Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teşekkürler AKP

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

scorch said:

sipeys hep öyle, işler akp rüzgarındaysa ortalıtka teşekkürler uzun adam diye geziniyor

terse dönünce ay pardon bilememişim ay pardon yanlış anlamışım diye goygoya vuruyor.
bak sen iyice saçmalamışsın, sana cevap vereyim. Bilmeden ne atıp tutuyorsun şahsım hakkında? Dayanağın nedir götün dışında? Bir kere sizin tabirinizle "döneklik" yaptım, onda da adam gibi başlık açıp yanılmışım dedim. Senin yer mi façan forumda saldırmayı bekleyen onlarca insan varken öyle bir başlık açmak? Sanmam. Anca sağda solda çamur atarsın iz bırakmaya çalışırsın. Politik görüşümdd iki dönem var. Geziden önce, geziden sonra. Bu kadar. AKP'ye herhangi bir genel seçimde oy vermiş değilim, ama geziden önce politikalarından bir kısmını savunuyordum. Geziden sonra da yemişim politikalarını deyip gelip burada özür diledim, hem de sizin gibi adamları da dahil ederek. O yüzden, stfu please.
Sosyal ağlarda paylaş

abi biz de ne kadar tek parti senaryosunu sevmiyor olsak da biraz rahatlatacagi kesin.

ekonomik gostergeler sicislarda ama bu hype soyle 2 ay daha surse sene sonu 2.80 le kapatir dolar.

hani direk alim gucunuz artti iste. bos bardaga bakmamizin bi anlami yok su an. olan olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Politik görüşümdd iki dönem var. Geziden önce, geziden sonra. Bu kadar. AKP'ye herhangi bir genel seçimde oy vermiş değilim, ama geziden önce politikalarından bir kısmını savunuyordum. Geziden sonra da yemişim politikalarını deyip gelip burada özür diledim, hem de sizin gibi adamları da dahil ederek. O yüzden, stfu please.

ben şahidim. sipeys sadece bir kere 180 dönüş yapmıştır. 360 yapmamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

scorch said:

sipeys hep öyle, işler akp rüzgarındaysa ortalıtka teşekkürler uzun adam diye geziniyor

terse dönünce ay pardon bilememişim ay pardon yanlış anlamışım diye goygoya vuruyor.
bak sen iyice saçmalamışsın, sana cevap vereyim. Bilmeden ne atıp tutuyorsun şahsım hakkında? Dayanağın nedir götün dışında? Bir kere sizin tabirinizle "döneklik" yaptım, onda da adam gibi başlık açıp yanılmışım dedim. Senin yer mi façan forumda saldırmayı bekleyen onlarca insan varken öyle bir başlık açmak? Sanmam. Anca sağda solda çamur atarsın iz bırakmaya çalışırsın. Politik görüşümdd iki dönem var. Geziden önce, geziden sonra. Bu kadar. AKP'ye herhangi bir genel seçimde oy vermiş değilim, ama geziden önce politikalarından bir kısmını savunuyordum. Geziden sonra da yemişim politikalarını deyip gelip burada özür diledim, hem de sizin gibi adamları da dahil ederek. O yüzden, stfu please.

adamın götüne laf atmışsın ama senin götün de rahat durmamış hani sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

sipeyskeyk said:

Politik görüşümdd iki dönem var. Geziden önce, geziden sonra. Bu kadar. AKP'ye herhangi bir genel seçimde oy vermiş değilim, ama geziden önce politikalarından bir kısmını savunuyordum. Geziden sonra da yemişim politikalarını deyip gelip burada özür diledim, hem de sizin gibi adamları da dahil ederek. O yüzden, stfu please.

ben şahidim. sipeys sadece bir kere 180 dönüş yapmıştır. 360 yapmamıştır.

Ben o r olayında çok eglenmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

bi de bu var tabi. bunu asla affedemem...

sipeyskeyk said:
BUNU GEÇİN LAN HADİ. ÇARPARAK DURDUĞUM DOLAPTAN SONRASI DENİZ. YOLA UZAKLIK DA EN AZ 150 M HADİ.
sipeyskeyk said:
7thBreath said:
150m düzlükten sonra duramayıp nerdeyse denize uçurtan küçük aksilik ne merak ettim sadf.
VODKA FALAN

abi çok teşekkür ederim ya. Ne zamandır bunu arıyordum silinmiş gitmiş bulamıyordum. Ahahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...