rumeysakk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Ben şuan tercihlerle uğraşıyorum gerçekten de zor bi süreç.Ben mimarlık bölümünü seçeceğim büyük bir ihtimalle.Ama MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ Mİ YOKSA İTÜ arasında kaldım.Sizce bu konuda fikriniz nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mimar Sinan'ın yeri güzel. Bence üniversite'de sosyal ortam önemli. Ama pek sevilmiyor galiba: https://eksisozluk.com/mimar-sinan-guzel-sanatlar-universitesi--793815?p=35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 rumeysakk said: Benimde bir sorum olacaktı . şuan kardeşimin üniversite tercihleri ile uğraşıyoruz . itü mimarlığı çok istiyor lakin derslerin İngilizce anlatımı gibi bir durum olduğundan biraz tedirgin . bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. rumeysakk said: Ben şuan tercihlerle uğraşıyorum gerçekten de zor bi süreç.Ben mimarlık bölümünü seçeceğim büyük bir ihtimalle.Ama MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ Mİ YOKSA İTÜ arasında kaldım.Sizce bu konuda fikriniz nedir. kardeşin mi sen mi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 konuyu açan abi/ablasıdır, sonradan kardeşi devralmıştır. Bİ İHTİMAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ben yazmadım kuzenim yazdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rumeysakk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Evet Mimar Sinan Ünivesitesinin yeri ve ortamı güzel olabilir ama İTÜ nün ismi işe girerken yetmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rumeysakk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Tamam MimAR Sinan üni yeri ve ortamı güzel olabilir ama itü nün adı işe girerken yetmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 İşi düşünme daha girmeden. İkisinin mezunları da iyi yerlere geliyorlar. Ayrıca abi üniversite iş bulma kurumu değil ki ya. Eğleniceksiniz, hayatınızı yaşayacaksınız orada. Biz yandık başkaları yanmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ODTU yaz Ankara'ya git. İTÜ mü Mimar Sinan mı bilemem ama ortamı, manzarası için üniversite seçilmez. Kaç öğrenciye bir akademisyen düşüyor ona bakın, teknik imkanları ne kadar yeterli soruşturun, bir de mezunları nerelerde çalışıyor vs. iyice araştırın. Benim bildiğim kadarıyla şu an İTÜ hoca/öğrenci oranı en iyi olan mimarlık bölümüne sahip. Ayrıca teknik üniversite olduğundan imkanları da bayağı geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 belki 2si de kızdır hemen abi/abla yapmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar