Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client i indirmenin başka yolu yokmu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu client blizz in downloaderında çok yavaş indiriliyor başka bi sitede zipli veya setup halinde indirme şansımız varmı bilen varsa lütfen yardım etsin.
Mesaj tarihi:
Emule den Razorback serverına baglan
World of warcraft diye arattıgında 2.5 gb olarak 300 kaynaklı çıkıyo bas ona[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
Beyler elinizde bir client olsun, farketmez. Sadece FARKLI DİLDE almamaya özel gösterin, mesela ordaki euDE.

Oyunun almanca olmasını istemezsiniz herhalde :)
Daha fazla kullanıcı, daha hızlı download.[signature][hline]Fear Me..
Mesaj tarihi:
Ya abi benim bi şekilde onu almam lazım sizin oralarda kargo filan varsa yollayabilirmisin bana ben öderim kargo ücretini cd lerin parasınıda buluşmada veririm :P
Mesaj tarihi:
Clientle alakalı sorunum var idare etçek bi hızda 10la 20kb arasında indirip duruo güzel hoş. Ancak internet bağlantım bu torrent türevi şeylerde gidip duruyor. 256k cable kullanıyorum ethernetten bağlı. 128k iken usbden bağlıydı gene aynı hatayı veriyordu. Ne yapcam ne etçem bir fikrim yok. Cable modem olup sağlam olarak nası indirebilirim (tüm torrentler) için biraz bilgi verebilcek olursa çok iyi olur.
Mesaj tarihi:
Sorun olmaz, evin önünde geniş kaldırım var, çekersin 5 dklığına.

Taksim'den Mecidiyeköy'e giden ana caddenin üzerinde. AlbarakaTürk Bankası'nın yanı.[signature][hline]Fear Me..
  • Yeni Oluştur...