Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranızda ressam var mı?

Drall

Öne çıkan mesajlar

Drall said:

Çok teşekkürler herkese cevapları için. @daesu sen yetkili bir abiymişsin sanırım, ömden iletişime geçsem, resmi atsam falan belki sevdiğin bildiğin bişeydir yaparım dersin, ya da benim çok sevdiğim bi kardeşim bu resmi çok sever o yapar dersin, ya da bu resmin 40x60(atıyorum) 1k tl eder minimum sen bunu o ressam arkadaşına ulaş onla konuş en iyisi ben pek sevmedim dersin vesaire

Atiyim mi? He de atiyim sdf

bana da atsana merak ettim, hem sorabileceğim birkaç kişi de var sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

Benim kız arkadaşım performans sanatçısıydı ve antin kuntin 40 tane sanatçı arkadaşı vardı. Bana benim bir fotografımın kare kalem resmini çizdirmişti. Baya bide çiçek böcek ğiano falan eklemişti ressam dayı.
Yani sıkıntı yok herşeyi çiziyolar. Götür ver parasını Mona Lisayı çizsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Drall.... yıllarca nü modellik yaptığım için facebook profilim farklı okulların öğrencileri ve mezunları olmuş ressamlar ile dolu.

İstediğin herhangi bir resim varsa reprodüksiyon'u için bir ileti girebilirim... Kim ne kadar sürede ne kadara yapar diye sorabilirim.

Hem nakit gereksinimi olanlar yeteneklerini kullanarak kazanç sağlar, hem de sana istediğin işleri gerçekten yapabilecek birileriyle çalışmış olmanı sağlarım.

Böyle birşey yapmamı ister misin ?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...