theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 walla benimde firewall kapalı ama firewall acık diyor.. napablirim? [Bu mesaj theblackdevil tarafından 28 Ocak 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Donanımsal firewallun vardır. Port açmayı dene 6112 numaralı portları açacan.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 su firewall kapamayı biraz daha anlatırmısınz eger modem ayarındansa usb zoom modemım var edit:bu arda benım clıen eu ama fırewall oyunda benı yavaslatırmı[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN [Bu mesaj _Eru_ tarafından 28 Ocak 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Zoom web console ya gir ordan advantec setup ve virtual server. ordan 6112 ile ilgili tdp udp portları aç.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aynı modem bende de var anlatırmısınız acaba nasıl kapancak cok dusuk iniyo bu ya :([signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: _Eru_, 28 Ocak 2005 14:22 tarihinde demiş ki: bu arda benım clıent eu ama fırewall oyunda benı yavaslatırmı hiç sanmıyorum böyle birşey olacağını sadece bu bazı paylaşım programlarında firewall varsa downloadın ksılıyor o kadar firewall un oyunu etkiledğini hiç görmedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende öyle bir bölüm yok modemim zoom 5510 usb[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 usb se zaten yoktur.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 alla ama niye hep değişiyo download hızı?bir 5 kblere dusuo bir 25 lere cıkıo anlamadım acayip iş..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 2 acc aldım :) DW evde devam ediyor ama herhalde dahayarısı bile olmamıştır. 2.4GB oha be yav ayıptır gunahtır. Birde kesin patchi falan vardır daha yüklenecek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 olmazmı[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 serverları açsalar artık[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 256k cable olmama ragmen 10kb üstü göremiyorum deli olıcam hep bu torrentten çektigim var uploadı her türlü sınırladım gene olmadı bi yol yordamı yok mu bunun 25kb la indirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sabır[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 valla netlimiyer dicem ama zaten herkes torrentden yakınıyor işiniz biraz zor ftp olsa 1 gunde biter ama bole biraz sürer :) şansınız varsa gidin birinden alın ugrasmayın bu arada serverler gece açılır beklemeyın sımdı daha bakıma alınca akşama 3-4 saat sürer[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aga bu ne download rate 2 kb/sec upload rate 22 kb/sec Firewall ile ilgili sorun olsa kimse upload yapamazdı değil mi? Herhalde bütün millet yüklendiğinden bu derece yavaşladı[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 server açıldımı hepimiz aynı servera girelim hem yardım ederiz hem birlikte daha eğlenceli olur ve kolay geçeriz elite bölgeleri falan ne dersiniz ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 pvp6ya herkes[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ee kim war simdi bana acc werecek ben actiramadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 http://en.wow-europe.com/ buradan denedin mi açmayı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 valla server6 denıyorda orda aşırı yuklenme olursa kasamam baska server gecerım dely takıl bize ben sen melih fave var redbaron var 5 kişiyiz işte her türlü giderz :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hahah fedoda gelmiş :) DW kısmı çok can sıkıcı yani 2.4gb 30kb/sec desek ki daha dusuk oluyor genelde.22 saat surer minimum. Ama 30kb/sec olamıyor çoğu zaman demekki bugünde oynayamıcaz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eu sitesinde üstteki resimde pek afilli olmuş.orc amcamız çok haşin bakıyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 selam arkadaslar, ben account alamadim, fazlası olan varsa rica ediyorum. tesekkurler, account alanlara oyunda iyi eglenceler.[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar