yloibx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Telefonuma bayağı bi su döküldü bardaktan tam üstüne uzun bir süre farkedince alıp kuruladım düzgün çalışıyordu ama sonra kapandı ve arkası bayağı ısınmaya başladı ve açılmadı. yarım saat sonra bir telefoncuya götürdüm içini açtı ve içi hala ıslakmış. neyse işte adam kuruladıktan sonra batarya soketini taktığında ortadaki çipin ısındığını gördük ve bu parçanın değişmesi gerek kısa devre yapıyor dedi. adama tam güvenemedim buraya sorayım dedim. sizin başınıza böyle bir durum geldi mi? bakalım ne kadar fiyat çıkaracak adam. alıp pirince yatırmak istedim ama pil soketini taktığında belli bir kısım bayağı ısınmaya başlıyor o yüzden servise götürün dedim. kazıklanmak da istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yatır pirince. apple bu. düzelir illaki. çamaşır makinasında yıkanıp ekran ışığı giden ipod'un 4 yıl sonra ışığının düzeldiğini gördü bu gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 osmancık'a yatıracaksın ama baldo olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yasemine yatir, o daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 şu telefonlara su geçirmeme olayı gelemiyor mu yoksa bilerek mi yapmıyor ibneler. benim ayfona her yağmurda illa bi şekilde su kaçıyor. ses falan gidio bi. kuruyunca düzelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 bulgura yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Red said: şu telefonlara su geçirmeme olayı gelemiyor mu yoksa bilerek mi yapmıyor ibneler. benim ayfona her yağmurda illa bi şekilde su kaçıyor. ses falan gidio bi. kuruyunca düzelio Liquipel mi ne vardi, turkiyede de yapiyolar sanirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 s5 geçirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ama dandik telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=t_HbztTpL08 6s gerçi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 aynısını 6 da da yapmışlardı. uzun süre dayanıyodu su altında. sonra sadece hoparlör bozuluyodu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=_uuCXXNtGMQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 at o telefonu at at olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 millet suda bekletiyor bir şey olmuyor ben pet şişedeki yarım suyu dökünce bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Red said: şu telefonlara su geçirmeme olayı gelemiyor mu yoksa bilerek mi yapmıyor ibneler. benim ayfona her yağmurda illa bi şekilde su kaçıyor. ses falan gidio bi. kuruyunca düzelio xperia al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar