Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir oyun sitesi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
gerçekten oldukça iyi. hem tasarım, hemde diğer yönlerden. daha yeni. birçok bu tip site açıldı. içeriklerini çok iyi tutamadıkları için tutunamadılar. o yüzden içeriğinizi genişletmek, sık sık güncel tutmalısınız..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 135)
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yorumdan daha çok eksik veya yapılmasını düşündüğünüz şeyleri paylaşırsanız çok daha iyi olmazmı? kendimizi ona göre geliştirebiliriz..!
Mesaj tarihi:
hoş site cidden.. özellikle hızlı olmasını çok sevdim. ordan burdan reklamlar, flash animasyonları fırlamıyor.. siteyi basit tutmaları çok iyi olmuş bence.

güzel cidden.
Mesaj tarihi:
Asıl Oyun $imdi Baslıyor

Bu baslık cidden hosuma gitti sık kullanılanlara ekledim :) güzel ... !!![signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Mesaj tarihi:
dizayn berbat ama içeriği çok beğendim.bi kaç sene içinde gamespot a falan muhtaç kalmayacağız böyle devam ederse türkler, hoş olur.[signature][hline]kaçın! burizası var!
Mesaj tarihi:
oyun seçiyim şurdanda oynıyım artık bişiler[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Mesaj tarihi:
tasarım biraz daha janjanlı olsa. daha kullanıcıyı içine çekse... ama iyi bi site yine de...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
ana sayfanin dizayni goze cok hos gelmiyor ama oyun incelemelerinin oldugu ara sayfalar cok okunakli ve net.
ana sayfada ekranin sag tarafi bos ve cok sikistirilmis geldi bana
Mesaj tarihi:
evet bencede içeriği biraz genişletmek lazım bide lafımı dinleyip sağ taraftaki resmi büyütse güzel görünür[signature][hline]icq:45890618

**Paranoia is faith in a hidden order behind the visible**
  • Yeni Oluştur...