mono Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 3 Kasimda cikiyormus, aradim topic bulamadim. Eskilerini sevmistim, alternatifi pek olan bir turde degil zaten. Ay ussunu dlc satmazlarsa sasiririm. http://www.youtube.com/watch?v=95kadd42GKUSteam Keystore'lara bakayim, steam pahaci cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 hiç anno oynamadım hep bole uzaktan "ulan acaba alsammı" dıye ıcımde kalmıstır. Güzele benzioda bu o fiyat ne be anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Eski Anno'lari indirimde yakalarsaniz tavsiye ederim. Mukemmel oyunlar degiller + ubisoft launcher durumu..ama genede indirimde kapilir, ozellikle bu tarz resource management seviyorsaniz. Kisin hava kapali ve kotuyse, cay simit esliginde sakin sakin baya iyi oynaniyor :) Yenisi steamde baya pahaciymis ama, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 anno 1404 dawn of discovery adı altında steam de geçen gün 3.5 lira mı neydi :p Bu yeni annoyu pre-order etmedim bonus berbat bir gemi veriyordu bir halta yaramayan. İndirime gelince alacağım daha geçen ay heroes kazığı yedim ubiden temkinli gidiyorum :p ayda tek başına üs olmayabilir, anno 2070 de denizaltından çıkardıklarınız ile karada gelişiyordunuz , bu da aynı concept olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 koloni kurma tutmuyor buda tutmaz.prehistorickten baslayan bi anno yapsalardı bomba olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Annonun genel oynanışı o ama, tek gemi ile başlayıp yayılarak kaynak yönetimini düzgün planlama. Bazen farketmeden saatlerinizi yiyor , türü seven için bayağı güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 eski anno nerde indirimde yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 geçen gün indirimdeydi bitmiş =/ blackrose alınca görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 neyse yilbasi indirimiyle alirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Anno 1404 (dawn of discovery) serinin en iyisi ve gerçekten süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 1404 efsaneydi benim için. 2070'e hiç ısınamadım. bu da soğuk göründü bana. ne bileyim anno'nun future konsepti bir biçimde itici geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 2070 fena değil aslında, interaktif uygulamaları haftalık oy verme işlemi ile yönetici vs seçilmesi bununda oyuna bonus olarak yansıması gibi güzel fikirler vardı. su altı fena değildi ben expansion u oynamadım gerçi , ana oyunda sadece su altından kaynak çıkarıyorsunuz bir ona yarıyordu. Anno 1404 hala en fazla oynadığım anno oyunu, serbest oyun açıyordum saatler geçiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 ya neden daha geleceğe gidiyoruz. pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 satışlara bir bakayım dedim, serinin en çok satanı 2070 olmuş. hayatta geçmişe dönmezler http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=anno+&publisher=&platform=&genre=&minSales=0&results=200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Seriyi sevenler genelde tüm sistem değişmiş , fazla kolay olmuş demiş. İlk oynayanlara güzel geliyor ama sanırım depolama vs olayını kaldırmışlar. Bir maden yapınca 5 resource geliyorsa o 5 lik bina mı ne yapabiliyormuşsunuz. Grafiklere harika demişler ama bakalım bu anca sağlam indirimlere girerse alırım gibi duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar