Narstil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 20 yada 30 GB laptop için harddisk bulabileceğim İstanbulda firma bilen var mı ? Maalesef bu ürünler lazım daha fazlasını makina kabul etmiyor. Eski bir makina. Satış yapan yerin adını yada telefon numarasını verebilirseniz sevinirim Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 sahibinden e bak abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Yazıcıoğlu'nun en alt katında birkaç tane laptop hurdamsı yedek parçacısı var, envai çeşit çıkma parça var. Oralara sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 mesela ilanlardaki dukkanlari telefonla arayip uygun seyler de bulabilirsin..hatta kasla goz arasinda sana ucuza yeni laptop bile satabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Sahibinden ,gitti gidiyordan baktım sordum hatta verdiğin linki de 1 saat önce aradım , ilanı kaldırmayı unutmuşuz dedi adam. dana22 said: mesela ilanlardaki dukkanlari telefonla arayip uygun seyler de bulabilirsin..hatta kasla goz arasinda sana ucuza yeni laptop bile satabilirler.. Çalıştığım yer Esenyurt olunca Kadıköy biraz ters , firmaya alacağım içinde ödemesini yaptırıp motokurye ile falan aldıracağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 umarim istedigini bulursun abi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Ben ebayden ipod hdd diye laptop hdd söylemiştim yanlışlıkla. Sonra onu doğubanktaki ipod tamircisine verdim, bikaç ay içinde aldığımın iki katı fiyata sattı 50-50 kırıştık. Ya ebay ya da doğubanktan iki katı fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bi ara modaydi 40lik ipodlari 80-120 yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Benimki 30luktu hdd bozuktu ve sadece 30luk takılabiliyodu yükseltilmiyodu. 30luğun yanlış model olanını söylemiştim kızmıştı doğubanktaki tamirci sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 pst pst... 120 lik ipod classic ister misin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Ben sevmiyom ipod ama bi arkadaş klasik arıyodu ömden fiyat versene soriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bios firmware update edince daha yuksek kapasiteli diskleri goruyodu cogu bios. bi kontrol edin yukseltiliyo mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Kadıköy yazıcıoğlunda buldum 2 tane , 35 tl den tanesini verdiler. 100 dese mecbur onuda verecektik allahtan çok ölü soyucu çıkmadı satıcı. Şöför mecidiyeköyden 100 tl ye almış ama bozuk çıkmış üstüne. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 bad sector doludur abi onlar. check etmeden almasaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Çok kurcalayacak zaman ve bilgim yok açıkçası. Eski laptoplardan sök bak sök bak aradık adamla beraber. Bir çogunda harddisk i bir kabloyla bilgisayara bağlayan aparatta yok yada olmadığını söylüyorlar çalışıp çalışmadığını görmek için. Neyse hallettip iyi kötü bir şekilde :) , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 forum dışına satılmıştır, kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar