Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 madem futbol yok bu hafta. bizde burada vakit geçirelim yeni hoca ile iyi çıkış yakaladık umarım bu maçla devam eder. seyirci cezamızda bitiyor demi bu maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 futbol olmadığı zaman buraya uğrayacaksan hiç uğrama kuşum hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 http://38.media.tumblr.com/tumblr_maq7wuJaAD1qdi785o1_400.gif dreagloth'tan mükemmel bir block geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 basketbol da elit sporu olum, oyle bizim gibi fukaralar ayda yilda bir gelmesinler hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Efes ter atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 zenit'e sadece 58 atabildi ve çok çok kötü gözüktü beşiktaş. nasıl galibiyet serisi fazla aldatıcı olduysa, bu mağlubiyet de normalde olması gerekenden ağır oldu. yine de efes'in kazanması lazım bu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bilet aldım gidiyorum bakalım. sinan erdem'e en son efes macında gitmiştim, yine bir efes macı ile geri dönüyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 beşiktaş ezdi. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar