk ya açılsa da, "early morning" tanımına uysa.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bende patch olayini hallettim 1.2.2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Skr abı patch nasıl yapdın bende acc gırıyım oyuna gırıyozda tabı server lıst cıkmıyoda patch de yapmıyo sen nasıl yapdınkI?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hic bisi yapmadim özel olarak sadece oyuna baglandim patch cekti o kadar bir daha girdim server listesi bostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 allahh allaahh abı neden bede yapmıyo ya sabahdan berı baglanmaya calısıyom baglanıyoda bene patch yapmıyo hayırdır aehah tırsmaya basladım lem sımdı aehah sakına ters bı durum olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sol alt kösede version olarak ne yaziyor sende [Bu mesaj Skroce tarafından 29 Ocak 2005 07:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 1.2.1 yazıyo aama benımkı us clınt tabı real list dosyasını degıstırdım ya neyse bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arakdaşlar bendede US client var 1.2.1 ama şifre hatali uyarısı alıyorum,hem list'i hemde interface dosyasini editledim ama neden boyle bir sorunla karşılaşıyorum acıba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar