Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Yer kalmadı evde, o yüzden satıyorum. Hepsi "drizztin danseden palalarının sesi alevlerde yankılanıyordu" stili kitaplar. Liste burada. https://drive.google.com/file/d/0ByMM4SDsO0XMa0pVWkJGeUs2MUU/view?pli=1 Hepsini birden satıcam direk. Tek tek satmaya vaktim yok. Sıfıra yakın dediklerimin çoğu direk sıfır. 2. el fiyatlara baktım 800tl ye geliyor. 520tl ye alın mutlu olalım hepimiz. Listedeki kırmızı ile işaretli kitap direk hediye hepsini alana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 heyecanla açtım ama çoğu var bende. parçalamaya karar verirsen haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 bende de çoğu mevcutmuş. şu war of the spiderqueenleri parçalarsan alabilirim birde silmarillion türkçemi? ingilizce ise onu da alabilirim parçalanma durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Abi hepsini birden alacak kisiyi bulman imkansiz. Seri seri parcala sen onlari en guzeli. Jules Verne'lere talibim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 O kadar kitabın fiyatı kadar kargosu çıkar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 "how to live with huge penis" çok gerekli bana, tek başına satıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 eğer parçalamaya karar verirsen Weis&Hickman Ejderha Mızrağı - Ejderha Mızrağı Destanı 1 - Güz Alacakaranlığının Ejderhaları şunu kardeşime arıyorum aylardır bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 penisli kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 vakıf serisi yok mu vakıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 abi hep eksik eksik seriler :/ Salvatore- Miras yıldızsız gece karanlığn kuşatması sessiz kılıç dünyanın omurgası kristalin hizmetkarı ben de bunlara talibim, ayrı ayrı satarım dersen bir fiyat belirt lütfen. bir de istanbul anadolu yakası gelir alırım elden np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 yav said: vakıf serisi yok mu vakıf aynen vakıf serisi,dune serisi,rama serisi alınır ha birde ben efsane (vampirli olan var ya hah o) aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Abi biri alsin sonra icinizde paylasin. Fiyat son degil yeterki yer acilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar