BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 benim BullDog yada Belwar olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: elladan, 27 Ocak 2005 22:32 tarihinde demiş ki: Earéndil demiştim daa önce ama deişecek galiaba, Elerossé olur. hehehehe elerosse yapma bence var çünkü o bizim arkadaş koydu onu slayer77 oda o isim generatorunda bulmuştu :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Cythraul[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Penthesilea, 27 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Ya isimleri biraz Azeroth' a uygun alin bari. KAhraman Trakyali nedir, Ayi Bogan nedir allah askina. Raistlin tarzi nickler de hos degil. Isim turetmeye bakin biraz bence. Veya o dunyaya uygun olsun en azindan isminiz : O zaman Ticari Hacer güzel mi?O dünyada farklı kişilikler farklı karakterler olsa kötü mü[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 heehhehehe iyide Bombacı berkan nası bi kişilik yansıtıyo çok merak ediyorum :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 boşluk konulmuyor nicklerde. hatırlatayım dedim.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hehehheehhe uo dan abzürt bi nickti zaten böle nickleri hoş karşılamıyorum.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tabii ki "Jo'rin" Troll Hunter olcam[signature][hline]SUPER KOMIK SOZLER... It is white. - George W. Bush, when asked what the White House was like by a student in East London ------------------------ Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry ------------------------ Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly ------------------------ Why in a country of free speech, are there phone bills? - Steven Wright ------------------------ A fine woman is like a fine wine: expensive! - RaceProUK ------------------------ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Tosacan orc shaman :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu night elf isimleri ne kadar miğde bulandırıcı öyle :P bir orc veya taurendeki ağırlık hissi yok isimlerde[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 human mage olacağım. ismini de Hacı diye düşünüyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Herkese uniq isim mi var WoWda AO gibi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 evet abi bi isim bir kere kullanılıabiliyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hellnar[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Dalamar şimdi tatilde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Thakkurn[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 name generator nerededir?[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 normal ırk mırk secerken bi generator var ama abuk sabuk isimler yaratıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 terrorblade13 night elf hunter olucak[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bu arada en fazla 12 harf oluyor aklinizda olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya benim klasik bir iki isim oluyor onalr doluysa bulamıyorum başka çok zorlanıyorum isim bulmakta her oyunda boyle bildiniz güzel isin çıkartan generatorler var mı ama oyle sallama olmıcak[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 azeroth olcak tabı ızın varsa boyle bı nıcke olmassa yıne soulcube yaparıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ellorosse Nightelf//Hunter[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: slayer77, 28 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Ellorosse Nightelf//Hunter boğarım seni :) eer bööle bişi yapmak istiosan yap, sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 valla yaptım ne diyem ilk betadan beri var yavv boğma beni :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 dikkat edersen nicklerin arasında bi fark var, zaten. adaş olalım farketmz :D paticik tayfası hangi serverda şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar