=)) Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 o da 40 dolar yapıyor sorun değil de bulamıyorum eski harddiskleri falan takıcam ama bak işte 40 dolar için o eziyete katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 maillerini karıştır poola üye olduysan aktiwasyon ıwır zırfır maili göndermişlerdir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 2013 de hangi pool kullanılıyordu zaten 3 5 tane vardı bi de ordan bakayım belki mailim falan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 slush pool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Bombilo seni yerim reset mailini bekliyorum bişey çıkarsa yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 fail olduk [email protected] a da Password reset successful diyormuş sdsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 9000 🙀 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Bitcoin gold cikmis. Ondan mi yukseldi ki acaba boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 btg cikali 2-3 hafta oldu heralde. hard fork genelde BTC nin fiyatinin artmasina sebep oluyor free coin gelecek diye, ardindan dusmesine sebep oluyor. artisin btg ile alakasi yok. sene sonuna 10k bekleniyor zaten, beklenen bi artis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Evet forklar bitcoinin payindan caliyorlar aslinda ciktiktan sonra, ama BTG pek ciddiye alinmadi benim anladigim, BTH’ye bile supheyle yaklasiliyor Ayrica 4000e cikinca ben burdan treni kacirmadiniz gidip altcoinlerle scamcoinlerle ugrasmayin derken bunu kastediyordum. Hala dunya piyasasinda bir damla bitcoin daha fiyat olarak cok yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 baya baya gidiyo 10kya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 ben de her refreshledigimde 50$ artiyor yazmaya geldim dsfdfsadsddsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 asfdas ya en basindan keske gömseymisim yani butun parayi dicemde cesaret edemiyo insan iste. Su etoro'ya yazdigim mesaja bi cevap atsan sardalya sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 KillJoy said: peki bi soru.. bu private key deneme olayını bende yapayım diyorum. bi bilgisayar sürekli private key üretip deneyecek ama nerde deneyecek? blockchain walletda denetsem sınırı vardır diye düşünüyorum, nerde deneyebilirim sürekli dakikada 100 tane mesela? şuna bi cevap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Aslında btc ve türevleri yatırım araçlarına pek güvenemiyorum ama bir kaç yıl sonra milyon dolares olursa bir adet btc kendimi asla affetmem. O yüzden bir adet bitcoin alıp unutacağım. Yatırım yaptığım platform tokatlarsa da önemli değil diye düşünüyorum şimdiden. Genede eşşeği sağlam kazığa bağlama amaçlı ufak bir sorum var. Hangi aracı platformu kullanarak bunu almak ve nerede saklamak mantıklı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paribu veya koinim den alabilirsin. Btc olarak saklicaksan. Al hardwalleta at. Ordan private key ciktisini alip evin guzel biyerinde sakla. Tapunun falan koyuldugu bi belge dosyasinin icine falan. Yillar sonra bile o key ile girer wallettan cekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 hardwallet'ın iyisi nasıl bulunur ya, bi önerileri alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Ben hw walleta guvenmem papera atin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Cevap için teşekkürler. Peki wallet olarak kimi önerebilirsiniz? Papera atmak ne demek acaba? Çok soru sordum fakat tam anlamıyla açıklayıcı olmaktan ziyade kafa karıştırıcı birçok şey var nette btc ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 papera atmak dediği, hashcode'u kağıda yazıp saklamak sanırım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?103,8787655 Bak burda yazdıgımı yapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 blockplate'e ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 KillJoy said: https://forum.paticik.com/read.php?103,8787655 Bak burda yazdıgımı yapacaksın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 8200den exhange’e atmaya usendigim icin satmamistim 10k oldu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 kafayı yicem ya 3000 iken götüm yemedi girmedim şimdi 10k oldu hala götüm yemiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar