Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 pipo yerine puro, enfiye çok daha keyif vermezmi? bence çikolata ye daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 cok kalorili ama..en kaza onlara sarmak en az 10 kilo demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Pipoyu denemedim ama 3-4 senedir puro kullanıyorum. Pahalı bir hobi ama kendine uygun ürünleri bulunca inanılmaz keyifli. Hele de güzel bir viski ile baya mutlu olabiliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Pipo da tam bir keyif işi abi.2 saat ağızdan tadı gitmiyor tabi. İçmesi tam ustalık isteyen bir şey. Hem doldurmasını bilicen, hem de çekmesi. Dolduramazsın çabuk yanar, çok körüklersin dilini yakar. Ama öğrenince mükemmel oluyor. Tadı güçlü sek bir şarapla harika oluyor (kırmızı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 nargileyi de marpucunu *otune sokup agizdan cay icince filan onerisi getireceksiniz yakinda..ne o ole..reklamlar reklamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 keyif meyif de kafa yapmayan ve bu kadar zararlı bir bağımlılık elde etmeye hiç gerek var mı? dumanlı lezzet alayım diyorsan hakkaten vape yap gitsin. viskiymiş yemekten sonraymış hiç lüzumu yok tütün bağımlısı olmayan biriysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Sevgili Günlük, Bugün İngiliz ve Fransız'larla Alman'lara karşı pakt oluşturalım dedim, ibneler beni takmadı. Hiç kimse beni anlamıyor. Bazen neden yaşıyorum bilmiyorum. Ancak kendimi öldürürsem özel teşebbüs olur. Keşke hep birlikte ölebilseydik. Ölmek demişken dur şu Hitler'e bizim Vyacheslav'ı göndereyim. Burada kışlar soğuk oluyor pipomuzu sağlama alalım. Sevgilerle, Iosif Vissarionovich Dzhugashvili. 14 Ağustos 1939 http://www.deathmetal.org/wp-content/uploads/joseph_stalin_-_pipe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 peki bu vape nedir? patinarkotik bölümüne sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 E-sigara buharını soluma mevzusuymuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Vape puro veya pipo keyfi vermiyor ama sigaradan iyidir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ancak tütün bağımlısıysan vermez aynı tadı, o da ekseriyet alışkanlık psikolojik. onun haricinde çok istiyosan nikotinlisinden, thclisinden (where legal) kullan ama yanan tütün içme. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar