kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Selamlar, Benim bir iki seferdir dikkatimi çekiyor yeni eklenen scpleri göremiyorum.Şöle bir hata alıyorum "Aradıgınız sayfa gösterilemiyor; +sayfa gösterimden kaldırılmış olabilir. +sayfa tamamen silinmiş olabilir. hatanın bu sebeblerden kaynaklanmadıgını düşünüyorsanız [email protected] adresine mail atarak durumu bildiriniz, tşkler." Mail mi atsam Pepelekte yok ama :P sizdede varmı bu tarz bi sorun?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ohoo günaydın..[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kaç ay oldu? (bkz: 5 kesin oldu)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 gene kimi kazıklıcan canerg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Artik orayla ilgilenilmiyo. Daha dogrusu imkan yok.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lepricon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bence eger oranin yapilmasi planlanmiyorsa o script databasesini bize versinler biz onu koyariz zaten sitemiz var ultima strike ilerdeki gunlerde siteyi bastan duzenlemeyi planliyoruz hele bide o database bizde olursa hem arkadaslarimiz yararlanabilecek yane bence o scriptler cok onemli kaynaklardir bence her turlu bilgi cok onemlidir[signature][hline]Ultima Strike [Administrator] [Uo Kalibric's Owner] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 5 ay oldu evet..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 aslında direk dbyi publish etseler iyi olur ama eminiki onuda scripts klasörürünün içine atan çıkar komple bir şekilde :D[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 wastiee de kedi de olaydan haberdar, bizim yapabilecegimiz birsey yok. O sorun da sadece 1006 ve sonrasinda var, hepsinde degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Evet dogru diyorsun... 1006 ve oncesi download edilebiliyor da onizleme yapilabiliyorda...[signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar