Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu oyunu oynamayan pisman olur mutlaka oyniyin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.mousebreaker.com/games/jizz/play.php[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
tskler..:)
bu arada size oyunu anlatim mouse t1klatarak arkadasi dusurmeden götüreceksiniz bu arada yesillere çarpmayin mavileri alabilirsiniz hizlaniyorsunuz onlarla...
basarilar...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
uff cok tatlı :D[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Mesaj tarihi:
çok sakat bişi bra ne el kaldı ne mouse.. ayrıca 1700 küüsürlü bişi yaptım... öeh..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
116 bin yapan kardes kolun duruo mu hala orda :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
pisman degilde sinir oldum birazcik:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
  • Yeni Oluştur...