Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Grego said: evet bu benzetme 45+ , çünkü ilm-i forum tecrübeyle müspet bir satha nüfuz eder. y-you too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 zühtü hoca dan alıntı yaptım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Drall said: Çok teşekkürler herkese cevapları için. @daesu sen yetkili bir abiymişsin sanırım, ömden iletişime geçsem, resmi atsam falan belki sevdiğin bildiğin bişeydir yaparım dersin, ya da benim çok sevdiğim bi kardeşim bu resmi çok sever o yapar dersin, ya da bu resmin 40x60(atıyorum) 1k tl eder minimum sen bunu o ressam arkadaşına ulaş onla konuş en iyisi ben pek sevmedim dersin vesaire Atiyim mi? He de atiyim sdf bana da atsana merak ettim, hem sorabileceğim birkaç kişi de var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 koy surayada herkez görsün : d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Drall said: Benim kız arkadaşım performans sanatçısıydı ve antin kuntin 40 tane sanatçı arkadaşı vardı. Bana benim bir fotografımın kare kalem resmini çizdirmişti. Baya bide çiçek böcek ğiano falan eklemişti ressam dayı. Yani sıkıntı yok herşeyi çiziyolar. Götür ver parasını Mona Lisayı çizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Dae mesac kutun dolu buraya koyamıyom hatun görürse de en azından resmi bilmesin diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Selam Drall.... yıllarca nü modellik yaptığım için facebook profilim farklı okulların öğrencileri ve mezunları olmuş ressamlar ile dolu. İstediğin herhangi bir resim varsa reprodüksiyon'u için bir ileti girebilirim... Kim ne kadar sürede ne kadara yapar diye sorabilirim. Hem nakit gereksinimi olanlar yeteneklerini kullanarak kazanç sağlar, hem de sana istediğin işleri gerçekten yapabilecek birileriyle çalışmış olmanı sağlarım. Böyle birşey yapmamı ister misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Olabilir. Öncelikle bahsettiğim arkadaşımla iletişime geçmeye çalışıcam. Eğer olmazsa sana da öm atarım teşekkürler yardım teklifin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Ben ressamım, buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar