Joker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 vatandaşlıktan atılanlar nereye gidiyo? denizin ortasına bırakıp kaçıolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ne taraftan atildigina gore degisir. dogudan atilirsan yola birakirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Çok afedersin, sana mı dert oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 türklükten istifa mı etçen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 sokakta üşüyüp hapse girmek için adam bıçaklayanlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 sanki vatandaşlıksız mümkün değil diye bir şey okuduydum da bilen biri aydınlatsa iyi olur ben de merak ettim harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 cennete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 İyileri cennete, kötüleri her yere, çıtır vatandaşlar nereye, nereye de giderler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 anladığım tamamen vatansız kalınca olanları soruyorsun, vatandaşlıktan atılınca iade edilebileceğin hiçbir yer olmadığı için yine atıldığın yerde kalıyorsun, yabancı gibi muamele görüyorsun. çalışma izni, oturma izni alıyorsun vs vs. ama vatansız bırakılmak için savaş mavaş gibi şeyler olması gerekiyor. onun dışında kişilerin 1 tane vatanı olmak zorunda diye biliyorum, ancak başka ülke vatandaşlığı falan da aldıysa belli koşullarda vatandaşlıktan atılabiliyorsun. bir ara öyle merak edip bakmıştım ben de yanlış hatırlamıyorsam böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 vatan tatatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 bi ta eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Joker said: vatandaşlıktan atılanlar nereye gidiyo? denizin ortasına bırakıp kaçıolar mı? belli bazı ülkelerde vatansızlar için bölgeler oluşturulmuş(örneğin:Avrupa'da İsviçre, San Marino, Finlandiya) . BM gözlemcileri denetiminde yerler buralar. Neticede çok özenilecek yerler değil, cezaevi gibi yerler neredeyse. O belirlenen yerlerden belirli süre boyunca (en az 5 sene) dışarıya çıkamıyorsun. 5 sene dolduktan sonra oturma izni veriyorlar bu <> hangi ülke içinde ise. Ondan sonra da yine belirli şartları yerine getirerek bulunduğu ülkenin ilgili kurumlarının yerleştireceği işlerde çalışıyorlar. Vatansız aylığı bağlanıyor ilk 5 sene. O dönemde para biriktirmek önemli çünkü işe yerleştirildiğinde bu maaş kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 yumy said: İyileri cennete, kötüleri her yere, çıtır vatandaşlar nereye, nereye de giderler? çıtırları ben topluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 iltica edebilirsin her yere. Ülke beni vatandaşlığından çıkardı madurum falan diyip. Ha adamlar alırlar mı seni ne yaparlar bilemem. İlticalık pozisyonda değiliz ama uydurursan bi bahane alırlar her yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Cehape, hadepe, mehape ve akapeye oy verenler vatansiz oluyormus, kesin bilgi yayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 elbırt aynştayn said: I am eager to express to the young war veteran Davis my recognition of the sacrifice he has made for the well-being of humanity, in voluntarily giving up his citizenship-rights. He has made out of himself a "displaced person" in order to fight for the natural rights of those who are the mute evidence of the low moral level of our time. The worst kind of slavery which burdens the people of our time is the militarization of the people, but this militarization results from the fear of new mass-destruction in threatening world war. The well-intentioned effort to master this situation by the creation of the United Nations had shown itself to be regrettably insufficient. A supra-national institution must have enough powers and independence if it shall be able to solve the problems of international security. Neither can one nor has one the right to leave the taking of such a decisive step entirely to the initiative of the governments https://en.wikipedia.org/wiki/Garry_Davis sonra Mehran Karimi Nasseri falan var, 1988'den 2006'ya kadar Charles de Gaulle Havalimanı'nda yaşamış. https://en.wikipedia.org/wiki/Mehran_Karimi_Nasseri 18 sene lan! bi' world passport alıp Tanzanya'ya Togo'ya falan gideymişsin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 google: haymatlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar