toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 valla calısıyo aslında ama cpu fanı tutarsızlık gosteriyo su an sanırım. ultra'da witcher oynuyorum fan hızı artıp azalıyor surekli, stabil kalmıyor. ama bunun cpu fanı oldugundan emin degilim, heatsinki yerinden oynattım diye mi oldu, kablodan mıdır bilmiyorum. sıcaklık falan normal gorunuyor, idle 40 derece, yukluyken 80 derece. bi de kabloyu nerden bulucam? aliexpress'ten aldık iste sonuc bu :) ucuz olsun diye de degil, sadece orada bulabildigimden almıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Abi kesicen o yanik jack i , uzatma kablosunun da gotunu kesecen , bakir kablolari birbirine dugumleyip izolebant atcan . Sistemi o yanik jackla calistirmadigini varsayiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Tamam da uzatma kablosunun yanma sebebi malzeme kalitesi degil de temassızlık mı diyosun? Tekrar yanmaz mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Bakir uclar temassizlik yapmis ya da sase almis yan kablodan. Goruluyo abi orada zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Temassızlık yapmış, ark yapmış dediğimiz şey işte. Yüksek akım geçerken de aradaki boşluklardan elektrik atlarken kıvılcımlar çıkıyor ve allahtan bu kadarla kurtarmışsın. Allah muhafaza yangın çıkabilirmiş. Direk birbirine bağlarsan çalışır. Tek dikkat etmen gereken konu kabloların birbirine güzel bağlanmış olması ki tekrar aynı/benzer bir sıkıntı yaşamayasın. Edit: malzeme kalitesiz olsa kablonun kendisi yanardı kesiti ince falan olduğundan. Belli ki ya o soketi tam takamamıştın yada kalitesiz olan kısmı soketti ki zaten onu kullanmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 uzatma kablosunun diger ucunu kullanıcam ama umarım basıma bela acmaz. ya kıytırık bi psu alıp 8 pin soketini kesip kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Dp4U_EcealE Kablo ekini şu videodaki gibi yaparsan ark yapma şansı minimuma iner zaten. Birde izolasyon için kullanacağın elektrik bandının düzgün bir şey olmasına dikkat etmelisin pek tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 son durum bu http://i.imgur.com/iJpEygs.jpg http://i.imgur.com/QD0lRLl.jpg yalnız cpu fanındaki tutarsızlık devam ediyor. 2000-2300 rpm arası surekli inip cikiyor. eskiden bu stabilite sorunu yoktu, ses degisiminden farkediyorum, daha once duymuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Esh said: 2x4 pinin uymamasi lazim duz 8 pinlik anakart girisine Şu tamamen yanlış ya. O 4+4 CPU soketine takılsın diye orada, 2 mesaj üstüne yazmışım. Adama boşu boşuna kes-biç yaptırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Yüklüyken 80 derece de pek normal bir sıcaklık değil. Gerçi leşist stock fan takılı olabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 İlk sayfadaki anakart resmine göre ,80 derece düşük bile , büyük ihtimal tüm fanların yaprakcıklarında toz tortuları oluşmuştur sdasfd. Eğer o fotodaki tozlu alan bölgesel değilse(%99 değildir) fanların verimliliği yarı yarıya düşmüştür en az.Kül tablasından hallice gözüküyor anakart. Kompresör ile fanlara sağlam bir temizlik yaparsan , hem sıcaklık hem de ses azalacaktır. Şunlardan bir kaç tane alırsan , toz engelleme konusunda baya bir yardımı oluyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 psu icin olanı var kasanın alt kısmında ama fan icin de mi var bunlardan? link pls. bi de kul tablası durumunda degil abi abartma yani. tamam uzunca bir suredir temizlemedim ama iyi bakarım pc'ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 as rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 toggie said: psu icin olanı var kasanın alt kısmında ama fan icin de mi var bunlardan? link pls. bi de kul tablası durumunda degil abi abartma yani. tamam uzunca bir suredir temizlemedim ama iyi bakarım pc'ye :) Magnetic dust filter diye arat kasa modelinle birlikte çıkar mutlaka. Minik mıknatıslarla yapışıyor sanırım kasalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 buldum filtreleri, bi de işlemci sogutucusu onerirseniz pek guzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Noctua lara bak. İnternetten arat bi istersen. direk kaliteli, sessiz modelleri filan yazıyorlar forumlarda. Pahalı biraz ama baya güzel. Fakat almadan öcne boyutlarına bak. Baya büyük olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar