Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 İş seyahati vasıtasıyla 23 Kasım(Pzt) ile 26 Kasım(Per) arasında Belfast'ta bulunacağım. Dolayısıyla 1 gün daha izin alıp 3 günü (Cum,Cmt,Pzr) bağlamak istiyorum. UK vizesi alacağım, dolayısıyla İngiltere'ye geçebilirim ya da aynı şekilde Belfast'tan dönüşte Edinburgh yapabilirim. Önceden giden iş arkadaşlarım orayı beğenmişler. Viskinin kralını içersin, game of thrones'ta gibi takılırsın diyorlar. İki türlü de gezmek isterim. Hem sağa sola bakayım, sabah gezineyim. Hem de akşamlar gece hayatında akayım. Bir arkadaş daha var benle gelecek. Havanın soğukluğunu da düşünürsek, Öneriniz nedir? Vize dahilinde başka şehirler önerebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 edinburgh en iyisi lowlands de, oraya git salla londrayı felan şimdi elbet yolun düşer ilerde londraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Edinburgh. Bi halt yok Londra'da, bildigin kalabalik sehir. Yalniz hava durumuna falan bi bak, gidip de 3 gunu otelde gecirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 hafif yağmurla atmosfer direk tam oluyor bence, şırıl şırıl olmasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 edinbugh yazın festival falan varken efsane de kasım-aralıkta gitmeden önce 2 kere düşünmek lazım. abimler kombiyi eylülde yakmaya başlıyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 belfast baya tırt bi yer abi ya insallah sıkılmazsınız. edinburgh derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Lopeth said: edinburgh en iyisi lowlands de, oraya git salla londrayı felan şimdi elbet yolun düşer ilerde londraya aynen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 İçecek güzel bir pub isterseniz jolly judge var, hoş mekan old townda. Kaleye yakın, kaleyi brewery vs gezdikten sonra gidin oturun mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 belfast tırt. kesinlikle edinburgh u gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 edinboro cok guzel. ama ben agustos'ta ince montla gezebilmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 londra çok mainstream, edinbra ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar