Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serverlar kapandi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gelmicek boşuna beklemeyin. MSg geldi blizzarddan türklere söyle yatsınlar bütün accları onlar aldı bütün yerleride onlar doldurmasınlar diyolar yani kısadcası

yatın :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yatın uyuyun bu saatte kadar beklenmez.Account mu alıcazda bekliyosun bırakın acılınca girer saatlerce oynarsınız.Nedir zorunuz anlamadım işi olmayan yatsın abi[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
eeeee ben patch yapamıyorum :) yeni kalktık millet patchlemıs bile bu arada HM üyeleri aranızda tailor kasan vardır bana oyuna girince bag yaparsanız çok sevinirim tutun bizim elimizden geliyoruz 3-4 kişi :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 29 Ocak 2005 05:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zlorwf, 29 Ocak 2005 06:01 tarihinde demiş ki:
Açılsın artık!

aynen dediğinden
bu arada benim beklemekten uykum geldi artık yarın kaç ta kalkarsam o zaman bakacam beklemek insanı şıkıyor
umarım uyanana kadar açılır

[Bu mesaj ratrex tarafından 29 Ocak 2005 06:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oha ya. hala mı açılmadı.. oynayacak oyun kalmadı 9 saat sonunda cafe'de.
bütün gece ayakta kaldık tık yok. bari bi 30 dk ya açılsa da, "early morning" tanımına uysa.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>
Mesaj tarihi:
allahh allaahh abı neden bede yapmıyo ya sabahdan berı baglanmaya calısıyom baglanıyoda bene patch yapmıyo hayırdır aehah tırsmaya basladım lem sımdı aehah sakına ters bı durum olmasın
Mesaj tarihi:
Arakdaşlar bendede US client var 1.2.1 ama şifre hatali uyarısı alıyorum,hem list'i hemde interface dosyasini editledim ama neden boyle bir sorunla karşılaşıyorum acıba?
  • Yeni Oluştur...