Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 oha süper oldu direkt birinin orada olması da, ben seni rahatsız edeyim bir ara :D kanada da karar kıldım ya, hafta içi kurslarla görüşmeye başlayayım. guncel said: kurslar ne kadar alıyor bu arada değişiyor. gideceğin kurs, şehir ve kurs zamanı fiyatı etkiliyor. mesela kanada da en ucuz kurslar gördüğüm kadarıyla calgary de, en pahalıları da toronto da bulunuyor. ben hep 2-3 aylıklara baktım şimdiye kadar. ortalama 3500 cad tutuyorlar, 2.1TL'den işte ortalama 7000TL diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 guncel said: neyle besliyorlar lan bunlaır 50 cm örümcek mi olur dil kursuna gelen ogrencilerle besliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Leopar said: hayret, henuz konmamis? ben bunu yakından görsem hayatımı sıçar ölürüm. not: arthropoda dersi alıp lab için dağ bayır böcek aramış elim kadar örümcek tarafından ısırılmış falan bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Leopar said: hayret, henuz konmamis? şoptur lan bu ne oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Avustralya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 http://www.therichest.com/rich-list/13-bugs-from-australia-that-will-haunt-you/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 biraz daha baksınlar sağa sola dinozor çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Jeeztro said: topiğe gel 10k madalyası olmayna yok Madalya dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar