Cairne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ilk defa duyuyorum. 3 Haftadir hic bir bilgi edinemedik, proje alaninda girisleri insan yonelmelerini falan tasfir etmemiz isteniyor? ediyoruz fakat tasvir yontemi asla kabul edilmiyor.. var mi bir bilgisi olan acaba ? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 hiç duymadım kim istiyor, neden istiyor, proje ne? ne yaptınız da kabul görmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 "ok"larla yapılmıyor mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Black-ice said: hiç duymadım kim istiyor, neden istiyor, proje ne? ne yaptınız da kabul görmedi? proje ortak alan tasarimi 70 donum bir arsa uzerinde maketi asetatlarla istenilen sekilde simgelerle betimledim fakat asla kabul gormedi farkli tarzlar deneyenler de var yukaridan asan vs falan nafile ornek arastiyorum fakat esi benzeri olmayan bir calisma turu gibi gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 düğme koy ses kaydet valve commentary style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 abi okul mu bu? yani ne yaptırmaya çalışıyolar bilemedim. okulsa doğrusu olmayan bişeyle sizi uğraştırıyor da olabilirler? hiç mi bişey demiyorlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Olm öğretmedikleri şeyi niye soruyorlar, kesin vardır kütüphanede örnek falan, araştırın biraz çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 abi mimarlık üniversitede öğretmedikleri şeyi sormak üzerine bi bölüm gibi bişey. kendin araştırıcan bulucan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Fakin arkitekts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 bakalim kutuphane son care oldu zaten google bile cevap veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 4 yıldır çalışan ve 6 yıllık fakülte mazisi olan bir mimar olarak ilk defa duydum. hatta birlikte çalıştığım, 60 yaşındaki işin ehli abilerim de ilk defa duymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 mimarlik cok cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar