kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Selamlar, Benim bir iki seferdir dikkatimi çekiyor yeni eklenen scpleri göremiyorum.Şöle bir hata alıyorum "Aradıgınız sayfa gösterilemiyor; +sayfa gösterimden kaldırılmış olabilir. +sayfa tamamen silinmiş olabilir. hatanın bu sebeblerden kaynaklanmadıgını düşünüyorsanız [email protected] adresine mail atarak durumu bildiriniz, tşkler." Mail mi atsam Pepelekte yok ama :P sizdede varmı bu tarz bi sorun?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ohoo günaydın..[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kaç ay oldu? (bkz: 5 kesin oldu)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
skyly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Artik orayla ilgilenilmiyo. Daha dogrusu imkan yok.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Lepricon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bence eger oranin yapilmasi planlanmiyorsa o script databasesini bize versinler biz onu koyariz zaten sitemiz var ultima strike ilerdeki gunlerde siteyi bastan duzenlemeyi planliyoruz hele bide o database bizde olursa hem arkadaslarimiz yararlanabilecek yane bence o scriptler cok onemli kaynaklardir bence her turlu bilgi cok onemlidir[signature][hline]Ultima Strike [Administrator] [Uo Kalibric's Owner]
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 5 ay oldu evet..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 aslında direk dbyi publish etseler iyi olur ama eminiki onuda scripts klasörürünün içine atan çıkar komple bir şekilde :D[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 wastiee de kedi de olaydan haberdar, bizim yapabilecegimiz birsey yok. O sorun da sadece 1006 ve sonrasinda var, hepsinde degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Evet dogru diyorsun... 1006 ve oncesi download edilebiliyor da onizleme yapilabiliyorda...[signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr
Öne çıkan mesajlar