Narstil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 20 yada 30 GB laptop için harddisk bulabileceğim İstanbulda firma bilen var mı ? Maalesef bu ürünler lazım daha fazlasını makina kabul etmiyor. Eski bir makina. Satış yapan yerin adını yada telefon numarasını verebilirseniz sevinirim Teşekkürler
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Yazıcıoğlu'nun en alt katında birkaç tane laptop hurdamsı yedek parçacısı var, envai çeşit çıkma parça var. Oralara sorabilirsin.
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 mesela ilanlardaki dukkanlari telefonla arayip uygun seyler de bulabilirsin..hatta kasla goz arasinda sana ucuza yeni laptop bile satabilirler..
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Sahibinden ,gitti gidiyordan baktım sordum hatta verdiğin linki de 1 saat önce aradım , ilanı kaldırmayı unutmuşuz dedi adam. dana22 said: mesela ilanlardaki dukkanlari telefonla arayip uygun seyler de bulabilirsin..hatta kasla goz arasinda sana ucuza yeni laptop bile satabilirler.. Çalıştığım yer Esenyurt olunca Kadıköy biraz ters , firmaya alacağım içinde ödemesini yaptırıp motokurye ile falan aldıracağız
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Ben ebayden ipod hdd diye laptop hdd söylemiştim yanlışlıkla. Sonra onu doğubanktaki ipod tamircisine verdim, bikaç ay içinde aldığımın iki katı fiyata sattı 50-50 kırıştık. Ya ebay ya da doğubanktan iki katı fiyat
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bi ara modaydi 40lik ipodlari 80-120 yapma
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Benimki 30luktu hdd bozuktu ve sadece 30luk takılabiliyodu yükseltilmiyodu. 30luğun yanlış model olanını söylemiştim kızmıştı doğubanktaki tamirci sdgf
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 pst pst... 120 lik ipod classic ister misin...
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Ben sevmiyom ipod ama bi arkadaş klasik arıyodu ömden fiyat versene soriyim
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bios firmware update edince daha yuksek kapasiteli diskleri goruyodu cogu bios. bi kontrol edin yukseltiliyo mu diye.
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Kadıköy yazıcıoğlunda buldum 2 tane , 35 tl den tanesini verdiler. 100 dese mecbur onuda verecektik allahtan çok ölü soyucu çıkmadı satıcı. Şöför mecidiyeköyden 100 tl ye almış ama bozuk çıkmış üstüne. Teşekkürler
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 bad sector doludur abi onlar. check etmeden almasaydin
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Çok kurcalayacak zaman ve bilgim yok açıkçası. Eski laptoplardan sök bak sök bak aradık adamla beraber. Bir çogunda harddisk i bir kabloyla bilgisayara bağlayan aparatta yok yada olmadığını söylüyorlar çalışıp çalışmadığını görmek için. Neyse hallettip iyi kötü bir şekilde :) ,
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 forum dışına satılmıştır, kitlenebilir
Öne çıkan mesajlar