sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Olm ya. Adamlar yaşam standartımı arttırdı bir gecede. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. http://i.hizliresim.com/l9PaPg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Gul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Allah parti tutsa, kesin akp'li olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 abi aldığın para biriminın adı ringgit ise hayat standartın 3 tür bilemedin 8dir oda tas catlasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Kaç olduğunu boşver de arttı çünkü gelirimin büyük kısmı hala tl. TL kazanıp Malezya'da harcıyorum yani öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Reis sayesinde 222 TL ye açtırdığım şişeyi artık 204 TL den açtırabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yurtdışında çalışıyorsanız dolar isteyin maaşınızı sonra üzülmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Karışık alıyorum ben, tek akıllı sen değilsin olm. Kampani polisi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yiğit bulut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sipeys hep öyle, işler akp rüzgarındaysa ortalıtka teşekkürler uzun adam diye geziniyor terse dönünce ay pardon bilememişim ay pardon yanlış anlamışım diye goygoya vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Sana da teşekkür etmek lazım sipeyskeyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Aptal mısınız acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 scorch said: sipeys hep öyle, işler akp rüzgarındaysa ortalıtka teşekkürler uzun adam diye geziniyor terse dönünce ay pardon bilememişim ay pardon yanlış anlamışım diye goygoya vuruyor. bak sen iyice saçmalamışsın, sana cevap vereyim. Bilmeden ne atıp tutuyorsun şahsım hakkında? Dayanağın nedir götün dışında? Bir kere sizin tabirinizle "döneklik" yaptım, onda da adam gibi başlık açıp yanılmışım dedim. Senin yer mi façan forumda saldırmayı bekleyen onlarca insan varken öyle bir başlık açmak? Sanmam. Anca sağda solda çamur atarsın iz bırakmaya çalışırsın. Politik görüşümdd iki dönem var. Geziden önce, geziden sonra. Bu kadar. AKP'ye herhangi bir genel seçimde oy vermiş değilim, ama geziden önce politikalarından bir kısmını savunuyordum. Geziden sonra da yemişim politikalarını deyip gelip burada özür diledim, hem de sizin gibi adamları da dahil ederek. O yüzden, stfu please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 bilmeden? şu forumda yaptığın failleri bilmeyen mi var ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 çeto'nun gazete olayından önce mi sonra mı döndün? kaçırmışım ben orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Üzüldüm lan harcadığım iki dakikaya, cevap verdiğim tipe bak. Neyse hacıt takıl sen. Bu arada başlık makara amacı ile açıldı, ironi yani. Ekşi sözlükte açılan akp nin aslında o kadar da kötü olmaması başlığına bakıp mantığı anlayabilirsin istersen. Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 abi biz de ne kadar tek parti senaryosunu sevmiyor olsak da biraz rahatlatacagi kesin. ekonomik gostergeler sicislarda ama bu hype soyle 2 ay daha surse sene sonu 2.80 le kapatir dolar. hani direk alim gucunuz artti iste. bos bardaga bakmamizin bi anlami yok su an. olan olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sipeyskeyk said: Politik görüşümdd iki dönem var. Geziden önce, geziden sonra. Bu kadar. AKP'ye herhangi bir genel seçimde oy vermiş değilim, ama geziden önce politikalarından bir kısmını savunuyordum. Geziden sonra da yemişim politikalarını deyip gelip burada özür diledim, hem de sizin gibi adamları da dahil ederek. O yüzden, stfu please. ben şahidim. sipeys sadece bir kere 180 dönüş yapmıştır. 360 yapmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 bi de bu var tabi. bunu asla affedemem... sipeyskeyk said: BUNU GEÇİN LAN HADİ. ÇARPARAK DURDUĞUM DOLAPTAN SONRASI DENİZ. YOLA UZAKLIK DA EN AZ 150 M HADİ. sipeyskeyk said: 7thBreath said: 150m düzlükten sonra duramayıp nerdeyse denize uçurtan küçük aksilik ne merak ettim sadf. VODKA FALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 istikrarsızlığın kaynağına istikrar için güvenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sipeyskeyk said: scorch said: sipeys hep öyle, işler akp rüzgarındaysa ortalıtka teşekkürler uzun adam diye geziniyor terse dönünce ay pardon bilememişim ay pardon yanlış anlamışım diye goygoya vuruyor. bak sen iyice saçmalamışsın, sana cevap vereyim. Bilmeden ne atıp tutuyorsun şahsım hakkında? Dayanağın nedir götün dışında? Bir kere sizin tabirinizle "döneklik" yaptım, onda da adam gibi başlık açıp yanılmışım dedim. Senin yer mi façan forumda saldırmayı bekleyen onlarca insan varken öyle bir başlık açmak? Sanmam. Anca sağda solda çamur atarsın iz bırakmaya çalışırsın. Politik görüşümdd iki dönem var. Geziden önce, geziden sonra. Bu kadar. AKP'ye herhangi bir genel seçimde oy vermiş değilim, ama geziden önce politikalarından bir kısmını savunuyordum. Geziden sonra da yemişim politikalarını deyip gelip burada özür diledim, hem de sizin gibi adamları da dahil ederek. O yüzden, stfu please. adamın götüne laf atmışsın ama senin götün de rahat durmamış hani sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 goldbären said: sipeyskeyk said: Politik görüşümdd iki dönem var. Geziden önce, geziden sonra. Bu kadar. AKP'ye herhangi bir genel seçimde oy vermiş değilim, ama geziden önce politikalarından bir kısmını savunuyordum. Geziden sonra da yemişim politikalarını deyip gelip burada özür diledim, hem de sizin gibi adamları da dahil ederek. O yüzden, stfu please. ben şahidim. sipeys sadece bir kere 180 dönüş yapmıştır. 360 yapmamıştır. Ben o r olayında çok eglenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Evet bir kere döndüm tam döndüm. Abi bu arada hiçbir zaman AKP'li olmadım ya, 180 demeyelim o yüzden, 80-90 falan döndüm diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Sempatizanlıktan soft muhalifliğe gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 goldbären said: bi de bu var tabi. bunu asla affedemem... sipeyskeyk said: BUNU GEÇİN LAN HADİ. ÇARPARAK DURDUĞUM DOLAPTAN SONRASI DENİZ. YOLA UZAKLIK DA EN AZ 150 M HADİ. sipeyskeyk said: 7thBreath said: 150m düzlükten sonra duramayıp nerdeyse denize uçurtan küçük aksilik ne merak ettim sadf. VODKA FALAN abi çok teşekkür ederim ya. Ne zamandır bunu arıyordum silinmiş gitmiş bulamıyordum. Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar