Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fall Out 1 ile ilgili soru

mexinth

Öne çıkan mesajlar

Fall Out 1 e uzun bir aradan sorna devam ediyorum. Mutant base ini buldum, haliyle sonra brothers of steel den 3 seçkin paladinle bastım, kapı önünü temizlemek sorun değil.
Ama paladinlerin power armour olmadığı için (Romus muydu neydi, odasında parçası var giremiyorum, hırsız diyor) ölüyorum,
ayrıca tek kolum sakatlandı. Bu kolu nerde iyileştirebilirim.

Npc lerin zırh giymesi sağlanabiliyr mu ayrıca?
Sosyal ağlarda paylaş

Power Armor almak için deliğe(asıl adını unuttum) gitmen lazım. Ordaki görevi yapıp BoS a girdikten sorna bi ödül hakkın oluyor, power armor al.
Hayır npc ler f1 de zırh giyemiyor. Kol için galiba doctor skill ine ihtiyacın var[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 04 June 2003 00:31 tarihinde demiş ki:
Power Armor almak için deliğe(asıl adını unuttum) gitmen lazım. Ordaki görevi yapıp BoS a girdikten sorna bi ödül hakkın oluyor, power armor al.
Hayır npc ler f1 de zırh giyemiyor. Kol için galiba doctor skill ine ihtiyacın var
The Glow.
Doctor skill i kasmayınız, onun yerine doctor bulmaya kasınız.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

glowdan sonra laser rifle yapıp verdiler , ama o çalma usulünü denerim en iyisi,
doktor aramak mantıklı doktor yeteneğine puan yedireceğine.

Birde en son mutantları temizledikten sonra oyun bitiyor galba?
Gerçi gezsem birsürü minik quest bulurum belkide water chipi ararken çok quest çıkardım aradan..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mexinth, 04 June 2003 01:01 tarihinde demiş ki:

Birde en son mutantları temizledikten sonra oyun bitiyor galba?

Ööö, hayır? Yani hani şu Vault Elder koltuğu bozması tahtında oturan organik yığını mıhladıysan ayrı, ama muhtemel daha yapmamışsındır (power armor u falan yeni edindiğine göre) o yüzden çok anlatmiim, tadı kaçmasın .. :)[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

overseer denen adama buradan iki çift sözüm vardı ancak forum kurallarına aykırı :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

overseer bu bizim vault 13 deki bilge adam triplerinde ki dallama değil mi?
neyse mutant base de power armour ve roket launcher+ laser rifle ile temizlik yapıyorum. Ian tahminen ağırlıktan ateş edemiyor
3 minigun birsürü irili ufaklı silah, lazer rifle 3 flame thrower bir sürü mermi
birsürü hatıra diye sakladığım eşya ile içki vs taşıo :)
silah fabrikasına gittiğimed 47,5 k olan cabslarımı 100k larım :)
Sosyal ağlarda paylaş

neyse mutant üssündeyim, bilgisayarlarla uğraşıyorum, çok takılırsam yardım isterim, şimdilk ilerisi ile iligli senaryosal bilig vermeyin lütfen..

BOS ta ayrı karizma çok hoşuma giden bir lonca oldu. Kilise deki zombimsi şeylerden sonra, kestim topunu putperestlerin :)
Sosyal ağlarda paylaş

power almanın 4 yolu var. ayrıca glow görevi ile alakası yok. glow görevi zaten bos'a girmenizi sağlıyor. gerçi 4'ten fazla yolu vardır kesin ama ben bu kadar biliyorum. neyse...

1) 3. kattaki silah yapan knight ile konuş, sana power armor verebileceğini ama parça gerektiğini söyleyecek. 1. kattaki training room dışındaki michael'ın yanına git. save al. ve devamlı iste. charisma ve speech'e bağlı olarak sana parçayı verme şansı var. ama istersen yalan söylemen lazım. parçayı yukardaki adamın istediğini söyleme. çok load yapman gerekebilir charisman düşükse.

2) parçayı rhombus'un odasından çalman lazım. bunun için birçok yol var aslında. en basiti. npc'lerinden birinin kapıyı açmasını sağla ki dolaba daha hızlı yetişebil. dolabı aç parçayı al. direk a ile combat mode'a gir ve odadan çık.

eğer parçayı aldıktan sonra rhombus seni yakalarsa odadan dışarı atar seni ve parça dolaba geri döner. bunu engellemek için parçayı bir npc'ye verebilirsin barter ile. ya da yere atıp sonra alabilirsin.

3) power armor almak için bir yol da kabakuvvet. ama power armor'un olmadan power armor'lu adamlarla başetmen gerektiği için baya zor. storage room'da var bolca (2 - 3 tane en az). storage room'da şu ilk kattaki kutu dola oda oluyor.

4) en basiti bu aslında. talius'la konuşuyorsun, (1. katta, training room'daki power armor'lu eleman) ve high tech silah istiyorsun. sana görev veriyor. görev de hub'daki elemanı kurtarmak. eh görevi yapınca power armor alabiliyorsun.

sanırım yukarda yazan arkadaş glow görevi sonrasında veriliyor derken bu görevi hatırlamış ve yanlış söylemiş. görev zaten çok kolay. yapamazsan söylerim nasıl yapıldığını.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]

[Bu mesaj Mirage tarafından 04 June 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birçok görevi zaten bitirdim, sanırım sonlara yaklaşıyorum. Elimde rocket launcher, laser rifle çatada çuta da kesiyorum. Tek sorun yanımda ki npclerin ölmesi ordada load yapıyorum. Katja yı mı ne zaten sırf bu yüzden bıraktım bir yerlerde ölüp ölüp duruyor,
Ian la devam ediyorum, o da ateş edememeye başladı kurşunu ve silahı bol olduğu halde, misyonunumu tamamladı nedir ?

Power armour u rhombusun odasından aldım.
Önce zırhımı çıkardım, stealth boy u çalıştırıp sneak yeteneği ile girdim dolabı açığ hemen ön odaya geçtim ordanda koşarak dışarı, hemen ön odaya geçince bi duraklıyor,

sonra power ar ile ön odaya rhombusla konuşmaya gittim, muhabbet ettim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada coğrafi konumuna dikkat etmedim ama Glow eski 51. Bölge olabilir mi? Nevada'da sanırım 51. Bölge, batı kıyısı oluo di mi..?

Fallout 1 de güneybatı ABD de geçio ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış hatırlamiosam Glow nükleer savaşta ana hedeflerden birini oluşturup kafasına nük yağan bir askeri üs olarak geçiyordu oyunda .. Hatta her yerde askeri robotlar vs. var, normal bi Vault'da işi ne bunların..? Sonra anahtar kartlarla açılabilen kilitli kapılar, farklı güvenlik düzeyleri, "akıllı" süperbilgisayarar fln.. Pek de standart halk sığınağı olmasa gerek :) [hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon

[Bu mesaj Xasf tarafından 04 June 2003 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Glow bir askeri üs.
Tam tepesine çok sağlam nükleer bomba yemiş bir yer.
Radyasyon seviyesi çok yüksek.
İsminin anlamı "parıldama".O kadar çok radyasyon var ki mekan artık parıldıyor.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Nevada yani Area 51 Fallout'ta varsa Glow değil Navarro'dur.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

Son 3 gün içinde fallout 1'i en baştan 2 kere bitirdim. Glow'un da 6 katının altını üstüne getirdim. Almadığım şey kalmadı.

Ama bana nedense hatıra eşyası getirdiğim için power armor vermediler? Ayrıca bir karakterim charisması da 10'du. Denemek için oynuyordum.

Hatta son oyunumda walkthough ile oynadım, o tür birşeyden bahsetmemişti. Glow'da hatıra eşyası nedir ki? Ya da kime veriyoruz? Bilmediğim birşey varsa öğreniim yani.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LethE, 04 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki:
hangisi halk sığınağı ki.. sadece denek yuvaları..[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC

Super Mutant lar o gözle bakıyor olabilir ama inşa amaçları "FEV deneği bulunsun" diye değildi herhalde ..

Navarro neresi ya..? Fallout 2 kolpasından mı? (Asla sevemedim Fallout 2 yi de .. )

Pardon, The Glow sadece BoS'a katılmak içinmiş, ama ben Power Armor ödüllü adam kurtarma olayını önceden halletmiş olduğum için direkt Glow'dan sonra Power Armor umu da almıştım, ordan karıştırmışım ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi halk sığnağı, aynı zamanda deney

Navarro , fallout 2 de, batı sahilinde bir askeri üs.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün sığınaklar aslında deney merkezleri, kiminde radyasyona karşı kiminde açlık-susuzluğa kiminde de piskolojik baskılara karşı insanların verdiği tepkiler ölçülüyor. Necropolis i hatırlarsınız, ordakilerin ghoul olma sebebi vault kapısının tam olarak kapatılmaması ve içeriye bilinçli olarak belirli miktarda radyasyon girmesine izin verilmesiydi.

The Glow FEV deneylerinin yapıldığı askeri üs. Çok sıkı bomba yiyor oralar, çinliler galiba orda neler döndüğünü biliyorlar. Radyasyona maruz kalıp değişen diye bildiğimiz radscorpiondu giant antiydi ratiydi bunların büyük bi kısmı atmosfere karışan FEV sonucu oluşuyor. Hatta galiba BoS burdaki çalışmalar yüzünden ordudan ayrılıyordu.

Evet o power armor olayını bende yanlış hatırlamışım, Hub ın doğu yakasında girişe yakın bi yerde bi ev, içinde de o lvl a göre biraz zorlayabilecek bi kaç eleman var. Brotherhoodla ilgili bi adamı esir tutuyorlar. Onları temizleyip elemanı serbest bırakınca BoS la ilgili bişiler söylüyordu daha sonra glow görevini yapıp BoS a girdiğinde bu görevi de yaptığın için sana power armor, laser, rocket launcher vs. olan bi listeden seçme hakkı tanıyorlardı.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 04 June 2003 23:01 tarihinde demiş ki:
hepsi halk sığnağı, aynı zamanda deney

[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.

Vault'lar inşa edilirken ne FEV vardı ne mutant, nasıl "aynı zamanda deney" olsun diye bir amaçla oluşturulmuş olabilirler ki..? Süper Mutantlar "Aha vault sakinleri radyasyondan etkilenmemiş oluo, ne kadar enteresannn " gibi bir düşünceyle insanları koruması için tasarlanmış vaultları deney faresi kafesi gibi görebilirler belki, ama "vaultlar denek bulunsun die var" diyemeyiz bu durumda ..?[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben Necropolis deki su çipini gaspedip gittiğim için hikayelerini hiç dinlemedim :) Peki eğer her vault bi deneye de araçsa mesela bizim Vault 13 ne deneyine hizmet etmesi için var, organizmaların dehidrasyona tepkisi mi? :)[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...