Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Şimdi tekrar oturum sıkıntıdan diablo nun başına bir tane sorc char kasayım dedim. Cold-Light Sorc yapmak istiyorum da şu an Lvl 18 im zaten her cold-light sorc gibi frozen orb u max leyecem ama 2.maxleyeceğim skille bir türlü karar veremedim Şimdi single de players 8 komutuyla oynadıgım için biraz kasış olabiliyor oyunun başları çünkü daha ne frozen orb um ne bişiyim var,malum dier skiller de şimdilik sadece "1". Beni Frozen Orb a kadar idare edecek hatta orb geldiğinde bile çok yardımcı olacak skill hangisi olabilir sizce? Acaba Nova ya mı vereyim yoksa chain light mı takılsam? birde lvl 24 e kadar bekleyip blizzard veya thunderstorm abanabilirim sizce hangisi en iyisi cold-light sorc için?[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 thunder storm, bildiğim kadarıyla frozen orb u 20 yapacağına bunu 20 yap, frozen a 10 fln ver... 10 warmth a fln wer.. seni pvp için idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 warmth 1'den fazla olmasın bence, frozen 20le duel için düşünüyorsan ts 20'le bi de helldeki cold ve lightning immune olan yaratkiklardan kaçmak istemiyorsan hydrayi 20'le derim duel ıcın de tercıh olrak hydra secilmeli. firewalldan daha etkili duelde bence. cok seri olarak damage veiyor. bi de cold mastery 1 olsun. fire ve lightning mastery 20'le ama tüm bunlara skill yetmeyeceği için hydra için en fazla damage veren optimum skill dagilimini yapabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Androner, 08 Şubat 2003 20:46 tarihinde demiş ki: warmth 1'den fazla olmasın bence, . ohannesburg[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 frozen orb thunderstorm chain lightning lightning mastery bunlara aban nova ile de oluyor Demirmaske öyle yapmış gayet hoş olmuş ama ben chain lightning i tercih ediyorum range açısından[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Hydra yı hiç tavsiye etmem warmt u lod la beraber ezmişler azcık 1 versende olabilir çünkü büyüler arasında delay var.Ts 20 le orb 20 le lightning mastery 20 le cold mastery en fazla 10 yaparsan yeterli olur gerisine takıl kafana göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 hyrdra ya vermek istemiyorum açıkçası fire büyülerini listeme dahil etmeyin :) nova mı - chain lighting mi? malum nova da casting delay yok ama mana çok götürüyor yüksek bir warmth lazım ona yada item.ama min-max damage farkı çok azalıyor herneyse chain de ise min-max dmg farki baya fazla min dmg özellikle çok az.Ama arcane in dediği gibi ranged falan işte hem daha güzel gözüküyor :)[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Adı geçen demirmaske ben oluyorum. Bende 20 nova 20 light mastery 20 frozen orb 10 warmth var tabii +5 skill de eşyalardan geliyor. nova yüzünden mana çabuk bitiyor. warmth gerekli o nedenle ama nova oynamak çok zevkli :) giriytorsun bir sürü adamın arasına 3 tane static yapıp peşine novaya bir asılıyorsun hepsi harap olmuş :) Zevkli oluyor.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ben bu oyunun üstadıyımdır övünmesi ayıp.7-8 aydır oynamıyom ama. siz snn com u sevmezsiniz ama orda her karakter için yazılmış onlarca rehber var bende 5-6 tane yazmıştım ama hain d2 admini dark almamış listeye ben linki veriyom mutlaka inceleyin PlS http://www.sanane.com/forum/view.php?idx=130792 bu adreste her karekterin üçer beşer detaylı rehberleri item rehberleri felan filan herşey var şimdi orada kimse kalmadı valla her gün üçer beşer rehber yazılırdı ilk lod zamanlarında girni bakın Pilİs faydalanın [Bu mesaj nukbasliklikiz tarafından 09 Şubat 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nukbasliklikiz tarafından 09 Şubat 2003 09:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: DeMiRMaSKe, 09 Şubat 2003 00:36 tarihinde demiş ki: Adı geçen demirmaske ben oluyorum. Bende 20 nova 20 light mastery 20 frozen orb 10 warmth var tabii +5 skill de eşyalardan geliyor. nova yüzünden mana çabuk bitiyor. warmth gerekli o nedenle ama nova oynamak çok zevkli :) giriytorsun bir sürü adamın arasına 3 tane static yapıp peşine novaya bir asılıyorsun hepsi harap olmuş :) Zevkli oluyor.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. len demir sen diablo elemanlarından demir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 nukbasliklikiz is back! :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ooo bizim demokrat goril diablo da oynarmış :)[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 İşte arkadaşın olay fotosu[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 warmth 1'den fazla gereksiz çünkü zaten bir sorc skillerine en az +10 almalıdır. armora falan da perfect skull taktiniz mi mana sıkıntısı kalmaz. cold mastery de lvl 10'dayken %71 düşürüyor, lvl 20'deyken %85 düşürüyor. dolayısıyla 1 verip +9 aldınız mı yeterli seviyeye geliyor.[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim? barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun? elf: akrabam... tüm grup iptal!!! (yaşanmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: nukbasliklikiz, 09 Şubat 2003 09:25 tarihinde demiş ki: said: DeMiRMaSKe, 09 Şubat 2003 00:36 tarihinde demiş ki: Adı geçen demirmaske ben oluyorum. Bende 20 nova 20 light mastery 20 frozen orb 10 warmth var tabii +5 skill de eşyalardan geliyor. nova yüzünden mana çabuk bitiyor. warmth gerekli o nedenle ama nova oynamak çok zevkli :) giriytorsun bir sürü adamın arasına 3 tane static yapıp peşine novaya bir asılıyorsun hepsi harap olmuş :) Zevkli oluyor.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. len demir sen diablo elemanlarından demir misin Ekip? Evet ordaki demir benim.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 www.baal.com.tr.tc[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: DeMiRMaSKe, 09 Şubat 2003 17:47 tarihinde demiş ki: said: nukbasliklikiz, 09 Şubat 2003 09:25 tarihinde demiş ki: said: DeMiRMaSKe, 09 Şubat 2003 00:36 tarihinde demiş ki: Adı geçen demirmaske ben oluyorum. Bende 20 nova 20 light mastery 20 frozen orb 10 warmth var tabii +5 skill de eşyalardan geliyor. nova yüzünden mana çabuk bitiyor. warmth gerekli o nedenle ama nova oynamak çok zevkli :) giriytorsun bir sürü adamın arasına 3 tane static yapıp peşine novaya bir asılıyorsun hepsi harap olmuş :) Zevkli oluyor.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. len demir sen diablo elemanlarından demir misin Ekip? Evet ordaki demir benim.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. vay demircik naber seni çok eskiden tanırım beni hatırlamazsın zaten pek tanınan biri değildim öperim seni burdaki emaleth d2 ilk çıktığı zamanlarda snn deki d2 forumlarına katılıyomuydu ben öyle birini tanırdım demin eski forumları bakarken emaleth i görünce hatırladım iyi insandı bayadır görüşmüyoduk emaleth eğ3r o k1ş1ys3n ulaş bana pls hatırlarsın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar