hellspe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sizce c.s. bır efsnanemı yoksa internet cafe de oynanan rutın bı oyunmu????[signature][hline] [email protected] :rock: linkin park :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bence bir kestane[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ve çizildi[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Yerine göre degişiyo.Turnuvaları oluyor cok güzel paraların döndügü. Wcg gibi orda efsane bi oyun işte.Bide bu ülke de yani türkiyede fazla basarılı degil olay.Saldırın vurun tarzı oynandı hep bu oyun.Hiçbir serverda ben farklı oyuncuların o maplik takımsal calıstıgını görmedim.Çok az map de sahit oldum bu durumlara[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bu arkadaşın topiclerine hastayım zaten :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bence efsane[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 asıl efsane bu......[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bence değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Pokemonun yerini tutamas...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 20 yıl sonra konuşulcak cinsten.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hafiften sönmüş efsane.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 efsaneydi şimdi fazla esamesi okunmuyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kestane olabilir .. çizilmesi gerek. ( iğrAAAAcim çarpı 15.000 milyon )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 cs eskiden efsaneydi,ama o dönemde biz oynarken ne kafeler vardı nede turnuvalar, ilk başladığımızda cs de kurulan ilk klan ismi sex idi ve kimler yoktuki,sonradan cs de klan kuran bütün liderler o klanda idi,sonra cok cabuk dagıldı ama güzel günlerdi,bizim oynadıgımız yıllarda,geceleri ssg soul lar gibi elemanlarda cs oynuyolardı,yani tam şahane bi ortam vardı,benim nickimde o dönemde CaptainM idi sonradan ortam amele dolunca bırakmak zorunda kaldık haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 "eskiden efsaneydi şimdi değil.." gibi cevaplar vermişsiniz.. bende "nası yani?" diye sizin cevaplara sorumu soramadan geçemeyeceğim efendim.. Birinin de dediği gibi 20 yıl sonra "vay be eskiden şu oyun vardı da başından kalkmazdık.." diyebileceğimiz bir oyun.. Kısacası oynanması azaldıkça efsane olma durumu artıyor..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g00dness Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben ilk uP clanını hatırlıyorum hileli olmayanlar giremiyordu clana... buda güzel dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Betalarda 6.5'e kadar pek hile yoktu, hatta hiç yoktu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 CS'nin ilk dönemleri... En keyif aldığım dönemlerdi. Sanane ilk sunucuyu açtıktan 2 hafta sonra oynamaya başlamıştım (Beta 3.1). O zaman oyuncu sayısı 30-40 falandı. CS çıkmadan evvelde HLDM oynardım [RPG]ShadoW nick'i ile (belki vardır o dönemden birileri) Evet ilk klan [F] klanıydı. [F]Gofret [F]dEEPEr falan vardı. (deeper'ı tanırdım.) Sonra [H&S] ve [Hz] klanı onları izledi falan filan. Bunlar Beta 3.1 dönemi. düşünün ne kadar eski. Ama en keyifli dönemdi gerçekten. Çoğu dostluğu o dönemde edindim. Şimdi o dostluklara yenilerini eklemek imkansız resmen. O dönemden de kimse kalmadı artık. Eskilere oyunda rastlamak imkansız oldu.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 17 Ocak 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 efsane olmasi icin oynanmayi tamamen birakilmis olmasi lazim 5 6 sene sonra acilmasi lazimdi aslinda topicin :P duzeltme: oyunun yazmistim topicin olcak [signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 26 Ocak 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 eskiden günde 4 saat oynanıyor ve bugün bile "ulan gel bi CS atak" deniyorsa; evet efsane.. gooseman şu an napıyor acaba?..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Valve'da çalışıp parayı götürüyor, ne yapacak?![signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu adamlar netten değil landan oynuyolar anlaşılan CSi landan cafeden oynayınca iğrenç olur ama internette POBBot programında dahi adı geçen TR.Catli [iMp]DeNGeSZ gibi kişilerle muhabettim var birçok klanda oynamışlığım var mixde ilk turnuva deneyimimi yaşadım TwilighT Clanı ile ESL Türkiye Ligi'nde oynadım 7 yılımı verdim bu oyuna OGU*3S*Cihangir isimli CSi internetten oynayan abi dediğim bir kişilik var milli takıma yakın SONUÇ: CS nette efsane Cafede b.. nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu adamlar netten değil landan oynuyolar anlaşılan CSi landan cafeden oynayınca iğrenç olur ama internette POBBot programında dahi adı geçen TR.Catli [iMp]DeNGeSZ gibi kişilerle muhabettim var birçok klanda oynamışlığım var mixde ilk turnuva deneyimimi yaşadım TwilighT Clanı ile ESL Türkiye Ligi'nde oynadım 7 yılımı verdim bu oyuna OGU*3S*Cihangir isimli CSi internetten oynayan abi dediğim bir kişilik var milli takıma yakın SONUÇ: CS nette efsane Cafede :)[signature][hline]Yalan Dünyaaa... Aslan Sarhoooş... İnek Sarhooş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: LathspeLL, 17 Ocak 2005 16:48 tarihinde demiş ki: CS'nin ilk dönemleri... En keyif aldığım dönemlerdi. Sanane ilk sunucuyu açtıktan 2 hafta sonra oynamaya başlamıştım (Beta 3.1). O zaman oyuncu sayısı 30-40 falandı. CS çıkmadan evvelde HLDM oynardım [RPG]ShadoW nick'i ile (belki vardır o dönemden birileri) Evet ilk klan [F] klanıydı. [F]Gofret [F]dEEPEr falan vardı. (deeper'ı tanırdım.) Sonra [H&S] ve [Hz] klanı onları izledi falan filan. Bunlar Beta 3.1 dönemi. düşünün ne kadar eski. Ama en keyifli dönemdi gerçekten. Çoğu dostluğu o dönemde edindim. Şimdi o dostluklara yenilerini eklemek imkansız resmen. O dönemden de kimse kalmadı artık. Eskilere oyunda rastlamak imkansız oldu. üzülme be sen varsın işte eskilerden :) ben varım betada netten oynamazdım ancak 1.1 sürümü çıktığında ben de nete geldim CS Betayı bırak 1.1 zamanındaki adamalra bile rastlanmıyo artık aaah ah ayrıca istersen dost olabilirsin biraz çaba ile bence her zaman dost kazanılabilir ama bazı adamlar vardır uğraşırsın yaklaşamazsın TwilighT klanının kaptanı olacak eleman Hedhedog adam sabah msnde nbr yarak diyo hyr argo konuşur anlarım da oyunda artık pis pis küfretti tartıştık atıyom seni klandan dedi onun için team[HOUSTON] klanına girmeyi reddetmiştim oysa ki arada çıkıyo böyle amamesela çok eskilerden Cicle Epiphone var belki tanırsın aslında oyundan çok spectate durumda kazadığım arkadaşları severim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bi uo bi cs vazgeçemediklerim..[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar