Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Selam ahali Sunu alayim diyorum 34" curved. Kod yazarken, muzik produksiyonuyla ugrasirken yayla gibi genis genis calisiyim arada da oyun oynarim falan diye. VA panel, bide dell'in assagi yukari ayni fiyata IPS panelli bi modeli var hangisini tercih etmek lazim? Bi yandan da bunun yerine cift 27" monitörmu alsam diye dusunmuyo degilim. Tek arazi gibi ekran alinca cift ekran kullanmanin flexibilitysi olmicak. Bilen vardir illaki avantaj/dezavantaj acisindan tavsiyelere acigim herturlu. Bi de suan GTX 960 ekran kartim var. Bu curved olanin cözunurlugu 3440x1440, cok fazla oyun oynamiyorum ama oynadigimda da kanser etmesin diyorum. Ekran kartini degistirmek sartmidir yoksa bu kart idare edermi beni? Idare etmez diyosaniz ne tavsiye edersiniz? (Sistem hackintosh, sli/crossfire sansim yok).
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Ben olsam oled beklerim. Siyah ve griler de sorun var. Ama para varsa, hiç düşünme sonraki levela hoş geldin.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Çok geniş ekranda oyun oynaması zor iş. harita kontrolü zor oluyor. İleride alışırsın belki bilemem ama çok optimal değil yani.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Fikirler icin tesekkurler, oyun pek oynamiyorum isin asli ama oynarsamda hani öyle vakit gecsin diye. Onun disinda elimde suan 27" sikko bi monitörum var, onun ustune ilac gibi gelir diye dusunuyorum heleki kod vs ile ugrasirken. Bilemedim, ekran karti icin tavsiye varmi?
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Dual screen calis abi. Cozunurluk oyle abarti degil bunda sanki
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Banada öyle mantikli geliyo ya, neyse olmadi curved'i satin alicam bi denicem 1 ay iade hakkim var. Bu sirada eski monitoru de baglayip dual deneme sansim var. Yinede begenmezsem ve rahat edemezsem iade edip dual'e döncem, ekran karti icin tavsiye varmi peki? Yoksa GTX 960 idare edermi beni? Oyunlarda falan gayet rahatim suanki haliyle netekim cozunurluk olayi kafami kurcaliyodu
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 2560x1440 da 980gtx ile sikinti yasamiyorum ama ornegin gta 5 de max alabildigim her sey ultrada falan 50-60.. batmande daha kotu.. o ekran cozunurlugunde her sey ultrada kastiracagim ben dersen yeni nesil oyunlarda olmaz bence o ekran karti ile. ama su var senede kastiracak oyun sayisi zaten 10 u gecmiyor :)
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Akici+ultra olsun diosan 1080p uzeri hersey icin dual gpu Bi arastir bakalim 960 sli i
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yuksek cozunurlukte dual gpu lar cosuyo. onu bi arastir dedim zaten
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Dual-GPU her şartta daha fazla input lag içerdiği için her şartta daha az akıcı.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 olm oyun oynamiyorum dedi adam. gidip 980ti aldircaniz adama sdfsd
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Oyun oynamıyorsa niye SLI yapıyor, imdat.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Esh said: Akici+ultra olsun diosan 1080p uzeri hersey icin dual gpu Bi arastir bakalim 960 sli i Hackintosh oldugu icin sli sansim zaten yok abi, dual boot var windowsta falan oynarim hadi de, nebiliyim sli gereksiz geliyo sanki. Neyse du bakalim belki 980 alabilirim :P
Öne çıkan mesajlar