tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Evet arkadaşlar an itibariyle rıza çalımbay imzayı attı. Malatyaspor karşılasmasında takımın başında olucak. Hayırlı olsun.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Çaykur Rizenin rızasını aLıpta mı attı imzayı ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Besiktasa vede Turk Futboluna Hayirli Olsun[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 evet mave. rize spor yönetimine özellikel teşekkür etti yıldırım demirören. zaten sözleşmesinde -beşiktaştan teklif gelirse..* diye başlayan bir madde var olduğu söyleniyodu. sözleşmeyi görmediğim için kesin konuşamam.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hayirli olsun zor bir gorevi ustlendi .insallah basarili olur.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: tunch, 27 Ocak 2005 16:41 tarihinde demiş ki: evet mave. rize spor yönetimine özellikel teşekkür etti yıldırım demirören. zaten sözleşmesinde -beşiktaştan teklif gelirse..* diye başlayan bir madde var olduğu söyleniyodu. sözleşmeyi görmediğim için kesin konuşamam. O zaman hayırLı uğurLu oLsun , Rıza içinde Beşkitaş içinde...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Mave, 27 Ocak 2005 16:39 tarihinde demiş ki: Çaykur Rizenin rızasını aLıpta mı attı imzayı ? rızasını aldı almadı atmış imzayı alla alla komik adamsın ya.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 NasıL ayrıLdığını biLeLim ki ona göre iLeride yorumLarımızı yaparız.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 oy oy oy (: ilerde Mave yorumu "-Zaten bu Rıza ÇaLımbay şerefsizin tekiydi takımı bırakmadı para için Rizeyi sattı. L " gibimi eheh[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 L herşeyi açıklayan harf :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bakalım Rıza ile kaç yıllık veya aylık kontrat yapacaklar.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 1.5 yillik. 15 yillik olmasi dilegi ile dedi baskan.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yarım sezon. asla seneye onunla devam etmez beşiktaş. Malatya maçından sonra görev alıcak. Maça gidiyorum. Büyük kaptan çok yaşa....[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Besiktas için hayirli olsun ne diyelim...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Geç kalınmış bi karar.Beşiktaş camiasına hayırlı olsun.[signature][hline]Turbo Pascal,C,Visual Basic,Sphere Scripting And Gm Pvp Hell_Angel Quamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yonetim icin degil besiktas icinmis .Bunu soyliyen besiktas baskani.Yakindir..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hayırlı ossun dıcem ama sezon sonunda onunda bıletını keserler(bence)[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 en iyisini yapmislar[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 çok güzel olucak. en azından tribünler dolucak ilk maçlarda. o gazla güzel sonuçlar alınıp takıma yeniden güven gelirse herşey çok güzel olucak[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hayırlısı olsun.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o trubunlerin doldugu maclarda kotu sonuclar alınırsa bu sefer heder TD yada oyuncular olmicaktir.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dodo_ant Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bence bu transfer beşiktaşımızca yaralı oldu.çünkü hepimiz gördük ki del bosque ilen bu iş olmuyo.hatta bu transferin yapılmsına geç bile kalındı bence[signature][hline]silence dance with death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Reha Muhtar firinci hakkinda yorumunu yapti.Senede aldigi para 2m dolar.Aldigi paraya bakan bir adamdi.Bunuda cekinmeden yonetime soylemis biri daha ne kadar bu kulupte barinabilirdi.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar