SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Şimdi bi dönem istanbulda çalışıyorum şirkette network fena halde takip ediliyor fazla e-mail atsan gelip hede hödö diyorlar bende müzik dinlemeden şunca ömrüm boyunca bir dakika çalışmadım. Agalloch u daha yeni keşfetmişim ilk bulduğum şarkıda She Painted Fire... üçlemesi müzik yok ne yapiim derken internet radyosu buldum request ile çalıyorlar istekleri. Ancak bi hadise var oda bir şarkı çaldırdığın zaman 420 dakika sonra bir daha istek yapabiliyorsun. Şirkette üç tane bilgisayar kestirdim gözüme gittim her birinden account açtım Ip den yırtalım diye üçündende istedim sonunda arka arkaya dinledim üçlemeyi akabindede ban yedim siteden eheh proxy tek IP den çıkıyormuş :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Son şarkım çıkıyorum yayından.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Oy oy oy.... shuffle da birakip radyoyu acmisim arada bizim calisma kayitlari calmis oy oy ve oy[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 seni ilk defa dinliyorum çok guzel gidio:) p.s : fazla paticik fm dinlemem[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 walla walla :) gerçekten guzel dresquin ve ilk defa TR duyuyorum pr'den:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem [Bu mesaj KillJoy tarafından 28 Ocak 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yürü be Dres! Ne kadar dinleyemesemde kalbim senle kihkih ![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bilmem bi duşunem.. babykick mi ne war bilmiyorum şarkıyı yalnızca 2 defa filan power fmde dinledim babykick(kiss) is a low low gibi bişey bilmiyorum tam.. ya da hoobastank - the reason ya da avril lavigne - take me away ya da metallica - fade to black[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya radyoda bi sorun mu var bugun? sarkılar birbirine karışıyor, kesiliyor fln arada. koray candemirle ilhan irem duet yapıyormuş gibi oldu bi ara. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 O gun back vokal i geç alıyordum resmen gülmekten =o) Mannak Silth =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yok güzel çalıyorsunda işte takılmalar fln kötü oluyor :([signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 şebnem ferah çalan dj leri çok seviorum . Şeboyu daha çok seviorum :)[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Satılık Blizzard Pakedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 121. Teoman - Istanbul´da Sonbahar ,calarsan sevinirim[signature][hline]=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Dresquin of =o= da sonbahar ha :) hadi ii calmalar sana[signature][hline]=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Varsa Hande Yener - 24 saat yoksa Tarkan - Kır Zincilerini alabilirmiyis pls?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ulen bi şarkı istedik radyo kapandı iyimi =) hehe.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar