Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20GB - 30 GB harddisk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
20 yada 30 GB laptop için harddisk bulabileceğim İstanbulda firma bilen var mı ? Maalesef bu ürünler lazım daha fazlasını makina kabul etmiyor. Eski bir makina.
Satış yapan yerin adını yada telefon numarasını verebilirseniz sevinirim

Teşekkürler
Mesaj tarihi:
Sahibinden ,gitti gidiyordan baktım sordum hatta verdiğin linki de 1 saat önce aradım , ilanı kaldırmayı unutmuşuz dedi adam.

dana22 said:

mesela

ilanlardaki dukkanlari telefonla arayip uygun seyler de bulabilirsin..hatta kasla goz arasinda sana ucuza yeni laptop bile satabilirler..

Çalıştığım yer Esenyurt olunca Kadıköy biraz ters , firmaya alacağım içinde ödemesini yaptırıp motokurye ile falan aldıracağız
Mesaj tarihi:
Ben ebayden ipod hdd diye laptop hdd söylemiştim yanlışlıkla. Sonra onu doğubanktaki ipod tamircisine verdim, bikaç ay içinde aldığımın iki katı fiyata sattı 50-50 kırıştık. Ya ebay ya da doğubanktan iki katı fiyat
Mesaj tarihi:
Benimki 30luktu hdd bozuktu ve sadece 30luk takılabiliyodu yükseltilmiyodu. 30luğun yanlış model olanını söylemiştim kızmıştı doğubanktaki tamirci sdgf
Mesaj tarihi:
Kadıköy yazıcıoğlunda buldum 2 tane , 35 tl den tanesini verdiler. 100 dese mecbur onuda verecektik allahtan çok ölü soyucu çıkmadı satıcı. Şöför mecidiyeköyden 100 tl ye almış ama bozuk çıkmış üstüne.
Teşekkürler
Mesaj tarihi:
Çok kurcalayacak zaman ve bilgim yok açıkçası. Eski laptoplardan sök bak sök bak aradık adamla beraber. Bir çogunda harddisk i bir kabloyla bilgisayara bağlayan aparatta yok yada olmadığını söylüyorlar çalışıp çalışmadığını görmek için. Neyse hallettip iyi kötü bir şekilde :)
,
  • Yeni Oluştur...