Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Gençler ay başı 1 tane ps4 aldım aldığım akşam 3 aylık psn aldım kendi kartımdan şimdi pes2016 almaya çalışıyorum siparişinizi işlerken bir hatayla karşılaştık işlem tamamlanmadı daha sonra tekrar deneyiniz bu hatayı verıo 5 gün oldu napacaz var mı başına gelip bi çözüm bulabilen
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 abi yüksek ihtimal bir hata olmuş, daha sonra dene. amazondan psn card alın diyorlar, birde bütün payment methodları silip tekrar paypalla deneyin diyenler olmuş. git googlela işte meh yetemedim.
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 baya bi googleladımda millet o kadar farklı şey yazan olmuşki bazıları bankayı ara demiş.Bazıları kredi kartı internet kapalıdır demiş bazıları kart adresinle psn adresin aynısı olması lazım bla bla demiş bende anlamadım ne bok yiyeceğimi :D
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 amazondan falan fund karlatından al, onu ekle psn hesabına
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Store neresi bazı kredi kartları region lock oluyor. US STORE'da visa kartlar sapıtıyor mesela
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 store TR işin ilginci daha ay başında 3 aylık psn aldım sonra baktım pes 107tl olmus baya bi indirim gelmiş almaya çalışınca böyle dedi en kötü amazondan falan kart alıcam yapıcak bişi yok. EDİT:Plusı da aynı karttan aldım EDİT2:Amazonda 50$ kartı 58$ a satıyolar 8$ giriyo her türlü heralde
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 yapı kredi ama tr ps forumlarına baktım baya kişi saymış sövmüş bu durumla ilgili yani psn le alakalı bi problem gibi
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Amazon kodları tr storeda çalışmaz zaten sen bekle tekrar dene o indirimin 10günü var daha.
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Bakalım inş. pes'e sağlam indirim gelmiş
Öne çıkan mesajlar