Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pırlanta piyasası

chrome

Öne çıkan mesajlar

bu zen'deki forevermark pırlantaları var içine rakamla yazılmış olanlar. onlara direk kaliteli gözüyle bakabilir miyiz? altınbaş, atasay vs çoğunu gezdim bu forevermark gibi parlamıyordu hiçbiri.
değer mi verilen parasına yoksa aynı kalite daha ucuz bulabilir miyiz?

bide nerelere gidip bakmak lazım bu pırlantayı? avm'lerdeki marka kuyumculardan başka bilmiyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

bu zen'deki forevermark pırlantaları var içine rakamla yazılmış olanlar. onlara direk kaliteli gözüyle bakabilir miyiz? altınbaş, atasay vs çoğunu gezdim bu forevermark gibi parlamıyordu hiçbiri.
değer mi verilen parasına yoksa aynı kalite daha ucuz bulabilir miyiz?

bide nerelere gidip bakmak lazım bu pırlantayı? avm'lerdeki marka kuyumculardan başka bilmiyorum ben.

Selamlar,

Abi forevermark Zen'in marketing harikası. Dünyanın hiçbir yerinde geçerliliği olmayan bir sertifika. Gia yada Hrd dışında uluslararası geçerliliği olan bir sertifika yok.

Altınbaş ve atasayın verecği rakamlar benm verebileceğim rakamlardan %40-50 arası fazla olur. Ben zaten toptan yaptığımdan bu işi çok daha uyguna alabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

forevermark de beers'in özel seçim ürünleri değil miydi ya? dünya çapında da var diye biliyorum? yanlış mıyım?
http://www.debeersgroup.com/en/explore-de-beers/our-brands.html
pırlantayı üreten firmanın dünya çapında nasıl geçerliliği yok anlamadım :D :D

De beers ham elmas madenlerinin sahibi, Dünya çapında %90 gibi bi rakama sahip. Ancak elmas madenlerinin sahibi olması LABARATUAR olacağı anlamına gelmiyor. Benm sana söylediklerim labaratuar. De beers kendi kafasına göre kendi ürettiği taşa istediği rengi yazabilr. Bu labaratuarlar taş satmaz. Sadece sertifika satar.

De beersı kendi taşına hakkaniyetli davranacağını düşünmek ÇOK iyimser bi tavır olur
Sosyal ağlarda paylaş

bak bunu bilmek iyi oldu :D
ama tahminimce adamlar doğru söylüyor kalite konusunda. o kadar pırlanta kontrol ettim bakındım, en çok parıldayanı bu zendeki forevermarklar idi. (veya ışık oyunu muydu neydi fikrim yok :D )

ohyeah dükkan nerde senin bir ara uğrayayım oralara da.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

bak bunu bilmek iyi oldu :D
ama tahminimce adamlar doğru söylüyor kalite konusunda. o kadar pırlanta kontrol ettim bakındım, en çok parıldayanı bu zendeki forevermarklar idi. (veya ışık oyunu muydu neydi fikrim yok :D )

ohyeah dükkan nerde senin bir ara uğrayayım oralara da.

Kapalıçarşıya yakın abi. Gelmeden telefon al benden konusalım. Parlama konusuda ışık oyunu abi. Zenin bu konudaki tecrübesi über. Her yer alabildiğine beyaz ışık. Ve direkt servis yapıla yerin tepesinde. Çok iyiler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
desislaf said:

Beyler gia sertifikali mi aliyoruz simdi pirlantayi? Yavas yavas basladim ben de arastirmalara. Bi cilginlik yaparak bu hafta pirlantayi alip izlanda da teklif edebilirim gibi. Butce de pert gerci

Abi vg+ kesim ve florasanı olmayan bir taş almanı tavsiye ederim. Gia sertifikadan vazgeçme. Ne kadar bütçen var ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...