dasBock Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 However, still exploring possibilities with immigration logistics in the US. buradan "göç işlemleri" anlamını mı çıkarmalıyım yoksa işverenin Adecco, Randstad gibi göçmenlik konuları üzerine hizmet veren firmalarla iletişim halinde olduğu anlamını mı çıkarmalıyım? maili atan muhtemelen çok uzun süredir amerikada yaşıyor ancak native american değil, hintli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 hintliyse kokuyordur irccilik yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 yazdigin o iki kelimeden herhangi bir anlam cikartabilen olursa helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 göçmenlik hizmeti veren firma anlamını çıkarmak daha mantıklı gibi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 işverenin Adecco, Randstad gibi göçmenlik konuları üzerine hizmet veren firmalarla iletişim halinde olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 gocmenlik lojistigiyle ilgili olasiliklari arastiriyorum demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 balikci teknesiyle gocmen tasima isleriyle ugrastigini ya da o tierde birisi oldugunu cikardim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Niye kendisine sormuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 hintliyse software engineer falan olması lazım, göçmenlik falan anlamaz o. çözülemeyen matematik problemleri var ya internette dolaşan, ver alttan onu, "o değil de şunda takıldım" diye cevap ver. instagramdan ekler hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 sfdsf bunu bi düşüneyim :) bi hatırlatma maili attım durum nedir diye de ona istinaden bunu yazdı dolayısıyla bidaha "hacı burda ne demek istedin şimdi" diyerek mail atmak hoş olmaz. immigration logistics kısmı net değil hala benim için. bana da biraz firmalarla görüşüyoruz tarzı bi fikir verdi ancak native speaker olmadığı için güvenemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar