Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinemaya küstüm!!!

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

ya dün capitolda sinemaya gittik arkadaşlarla..abi gitmez olaydım...yanımızda 3 şahıs..biri 14-15 yaşlarında genç..biri 30-35 yaşlarında bir teyzem..diğeride 50-55 yaşlarında bir teyzem..abi film başladı..sanki evde film izler gib başladılar yorum yapma..aptal aptal...esprileri kendi aralarında bi daha yapıp salak salak gülüyolar..hatta bi ara ''aman çocuk ölcek haberi yok wah wah....''diye bi ses duydm..filmi bıraktım onlara gülüyorum...ya 90 dakka yüksek sesle yorumlar,espriler,gülmeler...artık film kopacak dedim..millet zor sabrediyoo..biri sesini çıkarıp yeter dese herkes çoşacak..ama kimseden ses çıkmıyo..siz olsnaız ne yapardınız bilmem ama ben kafayı yeedim...lanet olsun bölelerine..bide ist yaşıyo denyolar...pes!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

benim böyle bi olay geldi başıma.
kızlar kikir kikir gülüyorlardı. belli zaten hepsi kaşar.

kalktım döndüm kızlara doğru filmin orta yerinde susarmısınız dedi.

o zamanlardada "susarmısınız" su reklamı vardı ya.
Aaa susarız valla bi su getirirmisin demişti kaşarın teki.

aptalmısın sen dedim
kız aynaya bak dedi.

arkadaş kalktı zaten ayı gibi bişey.güldü güldü.
sonra söyledi.

"lan kaşarlar susmazsanız sizi yatırıp bi skerim bidaa kimseye veremezsiniz"

sinemadaki herkes yarıldı...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

ya hepimiz ayrı bi .iç oldumuzdan herif zaten ayı gibi flm tam dşşk

yani sahilde çevirme yapan polis ekibine ait koniler varya uyarıcı şeyler adam onları çaldı
polise şikayet ettiler durdurdu ilerde araba bizi napcan lan onları dedi
"otoparka koyucam ya taş koyunca kayboluyor trafik sıkışıyor eğer istersen sen gel yönet sevabına trafiği" demişti burdan anlayın işte =)

kızlar vermediler onların hepsi kızardı ama bazıları küfür felam etti.
bidaa sus lan kaşar deyince
hepsi hafiften susmaya başladı =)[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 28 Ocak 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
ya hepimiz ayrı bi .iç oldumuzdan herif zaten ayı gibi flm tam dşşk

yani sahilde çevirme yapan polis ekibine ait koniler varya uyarıcı şeyler adam onları çaldı
polise şikayet ettiler durdurdu ilerde araba bizi napcan lan onları dedi
"otoparka koyucam ya taş koyunca kayboluyor trafik sıkışıyor eğer istersen sen gel yönet sevabına trafiği" demişti burdan anlayın işte =)

kızlar vermediler onların hepsi kızardı ama bazıları küfür felam etti.
bidaa sus lan kaşar deyince
hepsi hafiften susmaya başladı =)

Yanlarında 2 tane iri yarı tip olsaydı tam komedi olurdu :-)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guerilla, 28 Ocak 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
canım sıkılıyo kardeşim napayım..ya sabahtan beri ders çalışıom..kendimi topic e vurdum..anlayş gösterin yaf

bütün gün topic açtın beah kardeşim gez toz nette kafanı dağıtmazsın kolay kolay[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yap yap hoş oluyo..ya yarın duman konserine gidecem..kurtuluyosunuz benden..ama bi kaç saat..zuhahaha..topic manyağı yapacam sizi yaw...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...