mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kac yılının filmiydi bu ?[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 /edik: 84 mus.[signature][hline]taze bitti. [Bu mesaj thanatos tarafından 29 Ocak 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tabiiki ben bişid emiorum sadece efektlerin ne kadar geliştini sölüorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Az önce farkettim, Utopia'da çalan bir müzik, (midi) direk bu filmin en başında çalan müzikmiş. Başı pek benzemiyor ama. Bakınız. :-O Bu arada hoopakların çıkardığı ses nasılmış onu da öğrenmiş olduk.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Red Sonja'da Conan rolünde değildi. Başka bir kahraman rolündeydi. Zaten Çizgi romanlarında conan Red sonja'yı yenmiştir.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Sam, 29 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: bir de bundan sonra red sonja çekildi, onda da yardımcı rolde oynadı arnie conan rolünde.. said: hashmet, 29 Ocak 2005 09:03 tarihinde demiş ki: Red Sonja'da Conan rolünde değildi. ben de tam onu diycektim Kalidor adamın adı. Hatta Red Sonja'yı da Brigitte Nielsen oynuyor. Filmin çekim tarzı felan hoşuma gitti. Toprakların üstünde taşı bile görüyorduk, çok dünyayı çok gerçekçi çekmişler. LotR'yi düşününce bunun yanında rötuşlanmış vesikalık fotoğraf gibi kalıyor. Tamam efektler felan filan çok daha gelişmiş ancak dediğim gibi Conan the Destroyer'dan yapay geliyor. Film çok zevkliydi, sanki D&D 1st edition zamanında oynanmış bir maceranın filmi çekilmiş gibi izledik. Fighter, thief, mage, sonra dungeon basmaya gidiyoruz demon kesiyoruz felan. Ancak ilk film çok daha başarılıydı bence, çekim tarzından hikayesine kadar daha oturmuş olduğunu düşünüyorum, bu biraz aceleye gelmiş tabii. Yönetmeniyle de alakalı olabilir. Bu filmi sevenler Conan The Barbarian'ı da izlesin derim. Valeria yerine Zula koymuşlar ama Valeria'nın yerini dolduramamış. Onun kadar iyi dövüşemiyor bence. Ayrıca Valeria-Zula gibi Subotai-Malak (thief'in adı buydu sanırım) benzerliği dikkatimi çekti, Subotai gene daha hoşuma giden bir karakterdi. Ancak Conan yine Conan yani hastasıyım adamın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 lan LAN ayağına kaçtı film.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar