Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scripts Sitesindeki Scp Sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,
Benim bir iki seferdir dikkatimi çekiyor yeni eklenen scpleri göremiyorum.Şöle bir hata alıyorum

"Aradıgınız sayfa gösterilemiyor;
+sayfa gösterimden kaldırılmış olabilir.
+sayfa tamamen silinmiş olabilir.

hatanın bu sebeblerden kaynaklanmadıgını düşünüyorsanız [email protected] adresine mail atarak durumu bildiriniz,
tşkler."

Mail mi atsam Pepelekte yok ama :P
sizdede varmı bu tarz bi sorun?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Mesaj tarihi:
kaç ay oldu?
(bkz: 5 kesin oldu)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
Bence eger oranin yapilmasi planlanmiyorsa o script databasesini bize versinler biz onu koyariz zaten sitemiz var ultima strike ilerdeki gunlerde siteyi bastan duzenlemeyi planliyoruz hele bide o database bizde olursa hem arkadaslarimiz yararlanabilecek yane bence o scriptler cok onemli kaynaklardir bence her turlu bilgi cok onemlidir[signature][hline]Ultima Strike [Administrator]
[Uo Kalibric's Owner]
Mesaj tarihi:
aslında direk dbyi publish etseler iyi olur

ama eminiki onuda scripts klasörürünün içine atan çıkar komple bir şekilde :D[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
Evet dogru diyorsun... 1006 ve oncesi download edilebiliyor da onizleme yapilabiliyorda...[signature][hline]The Adventurer Riehn...
Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede.
www.corbeau.gen.tr
  • Yeni Oluştur...