Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ohyeah said: Abi sait koç ise güle güle kullan bakmama bile gerek yok kullan ne abi, napıcak adam psişik güclerinimi kanalize edicek taşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bide senmi döversin sait kocmu döver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 onuru tanımayan arkadaşlar için özetle onur piyasanın 90%ını döver hem literally hem figuratively beni tanıaynnar genelde kapı gibi adam diye tanımlıyolar beni onur benim yanımda biraz battal gazyi bapğladıkları kapı gibi oluyo bu durumda temsili onur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 işler nasıl bu arada millet pırlanta alıyo mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Valvyn said: işler nasıl bu arada millet pırlanta alıyo mu hala Bu aralar düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Cuce said: bide senmi döversin sait kocmu döver? Sait abi bu sektörde "yetkili" bi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 julius'ada öle diyolardı. Hadı civanım göster gücünü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 valla bu ara kapalıçarşıda altın gümüş pırlanta hiç bişi iş yapmıyo o zaman napıcaz bijuteri işine mi girsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Valvyn said: valla bu ara kapalıçarşıda altın gümüş pırlanta hiç bişi iş yapmıyo o zaman napıcaz bijuteri işine mi girsek Abi sadece kapalıçarşı değil. Tüm illerde durum aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Abi bu vodan in yaptigi .9 a iki .3 kombosu da iyi fikirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 baharda açılır işler ya. şu mevsimde genelde fakirler veya acil durumu olanlar evleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 sevgililer gunu var anneler gunu var..oralara da bagladilar ihaleyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 şimdi elmas küpeler var zamanında alınmış, bunları yüzüğe çevirmek istiyor hatun. bunun oluru nasıldır? kim nasıl yapar ve maliyeti nerdir nasıl öğreniriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 chrome said: Abi bu vodan in yaptigi .9 a iki .3 kombosu da iyi fikirmis Abi yapılabilir sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Dragonfire said: şimdi elmas küpeler var zamanında alınmış, bunları yüzüğe çevirmek istiyor hatun. bunun oluru nasıldır? kim nasıl yapar ve maliyeti nerdir nasıl öğreniriz? Abi yapabiliriz ne istersen. 5 taş falan mı istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yok tek taş 2 yüzük biri kendine biri kardeşimin ilerideki eşine gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 dfafs ne şanslı kardeşin varmış ya. inşallah gay olcam falan demez allah muhafaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yok ya tam tersi çok fena çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 iyi para var mı bizde girek elmas işine nasıl başlıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 once bi maden bulup kazmaya basliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ole 1000 feet filan kazdiktan sonra actigin cukura tayyibin dagittigi komurleri cuvalindan cikartip dokuyorsun..cukuru kapatip 10 000 sene filan bekledin mi tamamdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Dragonfire said: yok tek taş 2 yüzük biri kendine biri kardeşimin ilerideki eşine gibi. Hallederiz abi sıkıntı yok öm den atayım teli istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 olur görüşelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Dragonfire said: olur görüşelim =) Özelden telefonu attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 tl;dr : Onur'dan aldım, wuld buy again benim önceden konuştuğum yerin sattığı taş ile satıyorum dediği taş ile arasında farklılıklar çıkınca (onu da Onur'un sayesinde farkettim, o dürttü, 4c üstüne bi de florasan şeysi varmış) iş yattı. Hatta kapora verdiğim için süründürürler diye düşündüm ama florasanı olmayan taşı bana söyledikleri fiyata vermeye zaten niyetleri olmadığından olsa gerek, 2-3 gün içinde geri ödediler, hiç yokuşa da sürmediler. Bende Onur'dan tarafa yöneldim. taşın kendinde hızlı anlaştık ama bu kontür mü nedir orada biraz kendisini yordum. :) sonuçta aynı taşın florasan olmayanını 600tl daha ucuzu Onur'dan almış oldum. tükkanda kahvesini de içtim bi güzel. bonepart komisyon hakkın doğdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar