Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Second Phase Account Creation Pages Open!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Donanımsal firewallun vardır. Port açmayı dene 6112 numaralı portları açacan.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
su firewall kapamayı biraz daha anlatırmısınz eger modem ayarındansa usb zoom modemım var edit:bu arda benım clıen eu ama fırewall oyunda benı yavaslatırmı[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN

[Bu mesaj _Eru_ tarafından 28 Ocak 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Zoom web console ya gir ordan advantec setup ve virtual server. ordan 6112 ile ilgili tdp udp portları aç.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
aynı modem bende de var anlatırmısınız acaba nasıl kapancak cok dusuk iniyo bu ya :([signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Mesaj tarihi:
said:
_Eru_, 28 Ocak 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
bu arda benım clıent eu ama fırewall oyunda benı yavaslatırmı

hiç sanmıyorum böyle birşey olacağını sadece bu bazı paylaşım programlarında firewall varsa downloadın ksılıyor o kadar firewall un oyunu etkiledğini hiç görmedim[signature][hline]
Mesaj tarihi:
alla ama niye hep değişiyo download hızı?bir 5 kblere dusuo bir 25 lere cıkıo anlamadım acayip iş..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Mesaj tarihi:
256k cable olmama ragmen 10kb üstü göremiyorum deli olıcam hep bu torrentten çektigim var uploadı her türlü sınırladım gene olmadı bi yol yordamı yok mu bunun 25kb la indirmek için
Mesaj tarihi:
valla netlimiyer dicem ama zaten herkes torrentden yakınıyor işiniz biraz zor ftp olsa 1 gunde biter ama bole biraz sürer :) şansınız varsa gidin birinden alın ugrasmayın bu arada serverler gece açılır beklemeyın sımdı daha bakıma alınca akşama 3-4 saat sürer[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Mesaj tarihi:
aga bu ne download rate 2 kb/sec upload rate 22 kb/sec Firewall ile ilgili sorun olsa kimse upload yapamazdı değil mi? Herhalde bütün millet yüklendiğinden bu derece yavaşladı[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
server açıldımı hepimiz aynı servera girelim hem yardım ederiz hem birlikte daha eğlenceli olur ve kolay geçeriz elite bölgeleri falan ne dersiniz ??[signature][hline]
Mesaj tarihi:
http://en.wow-europe.com/
buradan denedin mi açmayı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...