Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bugun cikiyormus, metacriticte yilin en iyi komedisi vs gibi yorumlar var.. http://www.metacritic.com/tv/master-of-none http://www.imdb.com/title/tt4635276/reference http://www.youtube.com/watch?v=6bFvb3WKISk trailerden pek bir sey alamadim ya neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Intresting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 "İlginç" yazmak varken uzatıp İngilizce yazasın geliyor madem, bari doğru yaz. http://www.balancer.ru/sites/com/fj/fjcdn/new4/comments/3875143+_16db7f66a8b6851f2a0c6ea92955449a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 parks and rec oyuncuları alsın yürüsün istiyorum ya, izlerim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Baggio said: "İlginç" yazmak varken uzatıp İngilizce yazasın geliyor madem, bari doğru yaz. http://www.balancer.ru/sites/com/fj/fjcdn/new4/comments/3875143+_16db7f66a8b6851f2a0c6ea92955449a.jpg Wut ??? sen var cok sacmalamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 imageboard stiliyle "interesting yazmayı becerememişsin allahın kekosu" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Seveni cikacaktir tabii ama ilk bolumu bitiremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ben de ilk bolumu izledim fena degil belki guzellesitr dedim, 2 bayagi kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Uzak durun pek kotu. Ilk bolumu bitiremeyecegim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 vay arkadaş kimse konuşmamış ikinci sezon resmen başyapıt. oturduğum gibi 8 bölüm bitti. Çok basit ama insanı iyi hissettiren hikayeler toplaması gibi olmuş yine. özellikle 7 ve 8. bölümler izlediğim en iyi dizi bölümlerinden biri olabilir Kesinlikle tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 s2 uc bolumde pes ettirdi. esinlenmis falan diyemiyorsun direkt araklamis louie'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 9. bölüm de harikaydı Aşk-gerilim-komedi dizisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 basrol hintli olunca seyredesim gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 racist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 s2 baya güzel bu arada. italya bölümler çok hoş özellikle :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 senko said: basrol hintli olunca seyredesim gelmiyor adam pakistanli, herkes glorious tatar irkindan olmak zorunda degil xd edit: hintliymis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 henuz bitirmedim ama “New York, I Love You” izledim aksam. izledigim en iyi seylerden birisi olabilir gercekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 senko said: basrol hintli olunca seyredesim gelmiyor +1 mönitörü mikrofiber bezle siliyorum ben hintli görünce ekranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 francesca cok iyi, italya haric. gecen sezonun aile bolumleri daha iyiydi. bu sezon yeterince arnold yoktu. en buyuk eksisi o. muhtemelen o sebeple komedi dozaji fazla dustu. thanksgiving bolumu 10/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 deneysel olmus bu sezon. bir hikayeyi cok farkli acilardan anlatiyor ama yani sira pek cok sayida hikayeye de giriyor. ben cok begendim konu anlatimini, sahneleri, muzik secimini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 her şeyiyle çok yeni ve naif. müthiş. iki sezon da hem farklı hem de benzer. geciktirmeden 3 de gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 2. sezondaki kadınlara sarkan tacizci yapımcının afişe edilip madara edilmesi bile hollywood'da birçok ünlüye tacizcilerin açıklanması konusunda ilham vermiştir bence. dizi sanatsal yönünden ayrı olarak bu tarz (yaptıysa tabii) toplumsal bir katkısıyla da hoşuma gitti. bir de özellikle lena waithe ve aziz ansari'nin aldığı emmy'ler. güzel dizi ya, çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 sexual harassment kamyonu aziz'e de çarpmış ama baya ikircikli bir durum var ortada ny times'ta da güzel bir yazı var: https://www.nytimes.com/2018/01/15/opinion/aziz-ansari-babe-sexual-harassment.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar