Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 LoD 1.09 -Sorc

Faerdun

Öne çıkan mesajlar

Şimdi tekrar oturum sıkıntıdan diablo nun başına bir tane sorc char kasayım dedim.
Cold-Light Sorc yapmak istiyorum da
şu an Lvl 18 im
zaten her cold-light sorc gibi frozen orb u max leyecem
ama 2.maxleyeceğim skille bir türlü karar veremedim

Şimdi single de players 8 komutuyla oynadıgım için biraz kasış olabiliyor oyunun başları çünkü daha ne frozen orb um ne bişiyim var,malum dier skiller de şimdilik sadece "1".

Beni Frozen Orb a kadar idare edecek hatta orb geldiğinde bile çok yardımcı olacak skill hangisi olabilir sizce?

Acaba Nova ya mı vereyim
yoksa chain light mı takılsam?
birde lvl 24 e kadar bekleyip blizzard veya thunderstorm abanabilirim

sizce hangisi en iyisi cold-light sorc için?[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
isilduru cevirir saplar.
Sosyal ağlarda paylaş

warmth 1'den fazla olmasın bence, frozen 20le duel için düşünüyorsan ts 20'le bi de helldeki cold ve lightning immune olan yaratkiklardan kaçmak istemiyorsan hydrayi 20'le derim duel ıcın de tercıh olrak hydra secilmeli. firewalldan daha etkili duelde bence. cok seri olarak damage veiyor. bi de cold mastery 1 olsun. fire ve lightning mastery 20'le ama tüm bunlara skill yetmeyeceği için hydra için en fazla damage veren optimum skill dagilimini yapabilrsin.
Sosyal ağlarda paylaş

hyrdra ya vermek istemiyorum açıkçası
fire büyülerini listeme dahil etmeyin :)

nova mı - chain lighting mi?

malum nova da casting delay yok ama mana çok götürüyor yüksek bir warmth lazım ona yada item.ama min-max damage farkı çok azalıyor

herneyse

chain de ise min-max dmg farki baya fazla min dmg özellikle çok az.Ama arcane in dediği gibi ranged falan işte hem daha güzel gözüküyor :)[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
isilduru cevirir saplar.
Sosyal ağlarda paylaş

Adı geçen demirmaske ben oluyorum.
Bende 20 nova 20 light mastery 20 frozen orb 10 warmth var tabii +5 skill de eşyalardan geliyor. nova yüzünden mana çabuk bitiyor. warmth gerekli o nedenle ama nova oynamak çok zevkli :) giriytorsun bir sürü adamın arasına 3 tane static yapıp peşine novaya bir asılıyorsun hepsi harap olmuş :) Zevkli oluyor.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu oyunun üstadıyımdır övünmesi ayıp.7-8 aydır oynamıyom ama. siz snn com u sevmezsiniz ama orda her karakter için yazılmış onlarca rehber var bende 5-6 tane yazmıştım ama hain d2 admini dark almamış listeye
ben linki veriyom mutlaka inceleyin PlS

http://www.sanane.com/forum/view.php?idx=130792

bu adreste her karekterin üçer beşer detaylı rehberleri item rehberleri felan filan herşey var
şimdi orada kimse kalmadı valla her gün üçer beşer rehber yazılırdı ilk lod zamanlarında
girni bakın Pilİs faydalanın

[Bu mesaj nukbasliklikiz tarafından 09 Şubat 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nukbasliklikiz tarafından 09 Şubat 2003 09:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 09 Şubat 2003 00:36 tarihinde demiş ki:
Bende 20 nova 20 light mastery 20 frozen orb 10 warmth var tabii +5 skill de eşyalardan geliyor. nova yüzünden mana çabuk bitiyor. warmth gerekli o nedenle ama nova oynamak çok zevkli :) giriytorsun bir sürü adamın arasına 3 tane static yapıp peşine novaya bir asılıyorsun hepsi harap olmuş :) Zevkli oluyor.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all

len demir sen diablo elemanlarından demir misin
Sosyal ağlarda paylaş

ooo bizim demokrat goril diablo da oynarmış :)[hline]Pepelek Saplar Birliği
Sonsuz karanlık bu yaslı günümde
Yad insanoğlu bu durmaz sözünde
Nerden bilinmez bu kin gözlerinde
Yansır bu korkum sararmıs yüzümde
Halim bilmez, derdim sormaz
Zor anımda, sahip çıkmaz
Böyle sansız mertlik olmaz
Bu ihanet cezasız kalmaz
Sosyal ağlarda paylaş

warmth 1'den fazla gereksiz çünkü zaten bir sorc skillerine en az +10 almalıdır. armora falan da perfect skull taktiniz mi mana sıkıntısı kalmaz. cold mastery de lvl 10'dayken %71 düşürüyor, lvl 20'deyken %85 düşürüyor. dolayısıyla 1 verip +9 aldınız mı yeterli seviyeye geliyor.[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim?
barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun?
elf: akrabam...
tüm grup iptal!!!
(yaşanmıştır)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nukbasliklikiz, 09 Şubat 2003 09:25 tarihinde demiş ki:
said:
One ring to find them
One bring them all

Ekip? Evet ordaki demir benim.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 09 Şubat 2003 17:47 tarihinde demiş ki:
said:
nukbasliklikiz, 09 Şubat 2003 09:25 tarihinde demiş ki:
said:
One ring to find them
One bring them all

Ekip? Evet ordaki demir benim.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all

vay demircik naber
seni çok eskiden tanırım
beni hatırlamazsın zaten pek tanınan biri değildim
öperim seni
burdaki emaleth d2 ilk çıktığı zamanlarda snn deki d2 forumlarına katılıyomuydu ben öyle birini tanırdım demin eski forumları bakarken emaleth i görünce hatırladım iyi insandı bayadır görüşmüyoduk
emaleth eğ3r o k1ş1ys3n ulaş bana pls hatırlarsın beni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...