Waffen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Merhaba, Ultima Online altyapısında oldukça büyük bir projenin(takriben hazırlığı 1 sene olacak) yöneticiliğini yapıyorum. Yaptığımız iş gereği, yoğunluktan dolayı ve işlerin zamanında yetişmesi kapsamında ekip üyelerimizin yetişemediği durumlar olacaktır. Bu kapsamda alt yüklenici olarak hizmet satın aldığımız yada beraber çalışacağımız arkadaşlar başvurmaktadırlar. Mevcut listemize sizleri de katmak isteriz lakin bize kendiniz hakkında bilgi vermeniz gerekmekte. Verilecek bilginin şablonu aşağıdaki gibidir. Lütfen şablonda ki istenilen alanları eksiksiz doldurunuz. Sorularınız için [email protected] adresine bilgi maili gönderiniz. İsim-Soyisim Doğum yılı*(1) Eğitim Durumu*(2) Ultima Online tecrübesi hakkında kısa bilgi Tecrübe edinilen programlar ve düzeyleri*(3) Yabancı Dil*(4) İletişim Bilgileri*(5) Ekip olarak çalışıyorsanız veya sizin ek olarak yardım aldığınız çalışanlarınız varsa onlarında yukarıdaki şekilde bir form doldurmalarını rica ediyoruz. Sonuçta bizim için üretilen her ürünün telif hakkı, o ürünü yaratanındır. Yazılı ve imzalı izni olmadığı sürece projemizde kullanamayız. Sizden istenilen bilgileri, [email protected] adresine iletebilirsiniz. Saygılarımla, Leomare ------------------------------------------------------------- *1-Doğum yılınızı, lütfen sadece yıl olarak doldurunuz. Doğum tarihinize ihtiyacımız yok *2-Eğitim durumunuzu "Lise", "Lisans" veya "Yok" seçenekleri ile doldurunuz *3-Konusunda tecrübe ettiğiniz programlar(çizim programları, grafik programları, web prog. vs) hakkında geniş bilgi vermenize gerek yok. Sadece program ismi yada alan ismi ve tecrü edilen süre(yıl). *4-Projemiz yurt dışına da hizmet vereceğinden istenilen bir bilgidir. Misal İngilizce Orta, Almanca Yüksek vb. *5-İletişim bilgileriniz cep telefonu, iş telefonu, e-mail size ulaşabileceğimiz minimum iletişim bilgileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 foto bikinili mi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Waffen yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 UO? Yatirim? Emek? Muhahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Selamlar, Istenen bilgiler sikintili ve yazi resmen gelen scam mail formatinda. Haliyle ilgileniyosaniz bile temkinli yaklasmasmanizda fayda var zira bi anne kizlik soyadi kalmis sorulmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Eğer scam ise 10 yılı aşkın çabayı takdir ettim. Değilse ayrı konu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Merhaba, Buradan cep telefon bilgimi paylaşıyorum. 0533 139 7263 Bilgi almak isteyen arkadaşlar beni bu numaradan 10:00-17:00 saatleri arası arayabilirler. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Merhaba, Genel bilgidir isteyenler için cevaben yazıyorum. Fotoğraf istemiyorum. Yaşım 39. Bilgilerin içinde sizin sosyal güvenliğinizi tehlikeye atacak herhangi bir bilgi yoktur. Bende bu konuda çalıştığım için ona göre hazırladım. İsteyen arkadaşlar bana hafta içi 10:00 - 17:00 saatleri arasında 0533 139 7263 nolu telefonda ulaşarak bilgi alabilirler. Teşekkür ederim, eleştirileriniz ve anlayışınız için. Leomare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Vurmayin lan yeter, scam degil, 10 yildir ugrasilan projenin en basinda ben de dahildim :) IRL tanisiriz hatta kendisiylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Vaaaay admin Korax !! Programlama bilgin de gelişti, geri dön de projene bir hayat öpücüğü ver o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 15 yıl önceki benim postun aynısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar