SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya dün capitolda sinemaya gittik arkadaşlarla..abi gitmez olaydım...yanımızda 3 şahıs..biri 14-15 yaşlarında genç..biri 30-35 yaşlarında bir teyzem..diğeride 50-55 yaşlarında bir teyzem..abi film başladı..sanki evde film izler gib başladılar yorum yapma..aptal aptal...esprileri kendi aralarında bi daha yapıp salak salak gülüyolar..hatta bi ara ''aman çocuk ölcek haberi yok wah wah....''diye bi ses duydm..filmi bıraktım onlara gülüyorum...ya 90 dakka yüksek sesle yorumlar,espriler,gülmeler...artık film kopacak dedim..millet zor sabrediyoo..biri sesini çıkarıp yeter dese herkes çoşacak..ama kimseden ses çıkmıyo..siz olsnaız ne yapardınız bilmem ama ben kafayı yeedim...lanet olsun bölelerine..bide ist yaşıyo denyolar...pes!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tavşan dağa küsmüş... :=)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 öle deme be..eminim olsan orda böle konuşmazdın..tam dumurluk yane!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sen çıkarsaydın ses? çok zor birşey olmasa gerek yani insanları kurallara uymaları için uyarmak.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Etki tepki meselesi eğer sen susarsan kimse harekette geçmez![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaw yanlarında bi yarma vardı!!!!meğersem onlarla birlikte değilmiş..anlayacağınız biraz büzğüm yetmedi!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eheh napacak dövecek mi seni öyle public bir ortamda. esas onun bişeyi yemezdi onu yapmaya.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 benim böyle bi olay geldi başıma. kızlar kikir kikir gülüyorlardı. belli zaten hepsi kaşar. kalktım döndüm kızlara doğru filmin orta yerinde susarmısınız dedi. o zamanlardada "susarmısınız" su reklamı vardı ya. Aaa susarız valla bi su getirirmisin demişti kaşarın teki. aptalmısın sen dedim kız aynaya bak dedi. arkadaş kalktı zaten ayı gibi bişey.güldü güldü. sonra söyledi. "lan kaşarlar susmazsanız sizi yatırıp bi skerim bidaa kimseye veremezsiniz" sinemadaki herkes yarıldı...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 HAHAHAHA süfermiş ayh haha öldüm be.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 vala iyi ark.mış herkese lasım böle aslan gibi yürekli ve kalıplı... kıslar noldu sora... verdiler mi? sustularmı? :D[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 manyakmış bee!!!süper walla...kim o babayiğit be..helal olsunn...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya hepimiz ayrı bi .iç oldumuzdan herif zaten ayı gibi flm tam dşşk yani sahilde çevirme yapan polis ekibine ait koniler varya uyarıcı şeyler adam onları çaldı polise şikayet ettiler durdurdu ilerde araba bizi napcan lan onları dedi "otoparka koyucam ya taş koyunca kayboluyor trafik sıkışıyor eğer istersen sen gel yönet sevabına trafiği" demişti burdan anlayın işte =) kızlar vermediler onların hepsi kızardı ama bazıları küfür felam etti. bidaa sus lan kaşar deyince hepsi hafiften susmaya başladı =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: blackchaos, 28 Ocak 2005 20:43 tarihinde demiş ki: ya hepimiz ayrı bi .iç oldumuzdan herif zaten ayı gibi flm tam dşşk yani sahilde çevirme yapan polis ekibine ait koniler varya uyarıcı şeyler adam onları çaldı polise şikayet ettiler durdurdu ilerde araba bizi napcan lan onları dedi "otoparka koyucam ya taş koyunca kayboluyor trafik sıkışıyor eğer istersen sen gel yönet sevabına trafiği" demişti burdan anlayın işte =) kızlar vermediler onların hepsi kızardı ama bazıları küfür felam etti. bidaa sus lan kaşar deyince hepsi hafiften susmaya başladı =) Yanlarında 2 tane iri yarı tip olsaydı tam komedi olurdu :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ehahhaha züper yaa... nedim lasım hepimise böle arklar:D[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 malesef bole durumlar oluo iste turk sin. kaderii[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 The_Guerilla bugünlük bu kadar topic yeterli değilmi sence?[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 canım sıkılıyo kardeşim napayım..ya sabahtan beri ders çalışıom..kendimi topic e vurdum..anlayş gösterin yaf[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: The_Guerilla, 28 Ocak 2005 20:54 tarihinde demiş ki: canım sıkılıyo kardeşim napayım..ya sabahtan beri ders çalışıom..kendimi topic e vurdum..anlayş gösterin yaf bütün gün topic açtın beah kardeşim gez toz nette kafanı dağıtmazsın kolay kolay[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lan oda güzel heee ben içkiyi bırakıyorum canım sıkıldımı vurucam kendimi topice üst üste açıcam[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yap yap hoş oluyo..ya yarın duman konserine gidecem..kurtuluyosunuz benden..ama bi kaç saat..zuhahaha..topic manyağı yapacam sizi yaw...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ehe banada aynısı hırsız varda oldu bıde ustune ustluk herkes oyleydı yanımdakı herıf bı guluyor sanırsın gok gurulduyor sonra yandakıler arkadıler caprazdakıler hepsı yorum yapıyor delı oldum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sıkıcan iyidir kolay kolay çıkmaz :D (ıyghh iğrenç bir espri)[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar