Jachyra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yav liseson öğrencisiyim ve son 4 senedir tek idealim olan bölümdür mimarlık.. en iyiler odtü itü mimar sinan ytü diye biliyorum odtü biraz uçuk geldi itü ulaşılabilecek bi puan sanırım bu sene taban 346 bana bu bölüm hakkında yardımcı olursanız sewinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 itüyü bilmiyorum da odtünün 1. sınıfları ruh halinde geziyor ödev yetiştirip sabahlamaktan. ztn genel olarak "mimardır stüdyoda uyku tulumunda yaşar" die bir kanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 itu mimarlıkta güzel iyi hoş insanlar var. başka bi bilgim yok.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 şöyleki daha ilk seneden hafta boyunca sabahtan akşama kadar çizim yapacağını ve bu çizim denen şeyin hayatının çok büyük bir parçası haline gelip gelmeyeceğini iyi düşün. Lixad var yani endüstriyel tasarımda, adam o bölümde bile mahvoluyo çizmektenki adam çizmeyi sever[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 lixad çizmeyi sewse nolur kızlar için girdi o bölüme :ps[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Endüstriyel tasarıma girerken yetenek sınavından geçiyor musunuz[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hmm benim de ODTU endustriyel tasarımda tanıdıgım bikac kisi var, cidden hayatları studyoda geciyor. Yine de max 4+ saat uykuyla kendilerine vakit ayırabiliyolar, istiyosan oluyor misali. Cidden sevmen ve asla bıkmaman lazım ama sonra kotu olabiliyor. Eheh mimarlık iyidir alsında insanı acar (artık bunu nası anlıyosan) =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben itü mimarlık 3.sınıfım sorun buyrun... endüstri tasarımında bi yetenerk sınavı yok bizde bildiğim kadarıyla gayet össdeki başarıya bakıyor.zaten yetenek isteyenlerin bazıları barajı geç gel diyor önemli olan yetenektir diye. 1. sınıfta eğer adapte olamazsan okulu bırakmayı, sınava baştan girmeyi, bölüm değiştirmeyi düşünebilirsin.bunların hepsi de gerçekleşmiş durumlar.gerçekten iyi düşünmen ve bu işi severek yapabileceğinden emin olmalısın. şu andaki eğitim şeklinde de bizden bekledikleri çalışmayı ve mimarlığı çok seven kişieler olmamız. el yeteneği önemsenmiyor, bakmıyorlar bile.tamamen bilgisayar destekli çalışıyoruz.autocad, max,viz fln. arka arkaya uykusuz geceler, o şekilde jürilere girip çıkmak, gözlerin şaşı bakarken projeni, tanımadığın, seni bi kere görecek insanlara anlatmak.proje hocanla yürütürsün bütün dönem projeyi, jüride bambaşka bi ortam vardır.en ağır eleştirilere hazır olmak gerek, kendine güvenin olmalı buda işini sevmenle ve çalışmanla bağlantılı. daha çok soru olurs ayanıt veririm.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende mimarlık 3.sınıftayım ama itüde degilim mimarlıgı cok sevmiyorsan kesinlikle girme. Yoksa hocanın sana siddetle tavsiye ettigi seyi juride deli gibi hakaretlerle elestirmesine alısman gerekbilir ki cok zor bi durumdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hmm... Aslında soğutucu cevaplar okudum amafazla zorlanacağımı sanmıyorum ilk sınıfın zor olduğunu duymuştum ama bu kadarını beklemiyordum uyku sorunum yok daha bu seneden (öss hazırlık) uykusuz kalındığını uykusuzluğa alışıldıığın siz daha iyi biliyorsunuz hele itü mimarlığın taban puanına erişmek için :P ben merak ettiğim proje kısımları ne tür projeler hazırlatılıyor onalrı merka ediyorum[signature][hline]Don't wanna be an American Idiot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ilk sene elma armutla oynarsın genellikle. sürekli yüksekten atmaca oynarsın ondan sonra ikinci sınıfa geçincede otur aşağı derler. şimdiye kadar sanat merkezi, medya okulu tasarlamakla beraber kuzguncuk için telesiej projesi ve istanbul için bir kültür geliştirme projesine imza atmış bulunuyorum..1 sınıfta bir dönemde 13 farklı iş yaptığımızı hatırlıyorumda off yani..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rumeysakk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Benimde bir sorum olacaktı . şuan kardeşimin üniversite tercihleri ile uğraşıyoruz . itü mimarlığı çok istiyor lakin derslerin İngilizce anlatımı gibi bir durum olduğundan biraz tedirgin . bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ay ders ingilizce mi diye korkuyorsa ve öğrenmeye niyeti yoksa gitmesin itüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 İngilizce olacak tabii, ben mezun olurken %30 İngilizce'ydi müfredat ama arttıysa bilemem. Türkiye'nin en iyi 3-5 üniversitesinden birine girip İngilizce'den korkmak, öğrenmek zorunda kalmamayı ummak biraz anlamsız. Yetersizse bir sene hazırlıkta yeterince öğrenir, zaten hocalar da İngiliz soylusu falan değil yani. O kadarını bile istemiyorsa hiç girmesin. Bu arada adam üye olduğu gibi ilk postunu 2005'teki topiği uplayarak atmış, koşa koşa yenisini açmamış, troll değilse +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 başlığı açan adam itü'yü kazanıp üstüne yüksek lisans doktora yaptı. Nerden hortlamış. İngilizce şart, galatasayraya giderse fransızcada şart. İngilizce bilmeyen artık kalmasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 rumeysakk said: Benimde bir sorum olacaktı . şuan kardeşimin üniversite tercihleri ile uğraşıyoruz . itü mimarlığı çok istiyor lakin derslerin İngilizce anlatımı gibi bir durum olduğundan biraz tedirgin . bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. yarim donemde birip hazirligi irregular olamasin, d grubu olsun hazirlikta. 1 sene mackada adam gibi ogretirler ingilizceyi birazda dizilerle takviye ederse sorun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Evet ya kur sınavına hiç girmesin, ya da çok kasmasın C veya D olsun, yarım dönemde de kesinlikle bitirmesin. İngilizce öğrenmek bir yana okul hayatında da çok sıkıntılı oluyor irregular. (Sadece A ve B kurları yarım dönemde geçebiliyor galiba zaten.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rumeysakk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Evet puanı yüksek rahatlıkla itü mimarlığa gidiyor ama lisede İngilizceden 15 20 alan bir çocuk yani sınavlarından falan korkuyor . Mimarlığı okur sonradan halledebilirim İngilizceyi diyor ama dersler sınavlar İngilizceyse nasıl yaparım diye korkuyor . İlk sene hazırlıkla halledebilinir mi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ilk sene hazırlık baktı yetmedi yaza 5 hafta ingiltere yada kanada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rumeysakk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Cevapları geç gördüm kusura bakmayın . O yüzden biraz mantıksızca bir soru oldu cevapların üzerine . Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 rica ederiz banu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 okulda ingilizce ögrenmek zor, ben bilerek girip 1 saat bile hazırlıkta ders çalısmadıgım için mi öyle geldi bilmiyorum, cok boş derslerdi yani, bişey ögreten degil, sadece proficiency sınavını nasıl geçersine yönelik çalışmaydı. %100 bölümler okulun fiziki şartlarından kapanıyor, %30 da öyle korkacak kadar cok ingilizce yok 40-45 kredi bişey alıyor onu da seçmeli dersler falan bir şekilde halleder de. İngilizce bilmeden nasıl yapar yine de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 İngilizce bilmeden okulu bitirsen hayatta ne yapacaksın abi sene olmuş 2015, vesile olur işte. Öyle hiçbir şey anlamayıp sırf İngilizce var diye mezun olamayacağı bir durum yok ama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 pantolonun ütülüsü abazanın itülüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 en iyisi hazırlık okurken bir yandan Beşiktaş Taksim civarından dil kursu bakması. maçkada dersten cıkar kursa gider 1 senede belli seviyede ögrenir, ama işte asıl korkusunun okulu ing bilmeden nasıl bitirirm değil, ing bilmeden mezun olursam naparım olması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar