Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Yani trollendiğin için trollenmeyen kişiye karşı kampanya mı yürütüyorsun? zegnada trollenmiyor onuda mı trolleyelim gidip? Ps ile kaslarını genişletmeyi, forumun i*nesinden u...u almayı, cinsiyet değiştirme kadar hassas konular olarak mı görüyorsun? laurelin gelip hayatında yaptığı köklü bir değişikliği bizimle paylaştı, ve bizden gelen feedbackle biraz rahatlayıp, belki süreci %1 daha hızlı atlattı. seni trollemesek bu aptallığın düzelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Lectre said: Yani trollendiğin için trollenmeyen kişiye karşı kampanya mı yürütüyorsun? zegnada trollenmiyor onuda mı trolleyelim gidip? Ps ile kaslarını genişletmeyi, forumun i*nesinden u...u almayı, cinsiyet değiştirme kadar hassas konular olarak mı görüyorsun? laurelin gelip hayatında yaptığı köklü bir değişikliği bizimle paylaştı, ve bizden gelen feedbackle biraz rahatlayıp, belki süreci %1 daha hızlı atlattı. seni trollemesek bu aptallığın düzelecek mi? şöyle bi okudum hayatımdan 10 sn boşa gitti. pardon ama beynini nerende taşıyorsun. Ya senin bu cahilliğini napacaz? Arada kaynamıyorsunda. Duygu sömürüsü yapınca haklı olmuyorsun. Bide okuduğunu anlamayı öğren. Beyninide kıçında değil kafanda taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 lectre çok pis sokmuş yalnız seko. daha iyi comeback lazım. beynin nerde falan olmadı hiç. düzgün yardır düzgün cevap ver bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 "Lectre çok pis sokmuş yalnız" olm 10 yaşındaki kürtler gibi tartışacaksanız az öteye gidin. Azcık açılın fakir kalitenizle konuyuda piç etmeyin. Bağcılar kişiliğinizden arının lan azcık. Medeni 2 cümle yazın şuraya. Vingtor zaten hangi konuya girsen kalitesizliğini kusuyorsun. O yüzden ciddiye bile almıyorum şu mesajını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Sequo said: Lectre said: Yani trollendiğin için trollenmeyen kişiye karşı kampanya mı yürütüyorsun? zegnada trollenmiyor onuda mı trolleyelim gidip? Ps ile kaslarını genişletmeyi, forumun i*nesinden u...u almayı, cinsiyet değiştirme kadar hassas konular olarak mı görüyorsun? laurelin gelip hayatında yaptığı köklü bir değişikliği bizimle paylaştı, ve bizden gelen feedbackle biraz rahatlayıp, belki süreci %1 daha hızlı atlattı. seni trollemesek bu aptallığın düzelecek mi? şöyle bi okudum hayatımdan 10 sn boşa gitti. pardon ama beynini nerende taşıyorsun. Ya senin bu cahilliğini napacaz? Arada kaynamıyorsunda. Duygu sömürüsü yapınca haklı olmuyorsun. Bide okuduğunu anlamayı öğren. Beyninide kıçında değil kafanda taşı direk trollenen konular arasındaki ciddiyet farkından bahsettim ki trollemenin doğasında ciddiyetsizlik vardır. gerizekalı mısın? duygu sömürüsü değil, olan olayı anlattım. tekrar soruyorum, gerizekalı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 llama eti pek lezzetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 rıdvan dışında kürt tanımam ne yazık ettiniz adama.. geri getirin la adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Lectre said: ... Anneciğin terbiye verememiş sana. Ben veririm ama üstlenirim ailecek terbiyenizi alırsınız :) Yetemediğin zaman hakaret mi edersin sen. Cnm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 burda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 yokmuş gibi davranmanıza gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 silahlar çekilmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Sequo said: Lectre said: ... Anneciğin terbiye verememiş sana. Ben veririm ama üstlenirim ailecek terbiyenizi alırsınız :) benim 2 üstümedeki mesajlarına baktığımda kime terbiye verilmediğini anlayabiliyorum, ben sana hakaret etmek için gerizekalı demedim, gerçekten zeka geriliği olduğunu düşünüyorum sende. acınası bir yaratıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 herkeste benden adres istiyor jaco :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Lectre said: Sequo said: Lectre said: ... Anneciğin terbiye verememiş sana. Ben veririm ama üstlenirim ailecek terbiyenizi alırsınız :) benim 2 üstümedeki mesajlarına baktığımda kime terbiye verilmediğini anlayabiliyorum, ben sana hakaret etmek için gerizekalı demedim, gerçekten zeka geriliği olduğunu düşünüyorum sende. acınası bir yaratıksın. Saol cnm şimdi bi s*** olup gider misin konumdan yeterince ağladın. şurda iki dakka kaliteli bişey tartışalım. lütfen pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Llama said: rıdvan dışında kürt tanımam ne yazık ettiniz adama.. geri getirin la adamı abi ben de kurt tanimiyorum aslinda ridvan disinda. kendisi hep "benim kurt arkadaslarim var" derken kullandigim ifade ettigim arkadaslarim hep o adam idi. burada olmamasi beni de uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 kaliteli bir şeyi kaliteli insanlarla tartışabilirsin, kaliteni geçtim insan olduğuna dair bir kanıt görsem zaten yazmazdım, iyi geceler sekocuk, aleni olarakta küfür edebilirsin alınmam, anlayamadım bu göt korkusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 yihu, sayfa basi ile yeni baslangiclar!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 "nutella yerim" said: ıslak ve dar yerlerin varsa seni de konusurlar abi dşlfshkşsd Ya ruhum şişman allah belamı versin ben hayatta zayıflayamam adamın nicki "nutella yarim" olarak okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 abi yerim okusan da farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 adam hala inatla yetolukla yazıyor madem çok kalitesisiz lütfen bak tekrar yazıyorum bi s*** olup gidiver. burada seni tatmin etmekle uğraşmayacak kimse seni. hem şikayet edip hemde karı gibi her yazdığıma cevap vermek aslında ne kadar özendiğini gösteriyor. azcık piskoloji falan okursan hareketlerinin nefretten çok hayranlık olduğunu anlayacaksın. insanlar laf sokmak amacıyla bile nefret ettikleri kişiyle karşılaşmak istemezler. anca gizli hayranlıklarını bu şekilde sergilerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 küfürü **** olarak yazınca küfür olmaktan çıktığını mı düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 yıldızları doldurmak tamamen sizin hayal gücünüz ben kurallara uymaya calışıyorum burada. sigara yı sansürleyip yayınlamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 soru sormuşsun, cevabını verdim, yediremedin duygu sömürüsü dedin, cevabını aldın, hazmedemedin, sokak köpeği gibi saldırıyorsun. burası senin forumun/konun değil. insanlara küfür edemezsin kafana estiği gibi. paranın hayvanlaştırdığı bir insana besleyeceğim tek duygu acıma duygusu daha öncede belirttiğim gibi, özenme vs değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Sequo said: yıldızları doldurmak tamamen sizin hayal gücünüz ben kurallara uymaya calışıyorum burada. sigara yı sansürleyip yayınlamak gibi. said: 4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar