yloibx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Fare tekerleğini aşağı indirdiğimde bazen yukarı çıkıyor ve sinir ediyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ve bir çözümü var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Kirlenmiştir tekerlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 halk arasında internet cafe problemi olarak da bilinir. pek çok sadık mouse bu sebeple sahibini kendine düşman eder. kimileri temizleyerek çözüdüğünü anlatır ama genel oalrak yeni mouse alımıyla son bulur bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 osmanlıcılık akımından etkilenmiş olabilir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 temizledim yine olmadı bu değiştirdiğim 3. mouse scroll yüzünden şunun tamiri yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Yeni scroll tak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Scroll dişlilerinde backlash olusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 tedavisi var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Bir elinle mouse'u zemine bastır, tekerleği diğer elinin baş ve işaret parmaklarıyla sıkıca kavra ve kuvvetli şekilde yukarı çek. Bende işe yaradı. 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 kir olası bir sebep ama zamanla switchler içine veriyor ister istemez. havya kullanmayı becerebiliyorsan aç fareni switchlerin üstündeki numaralara bak, o switchlerden kullanan orta halli bir fare al, onun parçaları sök kendi farene tak. scroll wheel'in switche bağlandığı plastik parçanın tırnaklar zamanla aşınabiliyor onu değiştirmek gerekebilir ama senin sorun daha çok switchin üstündeki ince metal parça kırılmış ya da direncini kaybetmiş gibi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 http://www.vatanbilgisayar.com/UPLOAD/PRODUCT/A4_TECH/thumb/v2-63295_large.jpg mouse bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 tt'me oldu benim aynısı. gittim yeni aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar