Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hadi soruyorum kill oranlarına bakınca barret 200 kill yapmış iken diğer silahlar hep 30 20 arasında kalıyor Oyuna her yeni başlıyan önce m79 sonra barret alıyor Tek atıştan indiriyor Yakından direk öldürüyor uzaktan öldürüyor adam size otomatik silahla defalarca ateş ederken heallerin üzerinde sıra ile dolanıp (can yarılandıkca heal alarak) çok rahat reload edebiliyorsunuz Ateş ettikten sonra adam sizi vurmasına fırsat bırakmamak kaçarak çok rahat Mermisi tünellerde sekerek naparsan yap vuruyor Nişan almak için mauseyi adamın 1cm üstüne tutuyorsun ve tıklıyorsun kesin ölüyor. Zoom yapabiliyor ctf de flaga yaklaşamadan vurabiliyor Zoom yaparken ateş ederseniz mermiyi izlediği için 2 ekran ötedeki flag taşıyan adamı baseden baseye vurabiliyorsunuz Karşınızdakine savaşma fırsatı bırakmadan düz bir çizgi yakaladığınız an öldürebiliyorsunuz Kalabalık olmadıkca bir haritadaki herkeze one shot one kill şeklinde hiç ölmeden dolaşabiliyorsunuz 380 gibi bir damage koyuyor 2 kişi arka arkaya iken ikisinide öldürebiliyor Ateş ettikten sonra el bombası, law, bıçak, chainsaw, socom gibi karşınızdakini reload sırasında sizi öldürmesini engelliyecek birsürü seçenek sunuyor Normal bir silah taşıyan bir insanla aynı hızda koşabiliyorsunuz Sniperlerin kolay ölmesinin nedenleri barrette yok Reload sırasında rahatca 2. silaha geçebiliyorsunuz Mermi probleminiz yok sınırsız merminiz var Yanınızda ayrıca el bombası ve bazuka taşıyıp hepsi ile bir assault ile aynı hızda koşabiliyorsunuz Yakın çatışmada otomatik silah olmadığı için karşınızdakini dürbünsüz vurma şansı çok düşük (soldat 2d gerçekte 3d olduğu için 3d de düşük ama soldat 2d olduğu için bu olayda ortadan kalkıyor) Bir sniper rifle ile koşarken ateş edemezsiniz (soldatta uçarken ateş ediyorsunuz) Elleriniz titrer ama öyle bi problem yok Koştuktan sönra dürbün kullanamazsınız ama soldatta oh Koşarken reload etmeye çalışırsanız mermileri hep yere düşürürsünüz ama soldatta öyle bir olay yok. yaralanırsanız silahı doğrultamazsınız fakat soldatta o olay yok. Zırh giyemezsiniz ve vurulunca yaralanmanız kat kat fazla olur çünkü zırh giyerseniz ağırlık yüzünden çabuk yorulur nişan almanız imkansız olur. Arkanızı göremessiniz görüş açınız bir dürbün olur pusarken etrafınıza bakamazsınız ve sesleri duyup dönene kadar ölürsünüz genelde. Soldatta bunların hiçbirini göremiyoruz ama bütün iyi yanları var mantıklımı sizce[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 + Karşınızdaki yetenekli bir soldat oyuncu ise Elinde deagle,mp5,keleş gibi normal silahlardan olan birisi ile karşılaştığında karşıdakinin hareketlerine yeteneklerine elindeki silahı kullanmasına ve nekadar mermiyi adama tutturmasına bağlı ama bir barret ile karşınızdakinin şansı eğer siz ateş ederseniz ve tutturursanız %0 oluyor Yani karşınızdakine imkan bırakmıyorsunuz ve sadece sizin yeteneğinize bağlı oluyor Yani %100 bir barretci %100 öldürür ve %100 barretciden daha iyi oyuncu olamaz her attığı vuruyor reloadda kaçıyor bu yüzden ölmez Fakat normal silahlarda %100 oynuyan birisinin ölüp ölmemesi şansada bağlıdır karşısındaki %70 biliyorsa da öldürme şansı vardır çünkü ateş ederken kişi yer değiştiricektir ve başka yerleri vurmanız çok büyük bir ihtimaldir kişi el bombası atıp sora 2 mermi ilede öldürebilir ayrıca yetenekler kapışır mause ile tıklama ve kaçma diil[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 27 Ocak 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ee ne yapacaksın? Yasaklamayı mı düşünüyorsun? Mümkün mü ki? Ha yok sadece kullananları kınayacaksak bir işe yaramaz sanırım. Sticky olsun :)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? [Bu mesaj Eraq tarafından 27 Ocak 2005 04:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 çok az sayıda kişinin olduğu geniş haritalarda avantajlı ama mesela ruger çok daha dengesiz bir silah. ben makineli scout diyorum ona, süper hızlı reload ve iki atışta tamam. barrett ile tutturamadın mı (ki jetpack kullanımının çok kısıtlı olduğu bir iki harita hariç belli hareket desenleri kullanılmazsa rakibin vurması çok kolay değil) savunmasız kalınıyor en azından. ruger ile haritanın bir ucundan spam ediyorum 2-3 şarjör, kesin birileri ölüyor. bu kadar dengesiz bir silah yani.. m79'a gelince, kullanması çok daha ustalık isteyen, ruger ya da barrett'taki gibi sadece hedefin üstüne imleç getirmekle olayı bitmeyen bir silah. harita açık alansa zaten sadece çok usta olanların şansı var acayip reload vakti var. sen aşağıda rakibin havadaysa hele çok zor kullanımı, e o halindeyken de isabet ettiren varsa eyvallah zaten, iyi oynayan öldürür o silahla ya da bu silahla. tam isabet ettiremezsen kimsenin öldüğü yok, öyle demişsin ama rakibin ağır yaralı olması gerek. hele hele bir de spawn olunca silahın reload'ını bekliyorsun ki soldat gibi dandik ötesi bir spawn sistemine sahip oyunda kazanılan oyunu kaybettirecek kadar kötü bir olay.. ha sonuç olarak bence zaten soldat öylesine oynanacak bir oyun, bazısı quake'miş ut'miş gibi ciddiyetle oynuyor, anlayamıyorum.. bunu söylememin nedeni de grafikleri filan değil, oyunun sistemindeki hala aynı kalan koca koca saçmalıklar.. (spawn sisteminden tutun sotelenme imkanlarına dek)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 baret giderse rugerde gitsin[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fire_Tjutg_Simzb Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 böyle saçma bi konu görmedim şahsen, baret mantıklı mı? gülüyorum, neden bi kere bu oyundaki hiç bişey mantıklı değil adı üstünde bi oyun zaten olayı bu kadar büyütüp baret mantıklı mı seviyesine getirilmesi ilginç ötesi birde baret çocuk oyuncağıymış gibi bi hava verilmeye çalışılmış yada ruger, bu iki silahta çok iyi ustalık ve refleks isteyen silahlardır. öyle 1 cm yukardan salla vurursun gibi bi olayıda hiç bi zaman yoktur ruger da bi kere 2 atışta öldürürsün ama sekip gelen kurşunlar yada adamın topuğuna falan ateş eden kurşunlar adamın yarı hakkını götürmez 3 vuruş gerekir ayrıca o 3 vuruşu yapmakda en az 2 saniye ister barete gelirsek bi kere karşındaki her hangi bi taramalı adamı ilk gördüğünde vuramazsan şansın sıfıra iner oyuna yeni başlayan biri bile baretin ilk kurşunundan yırtmışsa klasik tarama hareketiyle baret taşıyanı indirebilir baretin dolma süresi nerdeyse 2 3 sn dir ve bu da baya baya uzun bi süre olduğundan her atışınızın nokta ve isabetli olması gerekirki haybeye oynamayın gelelim taramalı silahlara o çok kolay dediğiniz baret ruger ı kullan(a)mayan insanların silahlarına yani, baretle ilk hamlede öldüremediğiniz ikinci atışı beklediğinizde bu size en az 4 sn ye ye patlar ruger da ise 2 atışta öldürmek her baba yiğidin harcı olmadığından genelde o şarjör boşalır ki bu da en az bi 3 sn ister oysaki her hangi bir taramalı ki hepsini test ettim tek tek 4-6 mermi isabet ettirdiğinizde karşındaki insanı öldürür. ve her hangi bi taramalının şarjörünün boşalması 3 sn yi genelde almaz alanlarında mermisi zaten 50 dir yani bi baretliye göre aynı süre içinde 4 sn de 10 kişi öldürecek bir güce sahip olursunuz eğer %100 bir oyuncu iseniz ama baret ve ruger da ancak 2 kişi iner o sürede neyse bu kadar geyik yeter sonuçta basit olan bi silah varsa bunlar baret ve ruger değil diğer tüm silahlardır m79 u bunun dışında tutuyorum tabiki eğer ruger ve baret bu kadar kolay olsaydı herkes bunları kullanırdı ama gördüğüm kadarıyla serverlarda sadece kullanmayı becerebilenler alabiliyor kullanamadığınız silahlara laf söylemeden önce oyununuzu geliştirin bence...[signature][hline]msn: [email protected] icq: 61671477 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bence çok yanlış düşünüyorsun baret'in kullanmı zaten yeni versiyonda epey düşürülmüş ayrıca şunuda bilmeni isterimki soldat teketek oynanan bi oyun değil. 15 kişi olan bir serverda baret kullanan birinin 1. olması çok zor, mermi değiştirme süresi çok uzun. şu sıralar eğer takip edersen en kral silah ruger ne zaman girsem oyuna ardarda double kill, triple kill, multi kill yapıyorum bunu baret ile yapmak nerdeyse imkansız. Ctf zaten amaç diğer tarafın base'i ele geçirmek değil, amaç bayrağı alıp kaçmak. Grup halinde hızlı bir şekilde bunuda gerçekleştirebilirsin. Benceolay yeteneğe bakıyor, gerisi hikaye...[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Barret genede dengesiz:) Ruger fazla güçlü biliyorum ama onunda kullanımı kolay diil yani sürekli boşa sallıyor insan barret ile vurmak daha kolay ruger çok daha sapıyo 2 defa yada 3 defa vurman gerekiyor rugerim iyi benim ama mp5 i keleşi falan diğerlerini daha iiyi kullanıyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Fire_Tjutg_Simzb, 27 Ocak 2005 05:05 tarihinde demiş ki: kullanamadığınız silahlara laf söylemeden önce oyununuzu geliştirin bence... sen de dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışmadan önce ortamı, insanları bir tanı bakalım.. ruger'i almayan beceremediği için mi almıyor yoksa abuk geldiği için mi almıyor onu da tahlil etmesi sana kalmamış..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 tahminimce beceremediği için almıyor, ruger'ı kullanmak pek kolay değildir. oyuna ilk başladığım sıralar ruger'ı hayatta kullanamazdım sonradan elim alışınca kullanmaya başladım ama yinede istediğim gibi kullanamıyorum. baret'i kullanabilmek daha kolay belki ama kullanmayı bilen birisinin elinde ruger daha tehlikelidir. ben bunu gördüm bunu söylerim :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 mesela eagle kullananlara uyuz olurum:P hep vuruyolar lan acıyo. ama eagle güzel silah dan dan dan dan dan dan bam çtıktıkt çtıtktıktk dan dun dan dun *el bombası atar* dan dun zum öh öhm.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben oyuna ilk eagle la başlamıştım mesela (direk 1 e basmıştım o çıkmıştı :P ) sonra baktım adamın biri durmadan vuruyo beni baretle, bende başladım baret kullanmaya.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." [Bu mesaj Krusty- tarafından 27 Ocak 2005 06:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fire_Tjutg_Simzb Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Sam, 27 Ocak 2005 05:40 tarihinde demiş ki: said: Fire_Tjutg_Simzb, 27 Ocak 2005 05:05 tarihinde demiş ki: kullanamadığınız silahlara laf söylemeden önce oyununuzu geliştirin bence... sen de dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışmadan önce ortamı, insanları bir tanı bakalım.. ruger'i almayan beceremediği için mi almıyor yoksa abuk geldiği için mi almıyor onu da tahlil etmesi sana kalmamış.. güzel kardeşim ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum nerdeyse ne ortamından bahsediyorsun yeni bi soldat ortamına geldik diye soldat hakkından atıp tutulunca cevap veremeyecekmiyim ? dağdan gelip bağdakini kovduğum falanda yok kendi tecrübeleriminden bahsediyorum burda forumda yeniyim diye soldattada yeniymişim gibi konuşma soldatta en iyi silahlar ruger ve baret tir kullanlar becerebilenlerdir bunun aksini kimse iddaa edemez komik duruma düşer agrasif tavırlarla ortamı germediye marifet sanıyorsan sanırım hem ben o lafı ortaya söyledim niye bu kadar alındın anlamadım ilginç... he son olarak abuk geldiği için kullanılmayan silahlar tabiki vardır ama ruger bunların arasında ilk 10 a giremez ki zaten kaç silah var orasını sen say.[signature][hline]msn: [email protected] icq: 61671477 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Fire_Tjutg_Simzb, 27 Ocak 2005 05:05 tarihinde demiş ki: kullanamadığınız silahlara laf söylemeden önce oyununuzu geliştirin bence... Kaç yıldır oynadığım falan Cart curtu bi kenara bırakıyorum. Her silahla oynarım, iyi oynadığımada inanıyorum buna barret te dahil ama barreti ezik buluyorum. Tat Vermiyor. Bir ikincisi kullanmak çok zor gibi anlatıyorsunuz ama hiçte zor deil, botlarda yaklaşık 20dk oynayan biri oyuna gelip barretle çok rahat dağıtabilir. Ruger içinde çoğu geçerli, oynaması çok kolay bir silah. İlk rugerle oynadığım günü hatırlıyorumda multi kill boncuklarından tesbih yapmıştım. Birde Soldatı sadece Barretten ibaret gören bazı arkadaşlarım var onlarıda gerekli yerlere havale ediyorum. Son Olarak, şahsi görüşüm, Soldattaki hiç bir silah abuk deildir. Kullanmayı bilince hepsi birer ölüm makinesine dönüşüyor. Test edip onaylanmıştır[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sabah sabah :P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Akşam akşam yazsak birşey değişecekmi:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Fire_Tjutg_Simzb, 27 Ocak 2005 07:19 tarihinde demiş ki: güzel kardeşim ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum nerdeyse ne ortamından bahsediyorsun yeni bi soldat ortamına geldik diye soldat hakkından atıp tutulunca cevap veremeyecekmiyim ? vereceksin elbette, soldat hakkında verdiğin cevaba kimse birşey demedi. "oyunu beceremediğiniz için böyle atıp tutuyorsunuz" manasında laflar edip insanları ezmeye çalıştığın için tepki aldın. istersen 5 yıl oyna, saygın davranmadıkça kıymeti yok.. said: dağdan gelip bağdakini kovduğum falanda yok kendi tecrübeleriminden bahsediyorum burda forumda yeniyim diye soldattada yeniymişim gibi konuşma soldat hakkında konuş konuşabildiğin kadar, insanları ezmeye çalışırsan ilk günden yanlış yaparsın. diğer başlıkta selam verdik, hoş karşıladık ama siz de ilk günden açılmayın "yok siz bilmiyorsunuz oyunu" vs diyerek. burada oynayanların önemli bir kısmı forumdan tanıdıklarıyla aktivite olsun diye oynuyor, oyunu ciddiye alıyorsunuz diye almayanları küçük görmeyin, yok ruger kullanımı basit değilse mantıklı bir şekilde anlatın, insanları aşağılamayın.. said: soldatta en iyi silahlar ruger ve baret tir kullanlar becerebilenlerdir bunun aksini kimse iddaa edemez komik duruma düşer boşuna soldat eğlencelik bir oyun değil demedim yukarıda, ciddi bir oyunda sadece böyle bazı silahlar tercih edilmez.. ruger gibi makineli scout olsa cs'te de herkes onu alırdı ikinci round..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sam'e katiliyorum, sadece biraz eglenelim biraz vakit gecirelim biraz aktivite yapalim diye oynadigimiz bir oyun soldat. ki ciddiye alan insanlar cok fazla oldugundan paticikden baska yerde oynamazdim, yine acildi girdik eglendik ilk gun fakat tadi kacmaya basliyor yavas yavas. lutfen oynayan herkes bunun oyun oldugunun farkina varsin, eglensin vakit gecirsin ama kasilmasin bilgisayar basinda. silah olayina gelince barret ve ruger'in dengesiz oldugu dogru ama oynayabilenin elinde can yakiyor sadece, oyuna yeni baslamis biri alip takir tukur dagitamiyor. o yuzden bence kalsinlar. oyunun eglenceden ibaret oldugunu anlayan biri kullanmaz zaten bunlari, herkesi olduriyim, dagitiyim, yardir gitsin, kralim ben gibi gorusu olanlar kullaniyor genelde, tabii sozum meclisten disari.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Barret çok pahalı ondan bööle süper :P[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 cok istiyorsaniz advance mod serveri da acsinlar . 1,2,1, in nimetlerinden sömürmek lazım[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 gereksiz bi tartışma sonucta her silahın belli bi ustun yanları var karıştırmamak lasım....[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 gerek cs de awm gerek soldat da barret senelerdir tartışılan şeylerdir bunlar, yoksa ağlanan mı demeliydim hmm.boş işler bunlar, beğenmeyen oynamaz.hede silahını kapatalım diye foruma başvurmak komik geliyor bana.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Fire_Tjutg_Simzb, 27 Ocak 2005 07:19 tarihinde demiş ki: ne ortamından bahsediyorsun yeni bi soldat ortamına geldik Burası sadece Soldat Server'ı olsun diye kurulmuş bir yer değil. O ortam Paticik ortamı. (Sadece UO server'ı olsun diye kurlulmuş bir yer de değil. Sanane, Oynasana, Nebula vs. gibi değil burası) said: Sam, 27 Ocak 2005 09:00 tarihinde demiş ki: burada oynayanların önemli bir kısmı forumdan tanıdıklarıyla aktivite olsun diye oynuyor said: thanatos, 27 Ocak 2005 09:57 tarihinde demiş ki: sam'e katiliyorum, sadece biraz eglenelim biraz vakit gecirelim biraz aktivite yapalim diye oynadigimiz bir oyun soldat.[hline] Tabi isteyen istediği şey için oynar ama mesela bıçak (favorimdir) kalksa hiçbişey farketmez benim için. Clan maçı yapmıyoruz sonuçta.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? [Bu mesaj Eraq tarafından 27 Ocak 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 arkadaşlar barette geri geri veya ileri giderken ateş ettiğinizde mermi cursorın altına veya üstüne gidiyor tam ortasına değil diye biliyorum ve çooooook kez oldu[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.sayfasi.com Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Toledor, 27 Ocak 2005 07:35 tarihinde demiş ki: said: Fire_Tjutg_Simzb, 27 Ocak 2005 05:05 tarihinde demiş ki: kullanamadığınız silahlara laf söylemeden önce oyununuzu geliştirin bence... Kaç yıldır oynadığım falan Cart curtu bi kenara bırakıyorum. Her silahla oynarım, iyi oynadığımada inanıyorum buna barret te dahil ama barreti ezik buluyorum. Tat Vermiyor. Bir ikincisi kullanmak çok zor gibi anlatıyorsunuz ama hiçte zor deil, botlarda yaklaşık 20dk oynayan biri oyuna gelip barretle çok rahat dağıtabilir. Ruger içinde çoğu geçerli, oynaması çok kolay bir silah. İlk rugerle oynadığım günü hatırlıyorumda multi kill boncuklarından tesbih yapmıştım. Birde Soldatı sadece Barretten ibaret gören bazı arkadaşlarım var onlarıda gerekli yerlere havale ediyorum. Son Olarak, şahsi görüşüm, Soldattaki hiç bir silah abuk deildir. Kullanmayı bilince hepsi birer ölüm makinesine dönüşüyor. Test edip onaylanmıştır Barete ezik silah diyosun ama yinede en çok baretle oynuyan sensin. alem adamsın valla :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar