Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Izmir - yardimci/bakici arasi birini bakiyoruz


di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Yari felcli, yasli, duzenli ilac kullanmasi gereken super depresif ve yer yer huysuz bi amcamiz icin biri lazim olacak gibi.

Bulunacak kisiden beklenecek sey gunde 3-4 saatini ayirip bu kisiye yardimci olmasi, evin alisverisini yapmasi, ortaligi soyle bi toparlamasi, kisinin kendi yapamadigi tirnak kesmek, tansiyon olcmek, seker olcmek gibi islerde yardimci olmasi, mumkunse bir kap da yemek pisirip oyle gitmesi.

Kisi kendi temizligini kendi yapabiliyor, haliyle profesyonel hasta bakicidan cok kisiyle azcik muhabbet edip bu saydigim islere bakicak biri lazim iste.

Cevrenizde bu ise uygun oldugunu dusundunuz, guvenilir, onerebileceginiz birileri varsa konusalim goruselim plz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir ve istanbuldan hastabakıcılar ve hemşireler tayfasından insanlara tarot baktığımdan bazı iyi insanlar tanıyorum. Onlara sorarsam aradığın nitelikte birilerini bulabilirim istersen.

Fakat iş konularında arkadaşlarıma bilgi verirken lokasyon ve ücret gibi önemli bilgileride belirtirim. Özel mesaj at istersen danışırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Artık bu işler çevreyle tanıdıkla olmuyor. Kriterlerini belirle.

Şurada otursun
Şu yaş aralığında olsun
Sigara içmesin
vsvsvsvsvs

sonra ara bi danışmanlık firmasını.

Sana 5-6 CV yollasınlar.
üçünü görüşmeye çağır.
birini seç.

bitti gitti

İzmirde en büyük veri tabanı Mimozada.

http://www.mimozadanismanlik.com/
Sahibi emekli öğretmen, pek öyle profesyonel değil. Halen CV'ler hard copy klasörlerde duruyor ama ellerinde ÇOK eleman var. Konakta. Görüşmeyi evinizde değil Mimozanın ofisinde yapmanızı öneriyorlar. İki tarafa da önerilerde bulunuyorlar. Yok size uygun değil de diyebiliyorlar, adaya veya işverene.

Daha kurumsal olan EKA danışmanlık.
http://www.ekadanismanlik.com.tr/

Baya baya İK eğitimli tipler çalışıyor. Ara konuş yönlendirirler. Buraso kovarsan elemanı yenisini para almadan buluyordu biz bakıcı bulduğumuzda, hala öyle mi bilmiyorum.

Bol şans.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Valla iş yerinde sanki millet bir yakınımı kaybetmişim de başsağlığına gelir gibi konuştu benle. Sesler kısık, yüzüme bakmıyorlar falan :)

Teşekkürler bu arada, bildiğim yerden geldi, yazdım.


Ya verilecek para 3-5 kurus bisey diye dusundugumden cok mantikli gelmiyor boyle yerlere gitmek. Yanlis mi dusunuyorum acep?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...