tiLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 laptop ekranından izlemek için yify süper cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 yify sadece bulunmayan filmleri bulmak icin super abi. gerisi bos kume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 konuyla alakasız, belki biraz alakalı olarak. dün bir film indirdim yify falan değil, bilmiyorum ne ripi. pc de açtım filmi görüntü epey dandik falan neyse dedim, aldım external hdd üzerinden tv ye bağladım cam gibi görüntü geldi. niye olabilir bu ? monitorüm mü çok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 CAM gibi goruntu oldugundandir abi =P cam rip tir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bende geçen bi film indirdim herifler filmi rusyada diskten calmıslar, görüntü sorunsuz fakat rus versiyonu dublaj oldugu için, sesi amerikada sinema çekimi ses ile riplemişler. arada mısır yiyo kodumun zencisi dumur oldum hhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 yify'i kapatanların evine Allah ateşler salsın iki yakaları bi araya gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Esh said: yify sadece bulunmayan filmleri bulmak icin super abi. gerisi bos kume herkesde sınırsız kotasız net yok ha benim sınırsız 100 tl bayılıyorum ama herkes de yok kotası olan için yify bir nimet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 http://www.mkvcage.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 https://yts.ag/ IMPORTANT - YTS.AG is the new domain for YTS / YIFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yify iyidir ya. ben gayet memnunum kota dostu. SenariouS TERAZİNE TIKLADIM KARDEŞ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ben de sadece bulamadıgım filmler icin kullanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 fake https://torrentfreak.com/found-a-new-yts-yify-site-its-a-fake-151104/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 abi sitesinde zaten torrent linki yok mu sadece site kapansa nolur ki ben anlamadım her torrent sitesinde var zaten yify filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 kzpmaza said: abi sitesinde zaten torrent linki yok mu sadece site kapansa nolur ki ben anlamadım her torrent sitesinde var zaten yify filmleri. ben de şunu demeye gelmiştim ya. demonoid patladıktan sonra torrentz.eu'ya döndüm, filmleri yify diye aratıyorum, oldu bitti. domain'i patlayınca başka site yapamayacak mı adam, çıkar illa bi yerden. bi de laptop/makul boyda ekrandan izleyen ve "bi filmi izliyim" dedikten sonra max 15-20 dakkada play'e basmak isteyen insan için yify ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 15 20 dk beklemene gerek yok at ace playera aninda izlemeye baslarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ooooo martin niemöller kafasi. en sevdigim. bu arada adamlar yapmayacak daha. yify kapandi, yify bitti. daha yok. oki? yify adini kullanarak bait atarlar, eztv'de yaptiklari gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Esh said: Yify ripleri cok danik degil miydi ya? 1.5gb lik 1080p rip mi olur lan böyle romentik komedi korku efektsiz görselsiz büyük beklenti olmayan filmler için yify geri kalan sparkstır benim için sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 kzpmaza said: abi sitesinde zaten torrent linki yok mu sadece site kapansa nolur ki ben anlamadım her torrent sitesinde var zaten yify filmleri. mevcut torrentlar için oyle ama yeni release yify releasei olmayacak konu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar