Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YIFY Kapandi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konuyla alakasız, belki biraz alakalı olarak. dün bir film indirdim yify falan değil, bilmiyorum ne ripi. pc de açtım filmi görüntü epey dandik falan neyse dedim, aldım external hdd üzerinden tv ye bağladım cam gibi görüntü geldi. niye olabilir bu ? monitorüm mü çok dandik.
Mesaj tarihi:
bende geçen bi film indirdim
herifler filmi rusyada diskten calmıslar, görüntü sorunsuz
fakat rus versiyonu dublaj oldugu için, sesi amerikada sinema çekimi ses ile riplemişler. arada mısır yiyo kodumun zencisi

dumur oldum hhehe
Mesaj tarihi:
Esh said:

yify sadece bulunmayan filmleri bulmak icin super abi.

gerisi bos kume

herkesde sınırsız kotasız net yok ha benim sınırsız 100 tl bayılıyorum ama herkes de yok kotası olan için yify bir nimet
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

abi sitesinde zaten torrent linki yok mu sadece site kapansa nolur ki ben anlamadım her torrent sitesinde var zaten yify filmleri.

ben de şunu demeye gelmiştim ya. demonoid patladıktan sonra torrentz.eu'ya döndüm, filmleri yify diye aratıyorum, oldu bitti. domain'i patlayınca başka site yapamayacak mı adam, çıkar illa bi yerden.

bi de laptop/makul boyda ekrandan izleyen ve "bi filmi izliyim" dedikten sonra max 15-20 dakkada play'e basmak isteyen insan için yify ftw
Mesaj tarihi:
ooooo martin niemöller kafasi. en sevdigim.

bu arada adamlar yapmayacak daha. yify kapandi, yify bitti. daha yok. oki?

yify adini kullanarak bait atarlar, eztv'de yaptiklari gibi.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Yify ripleri cok danik degil miydi ya?

1.5gb lik 1080p rip mi olur lan

böyle romentik komedi korku efektsiz görselsiz büyük beklenti olmayan filmler için yify geri kalan sparkstır benim için sdfs.
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

abi sitesinde zaten torrent linki yok mu sadece site kapansa nolur ki ben anlamadım her torrent sitesinde var zaten yify filmleri.

mevcut torrentlar için oyle ama yeni release yify releasei olmayacak konu bu
  • Yeni Oluştur...