MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Yaklaşık 10 senedir otomobil ehliyetim var izmirden aldığım... Geçenlerde motor için kursa gittim, aldım belgelerimi istanbul'daki bir sürücü kursundan... ancak verdikleri site ekseriyetle hiç randevu için tarih veremiyor -www.ehliyetrandevu.com- . Sistemsel bir sıkıntı var sanırım emin değilim. Her neyse, Bursa/Orhangazi'ye projeye gidiyorum haftaiçi 5 gün. geceleri Gemlik'te kalıyoruz. Dolayısıyla buralarda da şansım varsa alabilirim diye düşünüyorum. ancak bir yerde hangi ilden aldıysan oranın emniyetinden alınması gerekiyor gibi bir yazı gördüm. Bunun doğruluğunu bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 motor ne alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Yok öyle bişey ben istanbuldan aldım ehliyeti daha 2 ay önce kocaeliden yükselttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 ShadowFax said: motor ne alıyosun? valla bir ehliyeti göreyim de cbr250, r25 arasında gidip geliyorum bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 b ehliyetini nerden aldığın önemli değil a2 yi türkiyenin istediğin yerinden alabilirsin sordugun buysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Xaero said: Yok öyle bişey ben istanbuldan aldım ehliyeti daha 2 ay önce kocaeliden yükselttim. sorduğu o değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 oha az önce bu konuyu düşünüyodum adam upladı vay be. neyse haftanın 6 günü buradayım şimdi asdf stajer sürücü olayı ehliyet çıkış tarihiyle mi çalışıyor yoksa belgeyi alış tarihiyle mi? 1.siyse sıçtık. istanbulda randevu yok alabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 stajyer olayı yok. 25 yaş altı 125 CC'ye kadar alabilecekmiş. 25+ direkt a2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar