PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 kısaca bana şu kablodan lazım: http://www.computercableinc.com/ccinc/images/CABLE-RCA-MF-ComputerCableStore-8-2105-006.jpg ama bir sıkıntı var, gidip random dandik kablo alınca ses normalin %20'si kadar falan anca çıkıyor hoparlörlerden. bunu araştırdım, sebebini de öğrendim. [spo]The thing is, your RCA cable on your speakers is mostly like NOT standard rca type cable, it is probably a standard two wire cable in a sheath soldered to an RCA connector. A lot of RCA cable is "coax" cable, with a small inner wire and a outer sheath for ground. So what you have done is "shrunk" the pipe so to speak, the factory cable is probably 2x 18 or 20 gauge wires, and the extensions you bought are mostly 26 gauge if they were cheap, plus if they are coax extensions the wire gauges are different. Not nearly thick enough. Buy dual wire RCA cable with at least 20 gauge wire, if not 18 or 16. That should fix your problem. You may have to make them yourself though.[/spo] adam burda güzel güzel açıklamış. ama sonuç olarak benim böyle işlere pek yeteneğim yok, napacağımı bilemiyorum sdfg. izmirde ihtiyacım olan "kalın" kabloyu nereden nasıl edinebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yaptirt ..lehim makinesi olan birisi ayarlayabilir o isi sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 5metre rca vereyim sana. Parazit korumali falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 iki tane lazım ama, varsa alırım. kesip birleştirmek gerekecek heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 kesip birlestirirsen olmaz o is. yazik kabloya. sen ne icin kullaniyosun bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 rear hoparlörleri arkama koycam abi yegane amacım bu. yetişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 eskiden cankaya bu isler icin cok uygun bir yerdi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 himm. gayet de dandik bi is icin kullanilacakmis. sana tavsiye veriyim. oto tesisatcilarina git 2 tane 10 ar metre falan hoparlor kablosu kestirt. sonra da erkek rca jack siparis et 4 tane profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 aynen duz kabloya banana plug yaptırt. iş görür. rear lar rca olduğuna göre iyi de bi hoparlör degil sanki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Esh said: 5metre rca vereyim sana. Parazit korumali falan Bana versene, usb dvdyle birlikte gelip alayım nerdeysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Esh said: himm. gayet de dandik bi is icin kullanilacakmis. sana tavsiye veriyim. oto tesisatcilarina git 2 tane 10 ar metre falan hoparlor kablosu kestirt. sonra da erkek rca jack siparis et 4 tane profit. KHaRoN said: aynen duz kabloya banana plug yaptırt. iş görür. rear lar rca olduğuna göre iyi de bi hoparlör degil sanki zaten. tamam böyle yapayım bari. peki adama özel bişi demem gerekiyo mu ses az gelmesin diye sldkfjsd bu kablonun bi çeşidi falan var mı yani? gerçi oto tesisatçısı da ona göre verir heralde. hoparlör logitech x540 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 x540 a elektrikciden bakir kablo kestirt abi yorma bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yorulmayın abi zaten ben hallederim. napacagimi söylediniz yeter bana ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 abi x540 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 abi çalışıyo napayım çöpe mi atıyım asdşsldkf z5500 kullanıyorduk patladı, şu an başka imkan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Esh said: himm. gayet de dandik bi is icin kullanilacakmis. sana tavsiye veriyim. oto tesisatcilarina git 2 tane 10 ar metre falan hoparlor kablosu kestirt. sonra da erkek rca jack siparis et 4 tane profit. KHaRoN said: aynen duz kabloya banana plug yaptırt. iş görür. rear lar rca olduğuna göre iyi de bi hoparlör degil sanki zaten. hallettim gurular, sağ olasınız. arkadaşın ofisinde diyafon kablosu bulduk 50 metre, hayli hayli yeterli geldi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Keske cope attirabilseydik, elimizden bu kadari geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ahaha param olunca ateşe verip koyarım buraya tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar