dasBock Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 selam CNC için G code programlama öğrenmek istiyorum. en iyi nasıl öğrenilir online olarak? okul zamanımda bi markanın g code simulation yazılımını indirmiştim kodları ekledikçe CNC'nin yaptığı hareketleri görebiliyoduk falan ama hiç aklımda değil adı neydi ya da nasıl buldum. aradığım şey ücretsiz olmalı ve simüle edebilmeli. makinecileri içeri edit: bunu yapan yazılımlar var diyeceksiniz. biliyorum. catia da kullandım mastercam de. ben direkt g code öğrenmek istiyorum aracı program kullanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 https://www.youtube.com/results?search_query=g+code+tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 sağol ancak aradığım şey daha çok codeacademy gibi bir arayüz ya da method Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Nanjing swansoft diye bir program var cnc simulatoru birebir ekran, programlama dili, takım hareketleri herşey aynı. Fanuc, manuc hepsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 işte bu! okul zamanımda denediğim SW buydu çok çok teşekkürler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 vay be g94 g92 falan. tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 g++ daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar