PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 stevia sıfır kalori. içine başka bir şey koyuyolarsa bilmiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bilemiyorum ki..almanyada stevia toz getirttik arkasinda kutunu 373 kcal yaziyor 100 gr da.. ha almancam iyi degildir ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 hatta bu resimlerden arkasindaki kalori tablosu da gorunuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Cokomantis said: özetle "hacı her yerde satmadığımızın farkındayız. satsak alır mısınız?" anketi olmuş Arkadaşımın firma ile alakası yoktur. İşletme yüksek lisansında Pazarlama dersinin projesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Phillamon said: Cokomantis said: özetle "hacı her yerde satmadığımızın farkındayız. satsak alır mısınız?" anketi olmuş Arkadaşımın firma ile alakası yoktur. İşletme yüksek lisansında Pazarlama dersinin projesi için. ha yok ya ben soruların genel hal ve tavrı olarak öyle düşünmüştüm. senin pampanın anketi olduğunu bile unutup firmanın kendi anketi motivasyonuyla doldurdum hatta. no offense brocan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 3.soruda anladım aslında bunun bi değerlendirme anketinden çok sübliminal "didi iyidir" anketi olduğunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=l3GStxRv0rU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 dana22 said: hatta bu resimlerden arkasindaki kalori tablosu da gorunuyor.. O kavanozun tamami 75gr olunca, 100graminin 375Kcal olmasi normal. Tatlandiricilarda da oyle lakin bunun esas olayi insulin salgilatmamasi falandi yanlis hatirlamiyosam. Direkt bitki ozu bu stevia bu arada, digerleri gibi yapay seker degil ama ben ne zaman stevia'li bisey icsem boyle bi alt ust ediyo vucudumu. Cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 alerjin olmasin sakin? bende de o colalarda kullanilan sekere alerji var mesela. fanta-cola turevi bisey icersem direkt sabaha kadar kasiniyorum durmadan. ozellikle yuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Yok direkt midem kazinmaya basliyo ama ne kazinma. Birden sekerim oynamis da vucut kitlikta kalmis gibi ki yemek yerken iciyorum zaten genelde o stevia'li kolayi falan. iciyorum dedigim de iki kere denedim iste emin olmak icin, sonra elimi surmedim bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 bergamotlu didi iyidir ya ani seker dusmelerine iyi geliyor hany ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar