Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anno 2205

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

3 Kasimda cikiyormus, aradim topic bulamadim. Eskilerini sevmistim, alternatifi pek olan bir turde degil zaten.

Ay ussunu dlc satmazlarsa sasiririm.

http://www.youtube.com/watch?v=95kadd42GKU

Steam

Keystore'lara bakayim, steam pahaci cikti.

Mesaj tarihi:

Eski Anno'lari indirimde yakalarsaniz tavsiye ederim.

Mukemmel oyunlar degiller + ubisoft launcher durumu..ama genede indirimde kapilir, ozellikle bu tarz resource management seviyorsaniz. Kisin hava kapali ve kotuyse, cay simit esliginde sakin sakin baya iyi oynaniyor :)

Yenisi steamde baya pahaciymis ama, meh.
Mesaj tarihi:
anno 1404
dawn of discovery adı altında steam de geçen gün 3.5 lira mı neydi :p

Bu yeni annoyu pre-order etmedim bonus berbat bir gemi veriyordu bir halta yaramayan.

İndirime gelince alacağım daha geçen ay heroes kazığı yedim ubiden temkinli gidiyorum :p

ayda tek başına üs olmayabilir, anno 2070 de denizaltından çıkardıklarınız ile karada gelişiyordunuz , bu da aynı concept olabilir.
Mesaj tarihi:
Annonun genel oynanışı o ama, tek gemi ile başlayıp yayılarak kaynak yönetimini düzgün planlama. Bazen farketmeden saatlerinizi yiyor , türü seven için bayağı güzel oyun.
Mesaj tarihi:
1404 efsaneydi benim için. 2070'e hiç ısınamadım. bu da soğuk göründü bana. ne bileyim anno'nun future konsepti bir biçimde itici geldi bana.
Mesaj tarihi:
2070 fena değil aslında, interaktif uygulamaları haftalık oy verme işlemi ile yönetici vs seçilmesi bununda oyuna bonus olarak yansıması gibi güzel fikirler vardı. su altı fena değildi ben expansion u oynamadım gerçi , ana oyunda sadece su altından kaynak çıkarıyorsunuz bir ona yarıyordu.

Anno 1404 hala en fazla oynadığım anno oyunu, serbest oyun açıyordum saatler geçiyordu.
Mesaj tarihi:
satışlara bir bakayım dedim, serinin en çok satanı 2070 olmuş. hayatta geçmişe dönmezler
http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=anno+&publisher=&platform=&genre=&minSales=0&results=200
Mesaj tarihi:
Seriyi sevenler genelde tüm sistem değişmiş , fazla kolay olmuş demiş.

İlk oynayanlara güzel geliyor ama sanırım depolama vs olayını kaldırmışlar. Bir maden yapınca 5 resource geliyorsa o 5 lik bina mı ne yapabiliyormuşsunuz.

Grafiklere harika demişler ama bakalım bu anca sağlam indirimlere girerse alırım gibi duruyor :D
  • Yeni Oluştur...